Aralıkta Ameliyat Olacağım Birkaç sıkıntım var Lütfen Deneyimli Ablalar Yardım!

jenrachel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
182
95
Herkese selam,

öncelikle burda deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkürler sayenizde çok şey öğrendim.
Şimdi sorun şu ki 23 yaşındayım, geçtiğimiz 3 sene içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim. Aslında vücudumun kalanı oldukça normal durumda bu zayıflamaya rağmen ama göğüslerim felaket. 85 b den 75 a ya düştüler. Varın siz düşünün küçülmeyi ve sarkmayı.
Uzun zaman spor krem yağ da düşündüm denedim. Fakat sarkık deri hakkaten toparlanmıyor. Yalnızca spor memenin sarkmamasını sağlayabiliyor.
Neyse uzun lafın kısası buradan da takip edip sonunda estetik ameliyat olmaya karar verdim. Önce ailemle konuştum. Durumumu bildikleri için hepsi desteklediler. Ki bu aslında herkesin yaşadığı bir sorundur. Sonunda doktorumu da buldum. Çok anlayışlı ve telkin edici bir doktor.
Fakat şimdi benim bazı sorularım kafama takılıyor. (=rüyalarıma giriyor artık.

Sahte durması fikri beni çok rahatsız ediyor, kas altına takılacak aynı zamanda dikleştirme de uygulanacak. İzlerin belli olması fikri beni çok ürkütüyor. Sonra izler belirgin olursa ki, ne kadar olmayabilir, göğüs ucu çevresinde ve hafif aşağı doğru olacaklar, silikon olduğu anlaşılacak ? yapay birşeye sahip olma fikrine alışamıyorum bir türlü.
Erkek arkadaşım var şuan neticesnde görmüş durumda normal hallerini, (ne kadar normal denebilirse) ona söylemedim bile. Ne diyecek sahte olması onu ne derece rahatsız edecek edecek mi ?

Ya da çok kötü olma ihtimali ? O zaman ne olacak? Ya da ne kadar kötü olabilir? izler özellikle kafamı çok karıştırıyor, ve şekli. Normal meme gibi mi duruyor yoksa sahteliği bariz mi oluyor??
(o kadar kafama takılmış ki bugün rüyamda ameliyat olmuştum fakat göğüs uçlarımı koymayı unutmuşlardı ahah((= )

Ameliyat olanlardan ricam biraz bu konularda bilgi vermeleri. Ailem destekliyor artık olacağım fakat sakinleşemedim bir türlü.
Şimdiden çok sağolun.

Öncelikle kararından dolayı kutlarım, umarım korkuların korktuğun kadar çıkmaz karşına.. Ben ameliyat olan birisi değilim ancak sana destek olmak adına mesaj yazmak istedim. Çünkü bu zamanlarda inanılmaz destek arıyor insan :) İki gün sonra ameliyat olacak birisi olarak araştırmalarımın sonucu dahilinde fikir verebilirim sana sanırım :)

Özellikle KADINLAR KULÜBÜ bana müthiş bilgiler verdi. Buraya yazan, deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim bu yüzden..

Araştırmalarım ve okuduklarımdan şunu öğrendim ki sıfır iz diye birşey yok maalesef.. Gerçi benim araştırma konum meme büyütme konusunda senin durumun biraz daha değişik sanırım. Ancak izler bir süre sonra belirginliğini yitiriyor. Sezaryen olmuş biri olarak karnımdaki izden takip ediyorum da göğüs altında olacağından dolayı fazla korkum yok iz konusunda :)

Umarım herşey istediğin gibi olur :)

Öncelikle kararından dolayı kutlarım, umarım korkuların korktuğun kadar çıkmaz karşına.. Ben ameliyat olan birisi değilim ancak sana destek olmak adına mesaj yazmak istedim. Çünkü bu zamanlarda inanılmaz destek arıyor insan :) İki gün sonra ameliyat olacak birisi olarak araştırmalarımın sonucu dahilinde fikir verebilirim sana sanırım :)

Özellikle KADINLAR KULÜBÜ bana müthiş bilgiler verdi. Buraya yazan, deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim bu yüzden..

