• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Aramızda söz yüzüğü

bulutungokyuzu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
2.949
4.394
133
27
Merhaba bayanlar. Aklıma takılan birşeyi sizlere danışmak istedim. Erkek arkadaşım şuan askerde. Askere gitmeden önce de aramızda söz yüzüğü takalım demişti. Ben pek bir gereksiz bulduğum için çok ısrar etmemişti. Simdi orada yakın bir arkadaşı nişanlı. Neyse uzatmayayım konuştuk belli ki heves etmiş. İkimizinde ailesi ilişkimizi biliyor ve onaylıyor askerden geldiğinde de kısmetse nişan yapmayı düşünüyoruz. Ben de diyorum ki yemin törenine giderken ikimiz için söz yüzüğü mü alsam ne dersiniz illa erkek mi alacak yüzüğü takacak sizce nasıl yapayım ya da almayayımmı?

Gereksiz bir eylem olur.
Yüzük, evliliğin ya da bu yolda gidildiğinin sembolüdür.
Zamanı gelince yani herkese evlilik haberinizi duyurunca takarsınız.

Güvensizlik var mı acaba ?
Gitmeden önce hani garip geldi.
Sakın yüzük almak gibi bir şey yapmayın samimi değil bence.

Erkek yada kadınla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bence yapmamalısın sonuçta eğer geldiğinde aileler biliyorsa söz yüzükleri takılır yani kendi aranızda böyle bişey yapmaya gerek yok eğer mutlu olsun istiyorsan ona aklından geçen sevgini anlatan uzun bi mektup yaz ver askerler böyle şeylere çok seviniyor

Back