Aramızda bankacı arkadaş var mı zor durumda kaldım bir çözüm yolu arıyorum

gerçekten ilginiz için teşekkür ederim biirleriyle konuşmaya ihtiyacım var üzerime hiçbir şey yok ama maaşım var 6 bini zaten krediye gidiyordu şimdi bir de 10 bin ekledim üsttüne 16 bin.

Aci bir tecrübe olmuş maasin tamamına nasıl kredi aldınız neden aldınız dünya yanması gerekir yada sağlık fln olmalı
Temmuzda zam ile biraz rahatlarsiniz- zam gelirse

Ödeyemeyeceğiniz şeyi neye dayanarak çektiniz ki? Mecbur ödeyeceksiniz bankaya yapılandırmayla olmaz bu icra takibine giderse. Hırsızlık değil belli. Zaten onun durumu farklı olur. Birisine yedirdiyseniz buraya çemkirmeyin gidin şikayetçi olun veya alana gidin. Coin moin işine girdiyseniz geçmiş olsun aç kaldınız zama kadar

Ödeyemeyeceğiniz şeyi neye dayanarak çektiniz ki? Mecbur ödeyeceksiniz bankaya yapılandırmayla olmaz bu icra takibine giderse. Hırsızlık değil belli. Zaten onun durumu farklı olur. Birisine yedirdiyseniz buraya çemkirmeyin gidin şikayetçi olun veya alana gidin. Coin moin işine girdiyseniz geçmiş olsun aç kaldınız zama kadar
çemkirmek ne demek ya iyi misin sen?

gerçekten ilginiz için teşekkür ederim biirleriyle konuşmaya ihtiyacım var üzerime hiçbir şey yok ama maaşım var 6 bini zaten krediye gidiyordu şimdi bir de 10 bin ekledim üsttüne 16 bin.
İcra takibi başlatılırsa maaşınıza haciz konur muhtemelen. Maaş haczi en fazla 1/4 oranında olabiliyor. Ancak takipte işleyen faiz, yargılama gideri, karşı taraf vekilinin vekâlet ücreti derken borç da artmış oluyor. O yüzden borcu ne kadar erken ödeseniz o kadar iyi.

Kredi taksitlerini maaşınızla ödemeyi düşünmüyordunuz galiba. Çektiğiniz parayı işletip oradan mı ödeyecektiniz? Bayağı riskli bir karar olmuş öyleyse.

İcra takibi başlatılırsa maaşınıza haciz konur muhtemelen. Maaş haczi en fazla 1/4 oranında olabiliyor. Ancak takipte işleyen faiz, yargılama gideri, karşı taraf vekilinin vekâlet ücreti derken borç da artmış oluyor. O yüzden borcu ne kadar erken ödeseniz o kadar iyi.

Kredi taksitlerini maaşınızla ödemeyi düşünmüyordunuz galiba. Çektiğiniz parayı işletip oradan mı ödeyecektiniz? Biraz riskli bir karar olmuş öyleyse.
teşekkür ederim cevabınız için bir şekilde kendimi zorlayıp ödemek en mantıklı yol gibi görünüyor ama artık bankalarla işimi keseceğim acı bir ders oldu parama da gidip altın alacağım Allah nasip ederse.

teşekkür edwrim kalan borca yapılandırmayı uzun vade yaparlar mı evet hırsızlık gibi oldu ispatlamam mümkün değil detay vermek istemiyorum çok yakınımdaki kişilerden şüpheleniyorum o para gitti yapacak bir şeyim yk bundan sonrasına bakacağım
Hırsızlık gibi olsa parayı talihsiz bir şekilde kaybettim demezdiniz. Ya coin ya online kumar.

Ben hep merak ederim nasıl inanabiliyor insanlar buna. Bugünlerde de o kadar çoğaldı ki. İlk zamanlarda kimse bilmiyordu hadi aldanılması normal diyelim. Haberlerde iki üç günde bir bunun yüzünden intihar edenler veya cinayet işleyenlerin haberi çıkıyor. Vukuatı olmadığı için haberimiz olmayan batıkları saymıyorum bile. Bu sitede bile bir sürü konu var bununla ilgili.