Araştırmalarım ve okuduklarımdan şunu öğrendim ki sıfır iz diye birşey yok maalesef.. Gerçi benim araştırma konum meme büyütme konusunda senin durumun biraz daha değişik sanırım. Ancak izler bir süre sonra belirginliğini yitiriyor. Sezaryen olmuş biri olarak karnımdaki izden takip ediyorum da göğüs altında olacağından dolayı fazla korkum yok iz konusunda :)

Umarım herşey istediğin gibi olur :)

valla hayırlı olsun demek 2 gün! çok iyi geçmesini dilerim. evet benimki hem dikleştirme, yani uç kısmı küçültülecek hem de o çevreden biraz aşağı iz olacak şekilde kas altı konulacak. işin kötüsü sitede bir sürü fotograf var ancak yeni üye olduğum için göremiyorum. :KK43: teşekkür ederim desteğin için ((=

Bnce sen kendini ameliyat olduktan sonraki rahatlamıs psikolojiye odakla o zmn bütün sıkıntıların dertlerinden kurtulduğunu düşün o zaman mutlu olursun :KK66: erkek arkadaşının çok takacağını düşünmüyorum ben bence yani.. hem ne güzel olucaklar o da daha çok sevecetir bence :KK70: :KK70:

Merak ettiğim herşeyi sormuşsun bende sana teşekkür edeyim bari, yardımcı olamadım ama takipteyim! :)))

İzsiz diklektirme yani toparlama ameliyatı malesefki olmuyor cnm slikonda her ne kadar yapay bişeyde olsa gerçek memedende yapılınca daha güzel duruyor. Zamanla da çok güzel şekil alıp kendi memen gibi duruyor. İz konusunda ikinci bir ameliyat duymuştum ne kadar dogru bilemiyorum. Onuda doktoruna sormalısın. Umarım çok güzel olurlar :KK16:

Bu arada hangi şehirdesin ? hangi doktor'a karar verdin..

Şöyle hemen onu da özetliyeyim yardımcı olması için. Ben istanbuldayım. asla zaten özel hastane düşünmedim. gerçekten fiyatlar ve ilgi tek değişen buna inanıyorum. O doktorların hepsi eğitim hastanesinden geçiyorlar.
Haydarpaşa numuneye gittim, doktor önümüzdeki hafta yapalım dedi, esas randevu aldığım değildi anladım stajyer o yapacak derdi o kaçtım (= hasekiye yeni ve iyi bir doktor geldi methini duyduğum oraya gittim, adam çok ilgisizdi.yani istediğin gibi yaparız diyor ama, ben ne bileyim belki slikonsuz olur olmaz, yönlendirmesi yok, ısınamadım ona da. sonra çapaya gittim orada meşhur bir kadın cerrah var hülya hanım, çıkarken ağlayacaktım neredeyse öylesine beni üzdü gerdi. en son bağcılara gittim, özgür pilancı ya, onu da burdan duymuştum. hem hastane yeni ve çok temiz, sadece plastik cerrahi için ayrılmış bir binası var. ve doktor genç. ben aman işte slikon olmasa mı nası olur küçük olsun derken, şöyle yapalım böle yapalım daha güzel olsun vücudun uygun güzel olur sen takma kimseyi diye diye beni ikna etti (= bu günlerde protez fiyatlarını gönderecek. hastane 3 bin peşin istiyor. pisler millet devlet hastanelerine gelmeye başlayınca inanılmaz çekmişler fiyatları böyle değildi geçen sene.

