• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı Oruç Günlüğüm 🤩

North River

Vazgeçtiğinde oyun biter ...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
30.126
99.183
598
Yillar once acmisim bu gunlugu. Bu surecte 84 den 66ya inip ikinci hamileligim ve dogum sonrasi 86ya cikma surecim. 69 a inip bu aralar tekrar 75.1 ile debelenirken esiminle bir degisiklik yapip aralikli oruc icin diyetisyenle gorustuk. Dun aldim listemi 12 haftalik bir programla hayat tarzi halinr getirerek basarmak istiyorum . Aksi halde yeniden ayni noktaya donmek cok yorucu ve yipratici . Burasi benim sanal not defterim gibi olacak ;

Baslangic : 11.1.2022 75.1

Son düzenleme:
Merhaba :KK39:
Hikayelerimiz cok benziyor
Emzirme dönemin de ben de buzdolabını ekmek arası yiyenlerdenim:cry:
Malesef ikinci bebeğimi emzirirken on kilo aldım
Sutten kestikden sonra yedi sekiz ayda filan on kilo verdim
Sonra ki üç dört ayda motivasyonum bozuldu dört kilo geri aldım
Şimdi üç haftadır tekrar başladım :KK73:
Inşallah sen de ben de hedefimize ulasiriz

Merhaba :KK39:
Hikayelerimiz cok benziyor
Emzirme dönemin de ben de buzdolabını ekmek arası yiyenlerdenim:cry:
Malesef ikinci bebeğimi emzirirken on kilo aldım
Sutten kestikden sonra yedi sekiz ayda filan on kilo verdim
Sonra ki üç dört ayda motivasyonum bozuldu dört kilo geri aldım
Şimdi üç haftadır tekrar başladım :KK73:
Inşallah sen de ben de hedefimize ulasiriz
İnşallah
Gerçekten artık son bu diyet

GRUP ÜYELERİ
üye Başlangıç TarihiBoyHedef KiloBaşlangıç Kilo
nanekekik 9kasim1585474.5

Son düzenleme:
Başlığınız hayırlı olsun, benim de hikayem sizinkine çok benziyor, tek bir farkla; ben 53 kiloyu en son 13 sene önce görmüştüm. 62 kiloyla hamile kaldım, şu an bebiş 1 yaşına geliyor ben de 77-78 arası gidip geliyorum. Diyet gruplarına katılayım dedim ama değişken tempomuz ve benim sürekli diyeti bırakmam yüzünden süreklilik sağlayamıyorum gruplarda, bir de 1-2 aydır internet sıkıntım vardı, bebiş bronşit oldu derken saldım yine :KK43: inşallah istediğin kiloya düşersin.

Başlığınız hayırlı olsun, benim de hikayem sizinkine çok benziyor, tek bir farkla; ben 53 kiloyu en son 13 sene önce görmüştüm. 62 kiloyla hamile kaldım, şu an bebiş 1 yaşına geliyor ben de 77-78 arası gidip geliyorum. Diyet gruplarına katılayım dedim ama değişken tempomuz ve benim sürekli diyeti bırakmam yüzünden süreklilik sağlayamıyorum gruplarda, bir de 1-2 aydır internet sıkıntım vardı, bebiş bronşit oldu derken saldım yine :KK43: inşallah istediğin kiloya düşersin.
Malesef çocuklar hasta olunca dünya duruyor inşallah kavuşacağını bu son olsun önceden zayıf sonra kilolu olmak daha zor hem diyet yapmak zor geliyor hemde durumu kabullenmek

Kizlarrrr merhaba.. bende katilsam araniza :( benim bebegim suan 2.5 aylik emiyor.. hatta 7/24 memede.. siz tecrubelisiniz emzirirken nasil diyet yapabilirim? Suan bende buzdolabini ekmek arasi yiyorum :D bana tecrubelerinizle destek olur musunuz? Boyum 1.65 kilom 65 hedef 55 olsun istiyorum ama nasil.. cocukla duzen olmuyor ki gece gunduz belli degil.. bana da bi el atsaniz :)

Yıllarca diyet yapmış bir ben 53 kg ikende  kilolu hissederdim hep diyette hep bedenime küs :KK61: A dan Z ye her çeşit denenmiş diyetler , buda bana olur mu bedenim bunu ister mi demeden herşeyi denedim :kızgın:
Sonra hamile kaldım ki asıl hikaye burada başlıyor 63kg ile hamile kalıp 73kg ile doğuma girdim .Emzirirken buzdolabını ekmek arası yedim :KK72: kilo umrumda değildi(53kg iken kilolu gören gözler kendine aynada bakmıyordu galiba) ki zaten hep lohusa pijamalarimla yemek partisi veriyordum kendime bigün tartıya çıktığımda 84kg gördüm :KK17:

Süt olsun diye yediğim paket paket fıstıklı helvalar hakkını vermiş hiç inkar etmemişti vücudum gerçeği :skandal: kendime dur deyip 1senede çokta sütümü etkilemeden 16kg verip 68e indim 2 senedir al ver al ver yine 74u gördüm :sinirli:
Diyet değil gerçekten sağlık için oğlum 12kg ve ben onu bugün 5kata cikardigimda kalbimin ritmi yarım saat düzelmedi :KK42: henüz 31yasindayim evde sadece iki kotum var giydiğim, giyinmeyi bekleyen onlarca ve ben bugün bu saatte kendime söz verdim :KK73: ilk isim o kotlara girmek
Benimle bu yolda yürümek isteyen herkesi beklerim:KK4:

GRUP ÜYELERİ
üye Başlangıç TarihiBoyHedef KiloBaşlangıç Kilo
nanekekik 9kasim1585474.5
Benide alirmisin dayanismaya ihtyacm var tek başına olmuyo

Kizlarrrr merhaba.. bende katilsam araniza :KK43: benim bebegim suan 2.5 aylik emiyor.. hatta 7/24 memede.. siz tecrubelisiniz emzirirken nasil diyet yapabilirim? Suan bende buzdolabini ekmek arasi yiyorum :KK70: bana tecrubelerinizle destek olur musunuz? Boyum 1.65 kilom 65 hedef 55 olsun istiyorum ama nasil.. cocukla duzen olmuyor ki gece gunduz belli degil.. bana da bi el atsaniz :)
Inan keşke bende 65 kilo olsam valla şükür etmen lazım canm fazla kilon yokki senin boyuna kilon aynı oranda zatan ya ben 1.66 boy 101 kilo

Kabaca toparlarsam 10 yıllık evliyim evlendigimde 70 kilo idim 10 yıl içinde 30 kilo almışım içimde 11 yaşında bir çocuk var cikarmam lazım

Inan keşke bende 65 kilo olsam valla şükür etmen lazım canm fazla kilon yokki senin boyuna kilon aynı oranda zatan ya ben 1.66 boy 101 kilo

Kuzum her halimize şükür.. sende anne olmussun bak bebek varken kilo aliniyor durmadan.. bende 70e dogru gidiyorum o yuzden bi yerden baslayip durdurmak lazim.. insallah istedigimiz kilolara düşeriz.. sende direk cok zayiflicam diye dusunme.. hedefin buyuk olsun ama adimlarini bilincli ve kucuk at ki geri almayasin.. yavas yavas once 90 sonra 80 diye git.. Allah hepimize yardim etsin :)

Kuzum her halimize şükür.. sende anne olmussun bak bebek varken kilo aliniyor durmadan.. bende 70e dogru gidiyorum o yuzden bi yerden baslayip durdurmak lazim.. insallah istedigimiz kilolara düşeriz.. sende direk cok zayiflicam diye dusunme.. hedefin buyuk olsun ama adimlarini bilincli ve kucuk at ki geri almayasin.. yavas yavas once 90 sonra 80 diye git.. Allah hepimize yardim etsin :)
Soyle bi baktigimda 40 kilo fazlalik var bende eğer 60 a düşersem 70 de olsam öpüp başıma koycamda ne bileyim ya çok canımı sıkıyor aynaya bakmak istemiyorum insan sorun yasadiginda yemeden kesilir ben sorun yasadigimda yemeğe veriyorum kendimi birde benim söyle bir sorunm var çok acaip olucak ama ben öyle tabir ediyorum benim karnım değil aslında gözüm aç midem dolu aslında hakkım olanı yedim ama gözle bakınca tekrar yiyelim geliyor bunu durduramassam hayatta kilo veremem ben

Soyle bi baktigimda 40 kilo fazlalik var bende eğer 60 a düşersem 70 de olsam öpüp başıma koycamda ne bileyim ya çok canımı sıkıyor aynaya bakmak istemiyorum insan sorun yasadiginda yemeden kesilir ben sorun yasadigimda yemeğe veriyorum kendimi birde benim söyle bir sorunm var çok acaip olucak ama ben öyle tabir ediyorum benim karnım değil aslında gözüm aç midem dolu aslında hakkım olanı yedim ama gözle bakınca tekrar yiyelim geliyor bunu durduramassam hayatta kilo veremem ben

