- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
- Konu Sahibi adayadayxix
maşallah maşalllah allah nazarlardan saklasın bebelerimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün tatlım.Bari kilosunu boyunu gebelik haftanı da yazsaydın ya. :)
Kızlar listemizin son güncel hali ek'tedir. Bilgisi yanlış ve/ veya eksik olan varsa söylerse düzeltirim. Bu arada başka doğum yapan yok herhalde.
Fesleğenden haberi olan var mı ve de Mehlikadan? Bebişleri çok zayıf doğmuşlar ya. İnşallah iyidirler.
29 annemiz 31 bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun.
15 erkek 16 kız bebeğimiz var.
9 normal 20 sezeryan doğum var.
ben hala hastaneye gidip geliyorum 1600 oldu kilosu vucut ısısını koruyamıyor dış ortamda o yüzden hala kuvözde bekliyoruz işte.sağlık problemi yok allaha şükür bugün 43 gün oldu çok yoruldum çok onu orda bırakıp eve gelmek uykularım kalmadı gibi birşey.melekcim eline sağlık liste çok güzel olmuş
benim doğum tarihim 1 mart görünüyor ama 27 şubatta doğum yaptım canım
ben hala hastaneye gidip geliyorum 1600 oldu kilosu vucut ısısını koruyamıyor dış ortamda o yüzden hala kuvözde bekliyoruz işte.sağlık problemi yok allaha şükür bugün 43 gün oldu çok yoruldum çok onu orda bırakıp eve gelmek uykularım kalmadı gibi birşey.
suheyladan haber getırdım sıze :) suheyla arkadasımızın salı 17 30 da suyu gelmıs sabah 07 30 da normal epıdural le kızı ıncı dunyaya merhaba demıs. Kılo 2 900 boy 46cm :)
kızlar bende gelebildim...6.3.2009 doğum yaptım....normal yaptım..kızım 3580 gr 52 cm..adımız defne...
ağrısız hastaneye gittim sabah akşam 16:50 de kızımı gördüm...
kızlar bende gelebildim...6.3.2009 doğum yaptım....normal yaptım..kızım 3580 gr 52 cm..adımız defne...
ağrısız hastaneye gittim sabah akşam 16:50 de kızımı gördüm...