İzsiz diklektirme yani toparlama ameliyatı malesefki olmuyor cnm slikonda her ne kadar yapay bişeyde olsa gerçek memedende yapılınca daha güzel duruyor. Zamanla da çok güzel şekil alıp kendi memen gibi duruyor. İz konusunda ikinci bir ameliyat duymuştum ne kadar dogru bilemiyorum. Onuda doktoruna sormalısın. Umarım çok güzel olurlar :KK16:

doktorum izler için daha sonradan ufak tefek mudahaleler olabildiğini söyledi. ve şimdiye kadar kimsenin ize takıldığını görmedim dedi. inanmalı heralde (=

Şöyle hemen onu da özetliyeyim yardımcı olması için. Ben istanbuldayım. asla zaten özel hastane düşünmedim. gerçekten fiyatlar ve ilgi tek değişen buna inanıyorum. O doktorların hepsi eğitim hastanesinden geçiyorlar.
Haydarpaşa numuneye gittim, doktor önümüzdeki hafta yapalım dedi, esas randevu aldığım değildi anladım stajyer o yapacak derdi o kaçtım (= hasekiye yeni ve iyi bir doktor geldi methini duyduğum oraya gittim, adam çok ilgisizdi.yani istediğin gibi yaparız diyor ama, ben ne bileyim belki slikonsuz olur olmaz, yönlendirmesi yok, ısınamadım ona da. sonra çapaya gittim orada meşhur bir kadın cerrah var hülya hanım, çıkarken ağlayacaktım neredeyse öylesine beni üzdü gerdi. en son bağcılara gittim, özgür pilancı ya, onu da burdan duymuştum. hem hastane yeni ve çok temiz, sadece plastik cerrahi için ayrılmış bir binası var. ve doktor genç. ben aman işte slikon olmasa mı nası olur küçük olsun derken, şöyle yapalım böle yapalım daha güzel olsun vücudun uygun güzel olur sen takma kimseyi diye diye beni ikna etti (= bu günlerde protez fiyatlarını gönderecek. hastane 3 bin peşin istiyor. pisler millet devlet hastanelerine gelmeye başlayınca inanılmaz çekmişler fiyatları böyle değildi geçen sene.

Anladım canım.. valla bende hacettepe düşünüyorum özel'e gitmiycem bende bu sefer -_- hadi hayırlısı olsunn inşallah istediğin gibi olur darısı olmak isteyenler ^_^ ameliyattan sonra fotoğraf mutlaka koy ama profiline özel albüm yap. görmezsem çatlarım:21:

Anladım canım.. valla bende hacettepe düşünüyorum özel'e gitmiycem bende bu sefer -_- hadi hayırlısı olsunn inşallah istediğin gibi olur darısı olmak isteyenler ^_^ ameliyattan sonra fotoğraf mutlaka koy ama profiline özel albüm yap. görmezsem çatlarım:21:

valla bi olayım hemen bunu yapıcam. sırf burası için öncesi sonrası 6 aylık süreç albümü yapmak var kafamda kk bizi az kurtarmadı bilgi arşiviyle (= senden de aynı şekilde foto bekliyorum ankaradasın sanırım hep hacettepe diyorlar orda da. hayırlısı inşallah.

valla bi olayım hemen bunu yapıcam. sırf burası için öncesi sonrası 6 aylık süreç albümü yapmak var kafamda kk bizi az kurtarmadı bilgi arşiviyle (= senden de aynı şekilde foto bekliyorum ankaradasın sanırım hep hacettepe diyorlar orda da. hayırlısı inşallah.

Ayy fotoğrafsız olur muu elbette albüm yaparım.. aynen bi olalım da -_- seni ekliyorum o zaman ben arkadaş listeme olur mu ? ^_^

doktorum izler için daha sonradan ufak tefek mudahaleler olabildiğini söyledi. ve şimdiye kadar kimsenin ize takıldığını görmedim dedi. inanmalı heralde (=

Meme işi çok stresli cnm olmasa büyütmek isteriz, biraz sarksa torparlansın, daha çok sarksa dikleşsin kadını kadın yapan bir organ ama görselligi ve sexiligiyle dişi oluyor insan senin yaşın küçük oldugu için iz konusa takılman kadar normal birşey olamaz. 50 yaşımdan sonra iz kalsa bende takmazdım :KK53: ama hiç canını sıkma çok güzel olacaklar ikinci bir ameliyatı izi en aza indirmek için yapıyorlar belirsizleşmesi biraz zamanını alır o kadar sonuçta herşeyin çaresi var.

