aramba gn ameliyat olacam,korkuyorum

julyan

ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
559
9
merhaba arkadaşlar çarşamba günü ameliyat olacam sinir sıkışmasından 2 elimden birden çok korkuyorum 4 senedir kaçıyorum ameliyattan ve en sonunda agrılara dayanamayıp doktordan gün aldım ama ameliyat sırası beklerken ya gene korkup kaçarsam düşüncesi bile moralimi sıfır ediyor ayyy ne yapacam ben çok korkuyorum

canim benim gecmis olsun...icini ferah tut ... Allah acil sifalar versin...:teselli:

ayy canım yaaa kıyamamm
Öncelikle bu senin iyiliğin için unutmaa
ikincisi insanlar ne kadarr ciddi ameliyatlar oluyorlar. kalp beyin... içerde kalma riskleri daha yüksek olaylr oluyor... Bence kendini bu şekilde motve et...
her gün milyonlarca insan ameliyat oluyor kuzucum üzme kendini
eminim herşey güzel olacak....

hiç korkma arkadaşım her şey çok güzel olacak
sağlıklı olduğun günlere kavuşacaksın inşaallah merak etmeopuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun..Bende olacağım ama sen gibi kaçıyorum..Ne güsel sen toplamıssın cesaretiGösümde kistler var onları aldırcam..Korkuyorum ama işte:çok üzgünüm: Sen neyden olacaksın??

geçmiş olsun
ameliyattan sonra iyileşeceğini ve ağrısız bi hayat geçireceğini düşün belki biraz faydası olur
allah yardımcın olsun

canım hiç korkma yarım saat bile sürmüyor annem oldu...
Ancak canını sıkmak istemem ama annem hiç memnun değil ve olan bir çok kişi memnun değil.
Bir tanıdığımız ceviz yaprağını kaynatarak onun içine girmiş ve içmiş o şuan turp gibi...
Allah acil şifalar versin...

hepinize teşekür ederim bugün yatışımı yaptırdım tahlilleri verdim izinli olarak eve gönderdiler yarın sabah 8 de odamda olacam 8.30ameliyat allahım yardım et inşallah sorunsuz olur ama içim titriyor korkudan keşke yarın hiç olmasa

saatler hızla ilerliyor ayyyyy allahım yarın hiç olmasa keşke

korkmaa allah yardım eder...
cesaret bi gstret oluvermişşş.....hadii
ğeeççmişler olsun tekkraraaa

ohhhhhhhhh allaha şükür evimdeyim mutluyum ameliyatı oldum şimdi dikişlerin alınmasını bekliyom herkese selam lar sevgiler

evet canım artık üstünden 2 ay geçti iyiyim ama keşkede aolmayaydım bir işe yaramadı aynı sorunlar devam ediyor sadece agrı gitti ama uyuşma kasılma hala var anlıcagınız boş yere acı çekip ameliyat olmuşum

Çok geçmiş olsun canım... Boş yere olduğunu düşünme lütfen, öyle olsaydı yapmazlardı .... Eminim bu amelyatı olmasaydı, geçti dediğin ve önemsemediğin ağrılar zamanla daha da artacaktı ve belki de o zaman amelyat veya amelyat sonrası daha zor olacaktı veya boş yere ağrı çekecektin... Yoksa neden şimdiden amelyat etsinler dimi? Mutlaka bir sebebi vardır ama MALESEF doktorlarımız bize açıklama yapma zahmetinde bulunmuyorlar. Bildiğim birşey varsa, eğer bir faydası olmayacaktıysa, bu amelyatı yapma zahmetine niye girsinler ki?? Sana "boşuna" gibi gelen şeyin kimbilir nekadar çok faydası oldu... Uyuşmalar da geçecektir belki zamanlar... geçmiyorsa da onunda çaresi bulunur... ıyi tarafından bak olur mu canım... :1rolleyes: Tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…