Kimi insan oyle olur dert etme.. kendini tutmayi ogrenmelisin once.. kararli olmak onemli bende de irade yok yemin ederim.. ben nescafe ile yasayan insanim gunde belki 10 bardak nescafe iciyorum once bunu birakicam.. sonra sigara birakicam.. sende bir yerden basla.. en cok sevdigin ve zararli olan bi yiyecekten icecekten basla.. hemen ha diyince verilmiyor zamanla vercez.. ben hic diyet yapmadim bugune kadar :( ilk kez deneyecegim..

Kimi insan oyle olur dert etme.. kendini tutmayi ogrenmelisin once.. kararli olmak onemli bende de irade yok yemin ederim.. ben nescafe ile yasayan insanim gunde belki 10 bardak nescafe iciyorum once bunu birakicam.. sonra sigara birakicam.. sende bir yerden basla.. en cok sevdigin ve zararli olan bi yiyecekten icecekten basla.. hemen ha diyince verilmiyor zamanla vercez.. ben hic diyet yapmadim bugune kadar :KK43: ilk kez deneyecegim..
Artık gerçekten bacaklarım taşımıyor yukumu zor geliyor ağrıyor yazın kilom yüzünden sürekli terliyorum ve utancimdan ortamlarda bulunamıyor um ve galiba artık anladimki kilom yüzünden hamile de kalamıyorum 19 aydır hamile kalmak için denemediğim yol kalmadı ama acı gerçekle yuzlesmem lazım evet bu lanet kilolar yüzünden hamile kalamıyorum sevdiğim yiyeceklere gelirsek bisküviler cikolatslar hayatımın anlamı diyebilirim

Artık gerçekten bacaklarım taşımıyor yukumu zor geliyor ağrıyor yazın kilom yüzünden sürekli terliyorum ve utancimdan ortamlarda bulunamıyor um ve galiba artık anladimki kilom yüzünden hamile de kalamıyorum 19 aydır hamile kalmak için denemediğim yol kalmadı ama acı gerçekle yuzlesmem lazım evet bu lanet kilolar yüzünden hamile kalamıyorum sevdiğim yiyeceklere gelirsek bisküviler cikolatslar hayatımın anlamı diyebilirim
Once onlari birakmalisin.. ise ordan basla bence.. ve iradeli ol.. kilo verince bebis de olur insallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin guzel bir duygu.. ama sen ne kadar saglikli olursan bebis de o kadar saglikli olur.. bence hemen basla hayatini degistirmeye..

Kizlarrrr merhaba.. bende katilsam araniza :KK43: benim bebegim suan 2.5 aylik emiyor.. hatta 7/24 memede.. siz tecrubelisiniz emzirirken nasil diyet yapabilirim? Suan bende buzdolabini ekmek arasi yiyorum :KK70: bana tecrubelerinizle destek olur musunuz? Boyum 1.65 kilom 65 hedef 55 olsun istiyorum ama nasil.. cocukla duzen olmuyor ki gece gunduz belli degil.. bana da bi el atsaniz :)
Canım bebek çok.Küçük 6.aydan sonra başla. Sütünün kalitesi düşer.
Simdi 4 ay daha kendini kaybetmeden ye. Ama erken diye düşünüyorum

Slm kızlar. Ben takımlardayım 4.takımdayım. ama sizide takip etmek istiyorum. Çünkü bende doğum kilosu var. 62 ile başladım 84 ile doğurdum
kendi cabamla simdi 70 oldum
Hedefim 62

Once onlari birakmalisin.. ise ordan basla bence.. ve iradeli ol.. kilo verince bebis de olur insallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin guzel bir duygu.. ama sen ne kadar saglikli olursan bebis de o kadar saglikli olur.. bence hemen basla hayatini degistirmeye..
Basliycam inşallah devam edicem inşallah vericem kilolarimi ve bebegime kavusucam

Canım bebek çok.Küçük 6.aydan sonra başla. Sütünün kalitesi düşer.
Simdi 4 ay daha kendini kaybetmeden ye. Ama erken diye düşünüyorum
Benim de aklima takilan buydu canim.. sutu etkilemesinden endise ettim.. gerci tek memeden emziriyorum zaten ama yine de eldekinden de olmayayim :) ozaman sizlere kolay gelsin ben 3 4 ay sonra yine buralara düşerim :D

Back