su dünyada benden daha fazla iz takıntısı olan vamıdır acaba :) kızlar ben bıle ameliyattan sonra o dolgun memeleri görünce izi falan unuttum..suan cok belli olan izlerım olmasına rağmen.yapay goruntu yok.eger doğru yöntemle doğru protez kullanılırsa kımse anlamaz.benım erkek arkadaşım anlamadı mesela :) ama izlerın gecmesı ıcın bence 1 yıl lazım :)

Hakli olarak kafanda cok soru var. Oncelikle sunu bilmelisin bu tip ameliyatlarda psikolojik kararlilik cok onemlidir. Eger kararindan emin degilsen bir sikintiyla karsilastiginda rahatlaman ve cozume ulasman zor olur. İzsiz ameliyat olmaz. Bunu bir kenara koy. Sadece meme buyutme olsa ve gogus ucu olsa zamanla izler neredeyse yok olabilir derim derinin tipine gore tabi. Ancak hem diklestirme hem gogus ucu vs bu kadar mudahalede ize takiliyorum demek pek gercekci olmaz canim:)))) sana da iz kalmaz derse de o drdan kac derim. Cunku dogru degil. Herkesde iz orani farklidir. Bunu da ameliyati olmadan bilemez kimse ama senin olacagin sekil ki mecbur anladigim kadariyla izli bir ameliyat sekli. Dogallik derken bu bir estetik ameliyat tabiki tam anlamiyla dogal gogus hissiyatinda olmaz olamaz. Goruntusu ,iyi yapilirsa baya dogal duruyor ancak hissiyati tabi ki daha sert normal goguse gore. Ancak zamanla yumusuyor. Mevcut memenin dokusu, buyuklugu vs hepsi yine hissiyati da elleyince farkedilmesini de etkiler. Sonucta oraya bir madde konuyor. Elleyip arayip yoklarsan tabi ki hissedilir.Bence biraz sakinles ve daha gercekci bak. İsteyip istemedigine karar ver. İyi bir dr sec. Aklindaki tum sorulari sor. Kafanda soru isareti kalmasin. Kendini yiyip bitirme .Sevgiyle kal:))))

Evet ya bırak geçen yılı eylül ayıyla ekim ayı arasındaki fiyat farkları bile baya fazla.. arada 1.5 bin oynadı fiyatlar devlette... >_<

Benim ameliyatım meme altından oldu. Evet şu anda iz bariz bir şekilde var, ancak süper 2 cicişte orada duruyor. Derinin de burada önemli bir faktörü var. Kimi insanın yarası çabuk iyileşir ve iz kalmaz, kiminin çocukluktan aldığı çizikler seneler sonra bile belli belirsiz görünür.
Burada ameliyat olup da hiç izi kalmayanlar var mesela. Bence önceliğin kalacak olan iz olmasın. Eğer bu ameliyatın seni mutlu edeceğini düşünüyorsan, İnan ki ize kafan takılmayacaktır.
Şimdiden geçmiş olsun &#10084;&#65039;

Merhaba bende bir kaç haftaya kadar Türkiyeye gelip ameliyat olmak istiyorum. Sen Hacettepe yazmışsın ya Ankaramı? Bende Hacettepede Figen Özgürüde duydum acaba bilenler varmı yada senin bir bilgin varmi? Burda Dr.Ömer Ekinin ismini çok duydum internete araştırayım dedim ancak Hacettepede Araştırma Uzmanı diye birşey yazıyor nedemekse artık. Bu sefer derken neyi kastediyorsun çok merak ettiğim için soruyorum eğer çok özel deyilse.....

ya bir de bir şey sormak istiyorum, doğum kontrol hapı kullanımı etkiliyor mu. ben 2 aydır düzenlemesi için kullanıyorum göğüslerim de 2 3 cm büyüdü :KK70: insan alışık olmayınca böle bile ne güzel geliyor. kesmek falan lazım mı acaba doktora falan sorup ?

X