Borsadaki para nasıl alınır bilmiyorum ama boşanmaya kalkınca bankadaki mal varlığı da araştırılıyor. Gönderdiğin paraları havale yaptığın için ispatlarsın. Açıklama kısmına bir şey yazmış mıydın, bu önemli ayrıntı oluyor, ancak bir şey yazmada bile bu paraları verdiğin ispatlı, geri isteme hakkın var. Protokol imzalayabilirsin neden olmasın, adil bir paylaşım yapılan protokol imzalanabilir. Hesaplarında kaç para olduğunu biliyorsan buradan da yürüyebilirsin, avukatlar yol gösterir. Sadece havale yaptığın paraları bile ispatlasan alırsın. 5 sene de sürmez, sanmıyorum. Kadınları böyle korkutuyorlar, paranı alamazsın, oldu canım, nasıl alamıyorum.
Bence siz bundan sonra paranızı vermeyin, o nasıl olsa boşanmak isteyecek, o zaman da sana gönderdiğim paraları iade et boşanırım deme gücünü kazanmış olursunuz. Ev de her koşulda yarı yarıya.
Bir yıllık evlilikte biriken para gerekirse gözden de çıkarılabilir, hatta 5 yıl sonra da alınabilir. Evi paylaşın bakalım önce. Ayrıca adam asker, davayı suç davası olarak açma şansın varsa öyle aç bak nasıl tutuşuyor. Eşim ona birikim için gönderdiğim parayı gaspetti diye şikayetçi ol