- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Bende 4 gündür diyet yapıyorum. 68.200 olmuştum, şuan 67.200 çıkıyorum. Yarında diyet yapacağım inşallah, sonra pazar günü ara veririm, inşallah haftaya da devam edebilirsem güzel şeyler olur gibi geliyor.En son 11 Temmuzda 68.8 dim
Sonra dedim ya 6-7 kg almış gibi hissediyorum
Hesaplamalarıma gore doğruymuş
Tam olarak 4 günde 6 kg alıp
Ger kalan 2.5 haftada bunu verdim
Ama nasıl ac kalarak
Canim cıktı canım
Dün tartildim 68.1
Pazartesi yine hastane isim var yine tartılacağım bakalim :)
Şu an açlıktan bayılacam ama mecbur napalim
merhaba. nasıl yaptınız acaba?Ben 50+ yaşta şükürler olsun ki basaranlardanim. Bir yıla yakındır korumadayim, bu dönemde de kilo verdim. Reklamdaki gibi " genclestim resmen"darısı başına...
iptal olduTeşekkürler canım iyiyim
Sınavım aslinda güzel sayılır genel kültürü fulledim ama Türkçe sorularında battık süre yetmeyince mat yapamadım.
Ama zaten muhtemelen iptal olacak olmalı hatalı sorular da vardı başka şeyler de dönüyor sanırsam yeniden gireceğiz insallan iptal olursa
Bu sefer Türkçe dersini sona bırakacağım daha güzel geçecektir:) sen nasilsin
Sağlıklı beslenme. Kademeli olarak if+ low carb beslenme modeline gectim. İdeal kilo aralığına gelene kadar günlük 1 saat tempolu yürüyüş veya 3-4 mil Leslie veya 30 dk eliptik+ günlük 15 dk bölgesel egzersiz ve yoga. İdeal kilo araligina ulaşınca haftanın üç günü pilates ilave ettim. Şu anda gün içinde yediklerimi foto olarak Hedef Hep Fit başlıklı konumda paylaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına...merhaba. nasıl yaptınız acaba?
harika tebrikler vallaSağlıklı beslenme. Kademeli olarak if+ low carb beslenme modeline gectim. İdeal kilo aralığına gelene kadar günlük 1 saat tempolu yürüyüş veya 3-4 mil Leslie veya 30 dk eliptik+ günlük 15 dk bölgesel egzersiz ve yoga. İdeal kilo araligina ulaşınca haftanın üç günü pilates ilave ettim. Şu anda gün içinde yediklerimi foto olarak Hedef Hep Fit başlıklı konumda paylaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına...
Yok kiz tek bırakır mıyım hiçEşim bugün de çalışacak o yüzden ben bugün de diyet yapıyorum. Bugün daha erken geleceği için daha kısa süre yaparım ama en azından yapmış olurum diye düşündüm. Boş geçmekten iyidir. Bugün de 16/8 falan yapabilirsem güzel olur sizin nasıl gidiyor.Lonely single girl neden tek bıraktın sen beni
3 günde 6 kg'a az mı diyorsun? Sağlıklı ve kalıcı kilo verme, ödem atma süresi bittikten sonra ayda 2-4 kg arasında denir... Sakın gözüne az gelmesin, çok çok iyi...Bugün tartildim 67.5 cıktı
Yani 3 günde sadece 600 gr verebilmişim
Neyse buna da şükür deyip yola devam edelim
Hiç verememişte olabilirdin öyle düşün bazen daha hızlı kilo verdiğimiz için hep öyle olacak düşüncesine kapılıyoruz o yüzden böyle canımız sıkılıyor ama güzel ilerliyorsun.Bugün tartildim 67.5 cıktı
Yani 3 günde sadece 600 gr verebilmişim
Neyse buna da şükür deyip yola devam edelim
Bende de öyle oluyordu canım hamileyken . Sen yine de dikkat et kendine :)Kızlar konumuzla çok alakasız ama size yine de sormak istiyorum. Ben şimdi diyet yapıyorum ya, ben 3 aylık evliyim biliyorsunuz. Benim adetim normalinde hiç gecikmez günü gününe gelir. Ama bu sefer 2 gün gecikti. Böyle kasıklarımda da Bi ağrı var bilmiyorum ben daha önce hiç böyle ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Mesela bugün uzanırken Bi hapşurdum, kasığıma böyle bıçak saplanmış gibi oldu. O bıçak sağlanmış gibi ağrıyı alt tarafta da hissettim. Sizce gebelik belirtileri olabilir mi bunlar ? Öyle bir şey varsa diye tereddüt ettin bugün diyeti 16.saatte bıraktım
Tamam canım. Aklıma gelince yanlış bir şey yapmaktan korktum açıkçası. Bunu bir kaç gün daha bekleyeyim netleştirmem lazım.Bende de öyle oluyordu canım hamileyken . Sen yine de dikkat et kendine :)
Ay hadi hayırlı olsun maşallah hızlı çıktın kızKızlar ben bir süre diyet yapamayacağım. 65.900-66.100 arasında gidip gelen bir kilom var şuan da. Dün aklımda soru işareti kalmaması için acilen tahlil verdim. Hcg 768.8 mi ne öyle bir şey çıkmış. Doktor gebelik var dedi. 2 gün sonra tekrarla tahlili dedi. Bu konularda da hiç bilgim yok. Dualarınızı bekliyorum. Ben burada takipte olacağım sizi
Amin inşallahAy hadi hayırlı olsun maşallah hızlı çıktın kız
Dikkat et amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?