- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
-
- Konu Sahibi elizanelizan
Aklima kotu seyler geliyor :)başlık çok ince yalnız
off böyle bi caps görmüştüm ordan geldi aklıma görmez olaydım
Dinlenmek istemezdim kesinlikle.eminim.sizdeöyle.karsinizdakine buna.yapmayin
Peki eşiniz bu olayı öğrense ve sizi şikayet etse ne olur çünkü şuan yapmak istediğiniz suç kayıt yapmak.Melek gibi dusunceli Eşiniz en ilgili olmasi gereken hamilelik surecinizde tam zitti davranmaya baslarsa ozellikle bu zamanlar annesi ve ablasiyla konustugu gunlerde olursa sizde arama kaydi prog. Aramayi akliniza getirirsiniz.
Duyacaklarima hazir degilim ama yuzume gulup huzurumuzu bozan insanlarin varligini tespit edip tedbirimi de almak zorunda hissediyorum kendimi.
Sikayet etmez öğrense. Fakat sikinti olur aramizda bu fazlasıyla. Bunun farkindayim ama tahammül edemiyorum ani degisimlerine. Asla yuksek sesle dahi konusmazdi birakin bagirmayi. uc ay evvel.babasini kaybetti.Peki eşiniz bu olayı öğrense ve sizi şikayet etse ne olur çünkü şuan yapmak istediğiniz suç kayıt yapmak.
yapıp yüzlerine vursanız bile eşinin telefonuna casus progrem yükleyip konuşmalarını gizli gizli dinlemiş kadın olacaksınız. yani sizi bu şekilde damgalayacaklar. haklıyken haksız duruma düşmeyin bence.
Eşim ilk evleneceğimiz zaman ailemin oturduğu apartmandaki boş daireyi tutmak için ısrar etti, istemediğim halde yaşamaya başladık. Aynı şekilde ne kapıyı çalmışlardır ne davetsiz gelmişlerdir. Hatta her seferinde eşim hadi sizinkilere çıkalım hadi sizinkiler gelsin çay kahve içelim mangal yapalım vs derdi. 6 aylık evliyken bi süre ayrılığımız oldu onda da anneme msj atmıştı gelin alın ikizbaliki istemiyorum diye. Sonra herkesten duydugum "ailesi ayırdı bizi"
he sonra noldu barışınca dağ başında in cin top oynayan bi semtte yaşamaya başladık. "ailesi doldurdu doldurdu ayırdı bizi"
konu dışı oldu biraz ama o programlardan eşim kendi tlfnunda kullanıyordu fakat bildiğim hep bi simge oluyor
Nankörlük adaletsizlik ... niye çokça vardir su bir kisim insanda bilmiyorum.
Benim ailem de oglum da oglum der once onu dusunur. Annemlere ineriz Üşüyor musun diye sorarlar hayir dese dahi ayaklarina kadar terlik getirirler hirka verirler. Evimin eksigini alirlar.
Annemlere yapmayın diyorum. O kadar masum ve mazlum bir tipi var ki eşimin dersin dunya iyisi dunya safi melek.. cok fena oldugunu sonradan anladim. Simartmayin diyorum. evimin eksigini kapima kadar getirip yorulmayin. Degmiyor cunku. Mesafeli olun.
Annemse susan kazanır diyor. Sen oyle bir davranacaksin ki esine eve geldiginde ailesiyle aleyhinde konusuyo olsalar dahi yok ya karım onlarin dedigi gibi biri degil desin.
Asla ailesi hakkinda konuşma diyor.
Sanki sustukca gormezden geldikce ezilecekmisim gibi hissediyorum.
Susmak sabretmek gormemek duymamak bir taktik olabilir mi?
Yoksa kendini ezdirmekle kendini yuceltmek arasında ince bir cizgi mi bu? Sansliysan bas taci mi edilirsin bu susmalae sonunda?
Iyi guzel diyorsunuz da bu turlu de tavsan daga küsmüş dagin haberi olmamis gibi olacak. Hakli olmamin ne ehemmiyeti var ki su durumda? Esim hizla degismekte ailesiyle her konustugunda...
Nankörlük adaletsizlik ... niye çokça vardir su bir kisim insanda bilmiyorum.
Benim ailem de oglum da oglum der once onu dusunur. Annemlere ineriz Üşüyor musun diye sorarlar hayir dese dahi ayaklarina kadar terlik getirirler hirka verirler. Evimin eksigini alirlar.
Annemlere yapmayın diyorum. O kadar masum ve mazlum bir tipi var ki eşimin dersin dunya iyisi dunya safi melek.. cok fena oldugunu sonradan anladim. Simartmayin diyorum. evimin eksigini kapima kadar getirip yorulmayin. Degmiyor cunku. Mesafeli olun.
Annemse susan kazanır diyor. Sen oyle bir davranacaksin ki esine eve geldiginde ailesiyle aleyhinde konusuyo olsalar dahi yok ya karım onlarin dedigi gibi biri degil desin.
Asla ailesi hakkinda konuşma diyor.
Sanki sustukca gormezden geldikce ezilecekmisim gibi hissediyorum.
Susmak sabretmek gormemek duymamak bir taktik olabilir mi?
Yoksa kendini ezdirmekle kendini yuceltmek arasında ince bir cizgi mi bu? Sansliysan bas taci mi edilirsin bu susmalae sonunda?
