aramıza katılan mart 2009 bebekleri :)

Beyazlilyum arkadaşımızın kızınıda eklermisiniz arkadaşlar sanırım 40+1 Zeynep bebek normal doğum 3100gr 52 cm Maşallah...

merhaba arkadaşlar çook uzun zamandan beri siteye giremiyordum sonrası da erken doğum falan yenidoğan sarılığı derken hep hastanelerdeydik allaha şükür sağlığımız yerinde ve ben kızımı tam 25 gün önce doğurdum. normalde doğumum 13 marttı ama sürpriz bi şekilde 16 şubatta doğum yaptım yani 36 haftalıkken kızım özüm sezeryanla dünyaya geldi. allahıma çok şükür. :nazar:

Kızlar listemizin son güncel hali ek'tedir. Bilgisi yanlış ve/ veya eksik olan varsa söylerse düzeltirim. Bu arada başka doğum yapan yok herhalde.
Fesleğenden haberi olan var mı ve de Mehlikadan? Bebişleri çok zayıf doğmuşlar ya. :KK43: İnşallah iyidirler.

29 annemiz 31 bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun.
15 erkek 16 kız bebeğimiz var.
9 normal 20 sezeryan doğum var.

melekcim eline sağlık liste çok güzel olmuş
benim doğum tarihim 1 mart görünüyor ama 27 şubatta doğum yaptım canım

Son düzenleme:
melekcim eline sağlık liste çok güzel olmuş
benim doğum tarihim 1 mart görünüyor ama 27 şubatta doğum yaptım canım
ben hala hastaneye gidip geliyorum 1600 oldu kilosu vucut ısısını koruyamıyor dış ortamda o yüzden hala kuvözde bekliyoruz işte.sağlık problemi yok allaha şükür bugün 43 gün oldu çok yoruldum çok:KK43: onu orda bırakıp eve gelmek uykularım kalmadı gibi birşey.

ben hala hastaneye gidip geliyorum 1600 oldu kilosu vucut ısısını koruyamıyor dış ortamda o yüzden hala kuvözde bekliyoruz işte.sağlık problemi yok allaha şükür bugün 43 gün oldu çok yoruldum çok:KK43: onu orda bırakıp eve gelmek uykularım kalmadı gibi birşey.

kiyamam sana yorulmakta cok haklisin ama bak saglik sorunu yokmus insallah en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina ve bize o guzel mujdeyi verirsin. hepsi gecicek moralini yuksek tutmaya ve dinlenmeye calis canim.

:nazar:maşallah bebelere allah nazarlardan saklasın. inşallah bu listede yerimizi aldığımız günleri de görürüz.:Saruboceq:

fesleğencim sağlığı yerindeymiş buna da şükür. zaman alıcak ortama alışması bebenin.

listemizin son hali ek'tedir. Eksik bilgileri tamamlayalım lütfen. Ve doğum yapan haberi alırsanız listeyi güncelleyelim.

Eklentiler

• $adsız.jpg
    $adsız.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 49
melekcim eline sağlık listemiz çok güzel olmuş. bi düzeltme yapıcam. oğluşumun boyunu yanlış ölçmüşler 53 olacak :)

melek canım benim kızım 43 cm doğmuş ilk doğduğunda yanlış ölçmüşler.şimdi 48 cm oldu kızım.

suheyladan haber getırdım sıze :) suheyla arkadasımızın salı 17 30 da suyu gelmıs sabah 07 30 da normal epıdural le kızı ıncı dunyaya merhaba demıs. Kılo 2 900 boy 46cm :)

suheyladan haber getırdım sıze :) suheyla arkadasımızın salı 17 30 da suyu gelmıs sabah 07 30 da normal epıdural le kızı ıncı dunyaya merhaba demıs. Kılo 2 900 boy 46cm :)

Maşallah İnci ve Süheyla'ya!!! :nazar: Haydi bakalım, gözleri aydın. Allah analı babalı, sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. hihoyyyt

kızlar bende gelebildim...6.3.2009 doğum yaptım....normal yaptım..kızım 3580 gr 52 cm..adımız defne...
ağrısız hastaneye gittim sabah akşam 16:50 de kızımı gördüm...

kızlar bende gelebildim...6.3.2009 doğum yaptım....normal yaptım..kızım 3580 gr 52 cm..adımız defne...
ağrısız hastaneye gittim sabah akşam 16:50 de kızımı gördüm...

masallah annemıze ve defne bebegımıze.Allah analı babalı buyutsun. kacıncı gununde yaptın.38.mart annemızıde ekleyelım lısteye.

nasıl kolay oldumu dogum.sunnı mı normal sancımı? dıkıs varmı?

X