Konu sahibi olan oldu diyeceksin ama bu konu vesilesiyle yazmak istedim. Bunda kazanan yok, sizleri gaza getirmek için uydurma "başarı hikayeleri" pompalanıyor ama bunların yalan olduğunu herkes anlasın artık.

teşekkür edwrim kalan borca yapılandırmayı uzun vade yaparlar mı evet hırsızlık gibi oldu ispatlamam mümkün değil detay vermek istemiyorum çok yakınımdaki kişilerden şüpheleniyorum o para gitti yapacak bir şeyim yk bundan sonrasına bakacağım
İcralık olana kadar bekleyip sakın yapılandırmayın . 100bin liranıza faizi hariç enaz 40-50 bin tl de temerrüt, avukat, masrafı ödersiniz. Şimdi başka bir bankaya gidip bu krediyi kapatmak üzere kredi çekmek istediğinizi söyleyeceksiniz.vade max 24 ay olur ama siciliniz temizse verirler. sizi biraz rahatlatır.

Hırsızlık gibi olsa parayı talihsiz bir şekilde kaybettim demezdiniz. Ya coin ya online kumar.

Ben hep merak ederim nasıl inanabiliyor insanlar buna. Bugünlerde de o kadar çoğaldı ki. İlk zamanlarda kimse bilmiyordu hadi aldanılması normal diyelim. Haberlerde iki üç günde bir bunun yüzünden intihar edenler veya cinayet işleyenlerin haberi çıkıyor. Vukuatı olmadığı için haberimiz olmayan batıkları saymıyorum bile. Bu sitede bile bir sürü konu var bununla ilgili.

Konu sahibi olan oldu diyeceksin ama bu konu vesilesiyle yazmak istedim. Bunda kazanan yok, sizleri gaza getirmek için uydurma "başarı hikayeleri" pompalanıyor ama bunların yalan olduğunu herkes anlasın artık.

Bir dip not geçmek istiyorum hayır ben kazanıyorum. Şu an çalıştığım ve sermayem az olduğu için kurallarım daha net. Fakat eğitim aldım, herkesin dediği gibi oyun ise oyunun kurallari var onlara uyuyorum bulunduğum camiada benden çok daha başarılı ve tecrübeli insanlar var ztn eğitim amaçları olmasaydı bende daha büyük hedeflere yurumezdim

qnb finansbanktan çekmiştim 100 bin.6 bin de başka bankalardan var. maaşım 16 bin zaten.100 bini talihsiz bir şekilde kaybettim.1 yıl vadeliydi ayda 10 bin ödeyeceğim. ilk vade 7 nisanda başlıyor. nasıl yapacağım ödeyemeyeceğimi bankaya söyledim 3 ay geçmeli borcun icralık avukatlık olmalı öyle yapılandırma olur dedi asık suratlı bir kadındı zaten gözüm tutmadı onu. şimdi ne yapayım yiyecek parası kalmadı bize bana ve çocuğuma yardım isteyebileceğim kimsem yok. ek iş vs yapabilme dururum yok. tek çıkar yol vadeyi uzatıp taksit miktarını düşürmek gibi görünüyor bana. nasıl yapayım? düz memurum.

100 bini yapılandırsam en fazla kaç ay vade verirler faizi çok biner mi? bir akıl verin zor durumdayım.
İcralık avukatlık ol öyle yapılandırılır diyen mal gerçekten bankacı mı ? Siciliniz ne olacak ? Bakın bir taksidi bulamıyorsunuz hastalık vs kötü bir durum olsa kim size para verecek ? Bankaya kalacaksınız yine , borç kapama kredisini araştırın bir bakın notunuz iyiyse aynı değerde başka kred çekip bölebildiğiniz karar taksite bölüp bunu komple kaptın

Bir dip not geçmek istiyorum hayır ben kazanıyorum. Şu an çalıştığım ve sermayem az olduğu için kurallarım daha net. Fakat eğitim aldım, herkesin dediği gibi oyun ise oyunun kurallari var onlara uyuyorum bulunduğum camiada benden çok daha başarılı ve tecrübeli insanlar var ztn eğitim amaçları olmasaydı bende daha büyük hedeflere yurumezdim
Böyle bir ortamda bunu yazmasaydınız iyiydi. Sizin olay profesyonel, ona oynamak denmiyor zaten. Küçük küçük adım adım deneyim kazana kazana ilerlemek netten uygulama açıp falancanın kuzeni %300 kazanmış, çat diye 100 bin basmak aynı şey mi? Şimdi youtube dan iki video izleyip eğitim aldım deyip devam edecekler yine 😒

