Aralıklı oruçla kilo vermeye karar verdim benimle olanlar buraya🥰

Avzemmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
199
109
30
Herkese selamünaleyküm ben bugün itibari ile aralıklı oruca başladım sabah DIYETİSYENE gittim vücudun analizi yaptırdım 74.9 kilom 22 kg yağ var vücudumda diyetisyenin soyledigine göre vücudum gayet güzel boyun da var ama kilom bana göre Herkese selamünaleyküm ben bugün itibari ile aralıklı oruca başladım sabah DIYETİSYENE gittim vücudun analizi yaptırdım 74.9 kilom 22 kg yağ var vücudumda diyetisyenin soyledigine göre vücudum gayet güzel boyun da var ama kilom bana göre fazla kaşlı bir vücudun varmış vücudunda kas sayısı gayet yeterli durumda bugün aralıklı oruca başladım ilk öğün saat 12:00’de başlayıp son öğününü akşam18. Yapıp günü kapatmaya karar verdim günde 5000 adım ve evde 40 dakika Leslie ile bakalım bir ay sonunda kaç kilo kilo vereceğim benimle olanlar varsa birbirimize destek olabiliriz motivasyonumuz yükselir hatta isterseniz grup bile kurabiliriz benimle olan var mı🥰

Aralıklı orucu diyetisyen mi önerdi peki

Gün gün buradan güncelleme yapacağım İnşallah günün ilk öğününü saat 12:00’de yaptım biraz yulaf iki yumurta çok az süt yeşil biber çok az kapya biber ve maydanozla kendime güzel bir omlet yaptım şekersiz çay domates salatalık saat 3:00 gibi bir yeşilçay iki ceviz yarım elma yedim ve 40 dakika yürüyüşe çıktım tam 5000 adımı tamamladım az önce 10 dakika önce akşam yemeğimi yedim çok az pilav çok az kuru fasülye bol salata şimdi Leslie zamanı üç mil Leslie yapıp günü kapatıyorum 🥰

Sizin yine iyi ben 75 oldum aslımda 79 dum biraz diyet spaorla 15 günde 73 oldum sonra yine bozdum bi kaç gün be şimdi 74.9 um işte aralıklı oruçta kararlıyım bakalım bu arada boyumda 1.69 diyetisyenim 67 bile olsan Tmdır fazlası seni cılız gösteriri dedi bende 66 falan olsam Tmdır diyorum

Bende 61.9 a inmiştim tatilde almışım. 62.8 çıktım bugün. 59 olmak istiyorum ama yemek yemekte istiyorum:)) aralıklı orucu bi kavrayamadım. Yani o belli saatlerde istediğimizi yiyor muyuz yoksa yine kalori hesabı ile mi yiyoruz. Farkı ne ki normal diyetten

Bende 61.9 a inmiştim tatilde almışım. 62.8 çıktım bugün. 59 olmak istiyorum ama yemek yemekte istiyorum:)) aralıklı orucu bi kavrayamadım. Yani o belli saatlerde istediğimizi yiyor muyuz yoksa yine kalori hesabı ile mi yiyoruz. Farkı ne ki normal diyetten
Evet istediğinizi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla o kadar kalori hesabı yapılan bir diyet değil tabii sırf böyle diye de midemizi doldururcasına yemiyoruz ben yine diyet gibi yapıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapacağım mesela az önce tartıldım tart da mı sorun var tuhaf bir şekilde ben mi günde 1 kg verdim ama 73.50 çıktım

Merhaba bende pazartesi aralıklı oruca başladım :halay:72 kiloyum hedefim 58. Bir de krom pikolinat hapı aldım diyetlerde çok işe yaradığını okudum toktutma ve tatlı isteğini azaltmada

Evet istediğinizi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla o kadar kalori hesabı yapılan bir diyet değil tabii sırf böyle diye de midemizi doldururcasına yemiyoruz ben yine diyet gibi yapıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapacağım mesela az önce tartıldım tart da mı sorun var tuhaf bir şekilde ben mi günde 1 kg verdim ama 73.50 çıktım

İlk günler ödem falan gittiği için kilo verimi daha çok oluyor evet. Anladım ben de 11.00'de yemeye başladım kaçta bitirmem gerekiyor peki

İlk günler ödem falan gittiği için kilo verimi daha çok oluyor evet. Anladım ben de 11.00'de yemeye başladım kaçta bitirmem gerekiyor peki
Ben 12 de başlayıp 18.00 de bitiriyorum sizde yapabiliyorsanız öyle yapın bugün ikinci günüm ve başım baya ağrıyor şuan herşeye saldırasım geliyor

Ben 12 de başlayıp 18.00 de bitiriyorum sizde yapabiliyorsanız öyle yapın bugün ikinci günüm ve başım baya ağrıyor şuan herşeye saldırasım geliyor
8 saat değil mi bu aralıklı oruçta yeme süresi. Sizin 20.00 da bitirmeniz gerekmiyor mu 12 de başlayınca. 10.-18.00 olsa mesela

X