Arama geçmişini nasıl bulabiliriz?

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.678
9.272
158
Merhaba hanımlar. Son günlerde önemli bir haber bekliyorum. Telefonum çaldı 1 kez açmak için tam elime alırken telefon kapandı. tekrardan telefonu açtım ama gelen aramalar kısmından herhangi bir numarayı göremedim. Telefonum bozuk da biraz. Faturasız bir hat. Arama geçmişini bulma imkanım var mı yardımcı olur musunuz?

Hangi hattı kullanıyorsanız onun uygulamasını indirin 1ay içindeki aramaları görebilirsiniz
Teşekkür ederim öncelikle.
Denedim ama uygulamayı yükleyemedim hata veriyor. Depolama alanı dolu diye. Hafızayı ne kadar boşaltsamda bozuk olduğu için o dolu uyarısını yine verecek. İnternet üzerinden online işlemlerden bakıldığını yazmıştı bazı konularda buradaki hanımlar.O şekilde nasıl yapılıyor?

operator ismi ve online işlemler yazarak aratın googleda. giriş yapın. nasıl olacak ki başka?
Teşekkür ederim öncelikle.
Denedim ama uygulamayı yükleyemedim hata veriyor. Depolama alanı dolu diye. Hafızayı ne kadar boşaltsamda bozuk olduğu için o dolu uyarısını yine verecek. İnternet üzerinden online işlemlerden bakıldığını yazmıştı bazı konularda buradaki hanımlar.O şekilde nasıl yapılıyor?

Online işlemlerden şifrem ile giriş yaptım ama arama geçmişi butonu vs tarzında bir şey göremedim. Online işlemlerden hangi kısımdan bakabiliriz biliyor musunuz?

her operatorun farklıdır. gelen aramaları göremiyor olabilirsiniz. müşteri hizmetlerini arayın. bu şekilde ücretli servisleri var, gelen aramaları gönderdikleri.

Back
X