• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı Oruç Günlüğüm 🤩

Benim de aklima takilan buydu canim.. sutu etkilemesinden endise ettim.. gerci tek memeden emziriyorum zaten ama yine de eldekinden de olmayayim :) ozaman sizlere kolay gelsin ben 3 4 ay sonra yine buralara düşerim :KK70:
Gelince de 4.takıma bekleriz. Gelmek.isteyen herkesi.4.takıma.beklerim kızlar :)

Kizlarrrr merhaba.. bende katilsam araniza :KK43: benim bebegim suan 2.5 aylik emiyor.. hatta 7/24 memede.. siz tecrubelisiniz emzirirken nasil diyet yapabilirim? Suan bende buzdolabini ekmek arasi yiyorum :KK70: bana tecrubelerinizle destek olur musunuz? Boyum 1.65 kilom 65 hedef 55 olsun istiyorum ama nasil.. cocukla duzen olmuyor ki gece gunduz belli degil.. bana da bi el atsaniz :)
emzirirken öyle herşeyden kısmaman gerekli canım ben diyetisyen listesi ile 14 kg verdim 26 ayda emzirdim sen şimdi 7/24 diyorsun bi iyice keyfine varsın 12 aydan sonra gör nasıl emiyor amuda kalkıp ters yatıp bildiğin akrobasi :D ama rabbim her anneye nasip etsin yok böyle bir duygu

Canım bebek çok.Küçük 6.aydan sonra başla. Sütünün kalitesi düşer.
Simdi 4 ay daha kendini kaybetmeden ye. Ama erken diye düşünüyorum
aslında sütün kalitesi yanlış beslenmeyle yukselmiyor yanlış beslenip saçma sapan şeyler tüketmesi yerine saglıklı bir liste ile hem kilo verebilir hemde sütünün kalitesini artırabilir

Slm kızlar. Ben takımlardayım 4.takımdayım. ama sizide takip etmek istiyorum. Çünkü bende doğum kilosu var. 62 ile başladım 84 ile doğurdum
kendi cabamla simdi 70 oldum
Hedefim 62
bende 9. takımdayım canım tabiki takip edebilirsin ne kadar sürede 70 oldun

kahvaltı yapıldı
1,5 dlm tam tahıllı ekmek
1 yumurta azcık yagda (ogluma yapmıştım yemedi)
1/2 kk süzme peynir
4 minik top peynir
3 cerry domates
2 minik salatalık

bugun temizlik günü işleri bitirince ugrarım

emzirirken öyle herşeyden kısmaman gerekli canım ben diyetisyen listesi ile 14 kg verdim 26 ayda emzirdim sen şimdi 7/24 diyorsun bi iyice keyfine varsın 12 aydan sonra gör nasıl emiyor amuda kalkıp ters yatıp bildiğin akrobasi :KK70: ama rabbim her anneye nasip etsin yok böyle bir duygu

Tesekkur ederim :D aslinda evet uzmanla gorusmek daha mantikli hem emzirirken aha dogru beslenebilirim ben suan ne bulsam yiyorum abur cubur ozellikle cunku en cok.tok.tutan cikolata ve benimde uzun sure.koltuktan kalkmadan emzirdigim oluyor hatta hep oluyor.. bide uyumayan cocuk yapmisiz biz ugrasiyoruz :D Allah eksikliklerini gostermesin..
Senin oglusuna da gecmis olsun.. bugun bizimde aşı var bakalim artik cok endiseliyim ve korkuyorum ates olursa diye.. yalniz bakiyorum cunku

Canım asi 38.5 u geçmez üçüncü ay aşısı galiba bizde sadece 18 ay aşısı ateş yaptı ve bazen ateş 1hafta sürüyor asida ki öyle oldu
Bende oyleydim ama uyuduğu çok az zamanda hemen baba evdeyken hazırladıgim köfteleeei pişirip yiyordum çikolata bebekte enerji yapar uyumaz tabi aynı zamanda çikolata çocukta yine mide problemi gaz yapıyor belkıde bu yüzden uyumuyor

Valla 2.ay sonu asilari daha yeni oldu 15gun gecikmeli ama saglikoacagi 15 gunde 1 aciyormus ondan boyle oldu.. cok huzursuz geldigimizden beri.. haklisin cikolatayi birakmaliyim hatta ben nescafe ile yasiyorum onu da biraksam iyi olacak.. kafeinden de uyumuyo olabailir sanirim..
Ah hem cok zor hem dunyalara bedel..

Kahvalti
2 dlm tam bugday
1 haslanmis uzerine cok az zeytinyagi gezdirilmis yumurta
1 kare dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalik

Birazdan ara yapacagim
1/2 bardak sut ve 1/2 bardak su ile kahve
Yaninda 1 porsiyon meyve yada 10 badem ikisi ayni anda olmayacak

Günlüğün hayirli olsun canim insallah istediğin, hedeflediğin kiloya ulaşırsın ♥️♥️♥️

Back