Gebeliğe Hazırlık Aralıkta en son adetini görüp şuan hamile olanlar takip edelim beraber gelin :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tugce1998

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
118
67
26
:KK200::anneadayı::KK200::anneadayı:Kizlar ben normalde pkoluydum ve 1bucuk senedir cocugum olmuyordu hastaneye gittim ve klomen kullandim 2 ay 2. Kullanisimda hamile kaldim adet olacagimi sandim yine umudumu kesmistim baya belim agriyordu midem asiri yanmaya basladi goguslerde kasiklarda agri olmaya basladi adet belirtileri gibi ayni idrar testi aldim 25 ocakta bi bakayim dedim net cift cizgi cikti inanamadim basta adetim 2 gun gecikmisti daha sonraki gun hastaneye gidip kan verdim ve deger 353 cikti 4 haftalik dedi hamilesin cok sevindim ama bi yandanda tedirginlik var bos gebelik dis gebelik vs seylerden yarin kendi doktoruma gidicem insallah keseyi goruruz kalbinide duyarimda rahatlarim benim gibi olanlar hamile olanlar daha 4 haftalik 5 haftalik olanlar gelin hamilelik boyunca gelismeleri beraber takip edelim

Eklentiler

• IMG-20180125-WA0014.jpg
    IMG-20180125-WA0014.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 59
ben de hamile olsaydım da birlikte takip etseydik. henüz bende zamanı degil. ama mutlulugunu paylaşıyorum

ALLAHIM sağlıkla kucagına versin hepimize darısı...

ben de hamile olsaydım da birlikte takip etseydik. henüz bende zamanı degil. ama mutlulugunu paylaşıyorum

ALLAHIM sağlıkla kucagına versin hepimize darısı...
Tesekkur ederim keske oyle olsaydi bari kendimi yalniz hissetmezdim:) allahim insallah sanada nasip eder sağlıklı sıhhatli senin neden zamani degil ?

Bat nezamandı cnm bnm 30 aralıktı yarın dr angıdıcem bırsuru test yaptım 5 6 gundur ahahha
:KK200::anneadayı::KK200::anneadayı:Kizlar ben normalde pkoluydum ve 1bucuk senedir cocugum olmuyordu hastaneye gittim ve klomen kullandim 2 ay 2. Kullanisimda hamile kaldim adet olacagimi sandim yine umudumu kesmistim baya belim agriyordu midem asiri yanmaya basladi goguslerde kasiklarda agri olmaya basladi adet belirtileri gibi ayni idrar testi aldim 25 ocakta bi bakayim dedim net cift cizgi cikti inanamadim basta adetim 2 gun gecikmisti daha sonraki gun hastaneye gidip kan verdim ve deger 353 cikti 4 haftalik dedi hamilesin cok sevindim ama bi yandanda tedirginlik var bos gebelik dis gebelik vs seylerden yarin kendi doktoruma gidicem insallah keseyi goruruz kalbinide duyarimda rahatlarim benim gibi olanlar hamile olanlar daha 4 haftalik 5 haftalik olanlar gelin hamilelik boyunca gelismeleri beraber takip edelim

Eklentiler

• 3415D5AA-16BF-4111-9466-2DD869AD1E29.jpeg
    3415D5AA-16BF-4111-9466-2DD869AD1E29.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 64
benim bugün 6 gün gecikti adetimin 3. günü öğrendim 4. günü kan testi yaptırdım 353 çıktı beta hcg değerim :)
Ben 4 gun falan vardı sanırm hafıf cıktı erken de daha kan vermedm yarın verıcem buaksada t st yapcam bakalım nasıl cıkıcak ıns dahada koyulasmıstr

kan ver bi anönce bence :)
Yarın verıcem cnm bende sasırdım kan ıkın bır haftador beklıyorum neredeyse randevu bulamadm calısıyorum ızın de alamadm ıns yarn aksam verıcem ve guzel sonclar alcaz kucuk susamlarımız bızımle olsn

Yarın verıcem cnm bende sasırdım kan ıkın bır haftador beklıyorum neredeyse randevu bulamadm calısıyorum ızın de alamadm ıns yarn aksam verıcem ve guzel sonclar alcaz kucuk susamlarımız bızımle olsn
İNŞALLAH CANIM ÖĞRENDİKTEN SONRA PAYLAŞ BENİMLE MERA EDERİM HADİ HAYIRLI HABERLER İNŞALLAH :)

X