• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta karın germe ve meme estetiği olucam.Bu süreci atlatanlardan fikir istiyorum

öncelikle hersey gönlünüzce olur insallah. Bende karin germe lipo ve meme diklestirme istiyorum.
Doktor arastiriyorum hala.
birazda cesaretimi toplamam gerekiyor☺️

Ameliyat oldunuzmu siz?
Benim aklimda iki isim var. Biraz daha arastiriyorum. okadar cok doktorla görüstümki cogunu hatirliyamiyorum bile☺️

slm merak ettim nasıl gecti Aml.
Umarım hersey yolundadır.
Simdiden sıze cok gecmis olsun
Benim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlık

ay cok sevindim sizin adiniza☺️
umarim bende sizin gibi burda iyiki olmusum diye yazarim.
peki agri sizi burda anlatilanlar gibimi?

Benim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlık
Ameliyat yaptıklarımız ve doktor ismi fiyatla ilgili bilgi verir misiniz göğüse ne yaptınız tam anlayamadım orada ben de yaptıracağım karın germe göğüs

Merhaba doktorunuzun adını öğrenebılırmıyım

Ameliyat yaptıklarımız ve doktor ismi fiyatla ilgili bilgi verir misiniz göğüse ne yaptınız tam anlayamadım orada ben de yaptıracağım karın germe göğüs
Merhaba Dr.Erdem Güven.İstanbul Maslak Acıbadem'de oldum.Tam karın germe ve silikonsuz meme toparlama yaptirdim

karniniz ne durumda bende kasimda oldum ama hala acayip sis durumdayim . boylemi kalicaz korkuyorum

Back