aralıkta antalya

suserp

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
8
1
34
arkadaşlar eşim bir hafta görev icabı antalyaya gitmek zorunda. İki aralıkta gidiyor beni de götürmek istiyor ama hem bebeğim var sekiz aylık hem havalar soğuk üstelik gidersem masraf da çok olacak oraya vereceğim parayla başka birşeyler yapabilirim. Ama bir yandan da yalnız gitmesin ve ben bebekle onu bir hafta yalnız kalıp beklemek istemiyorum sizce ne yapmalıyım .

E ne keyfi olur o zaman hava yağışlı olursa. Of ne şansızım tam da kışa denk geldi

antalyadan yazıyorum hava durumuna bak netten 2 gün kapasa bile 5 gün güneşli oluyor şuan nerdesin bilmiyorum ama bu ayda türkiyede en sıcak yer burası zaten biz buraya yeni taşındık kasımda eşimde iş için belek e gelmişti yalnız bırakmadım oğlumla bende geldim 7 gün kaldık inanılmaz güzel bir haftaydı iyiyki ozaman gelmişim sonrada tercihlerde antalya yazdık o tatilin çok etkisi oldu mutlaka gel derim:)

şuan ankaradayım internetten baktım iyi görünüyor en azından burdan çok çok iyidir. Zaten bilet aldık gelecez artık iyi kötü yaşayacaz. Hem bir hafta yalnız gönderip yalnız kalmaya hiç gelemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…