• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta olmadıysa üzülmeyin gelin birlikte ocak ayını bekleyelim

OLSUNARTIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
90
1
28
Antalya
Ocak ayında adet tarihlerini bekleyen arkadaşlar gelin tecrübelerimizden neler yapabiliriz bilgilerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım ocak ayını gebe olarak tamamlamak için hep birlikte dua edelim

uzun zamandır forumda bu bölümü takip ediyorum yazmak şimdiye nasipmiş..öncelikle topik hayırlı olsun ve bekleyen herkesin yüzüne gülsün inşallah Rabbim..Ben 17 aylık evliyim iki ay öncesine kadar aklımdan bile geçmezdi ve korunmayı bırakır bırakmaz bebişe sahip olabileceğime inanıyordum..2 aydır olmayınca daha şimdiden karalar bağladım ve bebişimi çok çok istediğimi farkettim...bakalım..bu ay inşallah güzel bir haber veririm buradan..

bat 13 ocak diyerek bi başlangıç yapalım..

uzun zamandır forumda bu bölümü takip ediyorum yazmak şimdiye nasipmiş..öncelikle topik hayırlı olsun ve bekleyen herkesin yüzüne gülsün inşallah rabbim..ben 17 aylık evliyim iki ay öncesine kadar aklımdan bile geçmezdi ve korunmayı bırakır bırakmaz bebişe sahip olabileceğime inanıyordum..2 aydır olmayınca daha şimdiden karalar bağladım ve bebişimi çok çok istediğimi farkettim...bakalım..bu ay inşallah güzel bir haber veririm buradan..

Bat 13 ocak diyerek bi başlangıç yapalım..

merhabalar canım bende 8 yıllık evliyim ikinci gebelik için 12 aydır debeleniyorum ama daha sonuç vermedi bu ayda olmazsa seneyi deviriyoruz ve paşa paşa aşılamaya gidecegim ama rabbim inş hepimizin yüzünü güldürsün benimde 11 ocak yeni yıl ugurlu gelsin inşallah

merhaba arkadaşlar.bende 16 aylık evliyim ve evliliğimizin başından beri bir bebeğimiz olsun istiyoruz.geçen ay aşılama yaptıracaktım kist çıktı ve nasip olmadı.bu ay çok şükür gitmiş kist.şuan klomen kullanıyorum kontrole gidicem bir sorun çıkmazsa aşılamam olacak ki hayırlısıyla tutar inşallah.olmazsa bat 5 ocak

Back