- 3 Şubat 2020
- 61
- 8
- 16
- 39
- Konu Sahibi Oyasiyemoy
Heyecanla aralık ayıni bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah herşey istediğin gibiHeyecanla aralık ayıni bekliyorum
Ben uzun araştırmalarım sonucunda İstanbul'da Erdem güven de karar kıldım.öncelikle hersey gönlünüzce olur insallah. Bende karin germe lipo ve meme diklestirme istiyorum.
Doktor arastiriyorum hala.
birazda cesaretimi toplamam gerekiyor
Ben uzun araştırmalarım sonucunda İstanbul'da Erdem güven de karar kıldım.
Hayirlisiyla cabuk atlatirsiniz insallah17 aralıkta olucam inşallah.
Amin inşallahHayirlisiyla cabuk atlatirsiniz insallah
Merhaba dr konusunda karar verebildiniz mi??Ameliyat oldunuzmu siz?
Benim aklimda iki isim var. Biraz daha arastiriyorum. okadar cok doktorla görüstümki cogunu hatirliyamiyorum bile
slm merak ettim nasıl gecti Aml.Heyecanla aralık ayıni bekliyorum
Benim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlıkslm merak ettim nasıl gecti Aml.
Umarım hersey yolundadır.
Simdiden sıze cok gecmis olsun
Burdan yazmam zor oluyor.ay cok sevindim sizin adiniza
umarim bende sizin gibi burda iyiki olmusum diye yazarim.
peki agri sizi burda anlatilanlar gibimi?
Ameliyat yaptıklarımız ve doktor ismi fiyatla ilgili bilgi verir misiniz göğüse ne yaptınız tam anlayamadım orada ben de yaptıracağım karın germe göğüsBenim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlık
Merhaba doktorunuzun adını öğrenebılırmıyımBenim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlık
Merhaba Dr.Erdem Güven.İstanbul Maslak Acıbadem'de oldum.Tam karın germe ve silikonsuz meme toparlama yaptirdimAmeliyat yaptıklarımız ve doktor ismi fiyatla ilgili bilgi verir misiniz göğüse ne yaptınız tam anlayamadım orada ben de yaptıracağım karın germe göğüs
Merhaba.Doç.dr Erdem GüvenMerhaba doktorunuzun adını öğrenebılırmıyım
karniniz ne durumda bende kasimda oldum ama hala acayip sis durumdayim . boylemi kalicaz korkuyorumBenim oldu bitti şükür.Şu anki gördüğüm sonuç bile beni çok memnun etti.karnım harika görünüyor.Gögüslerim kendi dokumdan olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar.iyiki olmuşum daha fazla ertelememişim diyorum.Dikiş izleri için endişeleniyordum ama bugün bantları açtim varla yok arası dikişler.Hiç rahatsiz edici değil.Doktorumun emeğine sağlık