- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- Konu Sahibi Lonely single girl
Ye kuzum ye yarasınHarikasın ya gerçekten kendinle gurur duy minnoşu beslemek değil aslında benim ki kendimi besliyorum gibi daha çok yemediğim zamanın acısı çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ye kuzum ye yarasınHarikasın ya gerçekten kendinle gurur duy minnoşu beslemek değil aslında benim ki kendimi besliyorum gibi daha çok yemediğim zamanın acısı çıkıyor
Yarasın bakalım sen dikkat et ama tamam mı. Sen benim idolüm olmuştun, diyet yapacağım da yine olacaksınYe kuzum ye yarasın
İnşallah canım sağlıcakla dogur da hele :)Yarasın bakalım sen dikkat et ama tamam mı. Sen benim idolüm olmuştun, diyet yapacağım da yine olacaksın
Amin canım inşallahİnşallah canım sağlıcakla dogur da hele :)
Zaten doğumdan sonraki iki haftada temiz bir 5 kg fös diye gidiyor.gerisi de zamanlaolacak iş
Çok tesekkurlerLonely single girl canım benim iyi hafta sonları diliyorum. Sınavında başarılar ❤
belli olmaz canım. belki yerleşirsin.Çok tesekkurler
Asagi yukari 80 puan alıyorum yetmiyor ama olsun üzerine katarak,eksik konuları tamamlayarak 2 sene sonraki sınavda daha yüksek alacağım insallah
Kısmet çok az ihtimal olsa dabelli olmaz canım. belki yerleşirsin.
canım maşallah çok güzel kilo verdin tebrikler. ama görünmüyorsun gelseneEveeet 63.0 ı gördüm çok şükür güncel durumu atayım motivasyon olsun
Arkadaşlar tek çare günlük 2 saat yürüyüş aksam 6 dan sonra yemek yememe ve günde en az 1 lt su içmek
İşte sonuç
Aralık 2021de 81 kilo ile başladım 1senede( Aralık 2022) 63 oldum çok şükür
İlk foto. 2020 Temmuz
İkinci foto 2022 Aralık
canım zipzipin grubuna sohbete gel. yarışmaya katılmak zorunda değilsin. muhabbete gel.Yahu kimsecikler yok.
Sarmıyor böyle ya (
Bu arada 63 oldum