Böyle bir ortamda bunu yazmasaydınız iyiydi. Sizin olay profesyonel, ona oynamak denmiyor zaten. Küçük küçük adım adım deneyim kazana kazana ilerlemek netten uygulama açıp falancanın kuzeni %300 kazanmış, çat diye 100 bin basmak aynı şey mi? Şimdi youtube dan iki video izleyip eğitim aldım deyip devam edecekler yine 😒

Ama bende küçük adımlarla başladım sadece karşıma çıkan kim doğru kim yanlış onu anladım doğrunun peşinden gittim bir mecburiyetim vardı 2.5 yıl bu işlemler ile gecindim çıkacağını bile bile sattim en önemli kısmı kendine hakim olmak. Bizim insanımızın en büyük sorunu kendini en akıllı zannedip aradan siyrilacagini düşünmek ve 2 günde hatta 2 saatte milyonlar beklemek. Buna da kendi eden bulur haketmis diyorum. 8500/ 30 / 20 günlük 14 dolar bizim ülkemizde asgari ücret yapıyor.

Yapılandırma nasıl oluyor bilmiyorum ama Ziraat Bankası 100 bin ihtiyaç kredisini 2 yıl vade ile , aylık 5.600-5.700 arası bir taksit ile veriyordu. Yakın zamandan bir bilgi.

Diğer krediniz 6 bin kesiliyormuş, elinize 10 bin TL kalacak. Başka bir geliriniz de yoksa, keşke dediğim şekilde bir kredi çekseydiniz. Siz kalan 10 bin TL ile tamamen aylık taksit yaptırarak hata yapmışsınız.

Banka nasıl verdi bu şekilde ? Ona şaşırdım gerçekten. Diğer kredileriniz görünüyordur mutlaka. Kalan 10 bin TL'ye 10 bin TL taksit olarak banka vermez sanıyordum.
Çok anlayan biri değilim tabi.

teşekkür ederim cevabınız için bir şekilde kendimi zorlayıp ödemek en mantıklı yol gibi görünüyor ama artık bankalarla işimi keseceğim acı bir ders oldu parama da gidip altın alacağım Allah nasip ederse.

Toplu paranızı evinizden yakınlarınız çalmış. Altın alacaksanız da ya uygulama üstünden alın, ya da kasaya koyun.

Ama bende küçük adımlarla başladım sadece karşıma çıkan kim doğru kim yanlış onu anladım doğrunun peşinden gittim bir mecburiyetim vardı 2.5 yıl bu işlemler ile gecindim çıkacağını bile bile sattim en önemli kısmı kendine hakim olmak. Bizim insanımızın en büyük sorunu kendini en akıllı zannedip aradan siyrilacagini düşünmek ve 2 günde hatta 2 saatte milyonlar beklemek. Buna da kendi eden bulur haketmis diyorum. 8500/ 30 / 20 günlük 14 dolar bizim ülkemizde asgari ücret yapıyor.
Olay şu. Fazlaca özgüvenliler ve cahil cesaretiyle her şeyi yapıyorlar. Aşırı çok kazanma arzusu da gözlerini kör ediyor. Mesela onca batan insanı görmezler ama falanca iyi kazanmış lafını duydukları anda ona odaklanırlar. Borsa coin gibi yerlerden aşırı çok bir tek Elon Musk gibiler kazanıyor o da piyasayı istedikleri gibi manipüle edebildikleri için. Geçen gün Twitter logosunu dogecoin yapmış. Ne yaptı, batık olan dogecoin'e yüklü para yatırdı, logoyu koyup anında yükselmesini sağladı ve inanılmaz çok kazandı. Ki yatırdığı parayı kaybetse bile batmayı bırak yaprak kıpırdamazdı. Ama maaşı 5 gün geç yatsa altüst olacak tipler krediler çekip kamikaze gibi dalış yapıyor.

Ben bankacıyım ve evet sicilinizi temiz tutmak istiyorsanız gecikmeye girmeden borç transferi yapabilirsiniz. Şu anda taksitli borç transferi adı altında tüm kredilerinizi kapatıp uygun taksitlerle tek bir kredi halinde çekebileceğiniz teklifler var.. Bunun dışında yapılandırma için bile faiz ödemek zorundasınız. Geçmiş olsun.

Kızıyorsunuz evet ama gerçekten merak ettim 100 bin nasıl çalındı ve ispat edemiyorsunuz?Polis savcılık bunlar ispat edemez mi ?100 bin bu 100 bin .

Back
X