Kusura bakmayin konu disi olacak ama su anlattiklariniz aynen bende de var. Ailem esime o kadar iyi davrandi ki simdiye kadar. Kendi ailesi herseyimize karismasina ragmen benim ailem aman huzurlari bozulmasin diye en istemedikleri seylere bile hic ses cikarmadilar. Sonuc onun ailesi cok degerli, her dediklerini yapmaliyiz, yapmazsak alinirlar. Benim ailemse ne de olsa bisey istemiyorlar, beklemiyorlar bosver. O kadar doluyum ki hep sustum duzelir dedim. Esim her seferinde zamanla cok karismazlar yeter ki ses cikarma dedi. Salak kafam ses cikarmadikca tepeme ciktilar. Hangisi dogru bilmiyorumYa ben şunu bilir şunu söylerim ne yaparsan yap yaranılmaz ve üstüne yapılmayan şeyler laf olur
Annem de gece işten gelir yemeğini ısıtır hazırlar çayını koyardı, kendi çocuklarından ayırmazlardı
Babam sor bakalım isterse yorgun değilse bi kahve içimi uğrayın derdi
Biz saygıyı gösterip ilgiyi verdikçe işler tersine döndü
Ben hep ailesiyle iyi olsun diye uğraştım tek kelime etmedim ona da ettirmedim ailesi hakkında
Ama her defasında olayı bizimkilere çevirecek bi yol buldu
Kaldı ki; babamın onunla sohbet ettiği kadar dinlediği kadar babası dinlememiştir (babasına laf anlattığında tvden kafasını çevirip suratına bakmaz)
annem onun sevdiği yemekleri yaparken, annesi dolapta olan bişeyi yedi diye kıyameti koparmıştır kardeşine yaptım onu diye
Ailesi hakkında konuşmayın diyemem çünkü sustukça çok şey büyüyor
Ben doğum yaptım çocuğumun adına karar verip oğullarına işlemişler kimlikte geldi karşıma
doğumun ertesi günü kv eşim evden çıkınca kıyameti kopardı bana neymiş nevresimi değiştirmiş hastaneden geldiğimde teşekkür etmemişim
oğlunu doldurdular sütüm kesildi ayrıldık bi çok şey yaşattılar..
bin pişmanım her şeye sustuğum için. böyle de saygısız dediler en azından evet yaptım derdim...
Kusura bakmayin konu disi olacak ama su anlattiklariniz aynen bende de var. Ailem esime o kadar iyi davrandi ki simdiye kadar. Kendi ailesi herseyimize karismasina ragmen benim ailem aman huzurlari bozulmasin diye en istemedikleri seylere bile hic ses cikarmadilar. Sonuc onun ailesi cok degerli, her dediklerini yapmaliyiz, yapmazsak alinirlar. Benim ailemse ne de olsa bisey istemiyorlar, beklemiyorlar bosver. O kadar doluyum ki hep sustum duzelir dedim. Esim her seferinde zamanla cok karismazlar yeter ki ses cikarma dedi. Salak kafam ses cikarmadikca tepeme ciktilar. Hangisi dogru bilmiyorum
Benim kv saolsun dogumuma geldignde bana dunyanin hakaretini etti, bazilari agza alinmayacak seyler. Ama saygdan agzimi bile acmadim. O gittkten sonra Esime soyledim o anda sinirlendi, ama ben anneme bisey diyemem dedi. Tamam ama banden de bisey bekleme dedim kabul etti. Ertesi gun annesiyle konusturdu zorla halini hatrini sormam icin, sonra da niye soguk konustun diye dunyanin lafini yedim. O kadar hakaretten sonra canim cicim dememi bekliyodu heralde. Ne desem biomiyorumBen 2 günlük lohusayken bebeği emzirdiğim sırada kv ile yaşadığım sorunu eşime anlatmadım
bi kaç gün sonra bebeğim sarılıktan 1 gece yoğun bakımda yattı
hastanede gerginlik olduğunu hissedince noluyo bilmediğim bişey var diye ısrar edip anlattırdı
o gün eve geçtik ertesi gün sen ara hastaneye geldiği için yine bi teşekkür et, ben annemin ne olduğunu biliyorum, ona yapacağımı da biliyorum dedi bana
sonuç mu? hiçbir şey yapmadığı gibi her dk gel ikizbalik git ikizbalik muamelesi yaptılar ailece
saygı sadece tek taraflı olmuyor
biz susuyoruz saygı gösteriyoruz peki de büyükler küçüklerine susup hiç saygı göstermezse olmuyor işte..
Benim kv saolsun dogumuma geldignde bana dunyanin hakaretini etti, bazilari agza alinmayacak seyler. Ama saygdan agzimi bile acmadim. O gittkten sonra Esime soyledim o anda sinirlendi, ama ben anneme bisey diyemem dedi. Tamam ama banden de bisey bekleme dedim kabul etti. Ertesi gun annesiyle konusturdu zorla halini hatrini sormam icin, sonra da niye soguk konustun diye dunyanin lafini yedim. O kadar hakaretten sonra canim cicim dememi bekliyodu heralde. Ne desem biomiyorumne yapmaliyiz acaba, cok buyuk cikmazdayim