• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı dıslere 30 gunde cozum.dıs bandı cıktı

bende sipraiş vermek istiyorum nasıl sipariş verebiliriz bir de ne kadar fiyatı

bir şey daha sormak istiyorum biz bu diş bantlarını taktığımızda ön iki dişi sıkıştırıp birleştirirken diğer dişler ayrılmıyor mu

kestırdım kaplama yaptırdım saglam dıslerden oldum ustune bırde dunya para odedım yok porselen dı cam porselenıydı derken bırsuru param gıttı resımler gercekten ınanmak mumkun degıl cok guzel olmuslar

Kizlar ben hayatimda böyle sacma bişey duymadim:S lutfen boyle bi hata yapmayin on dişleri sıkıştırip arkalari acacaksimiz 1ml den daha küçük takma hataniz bile tüm dişleri mahveder en kotu hekim.bile bundan bin kat daha iyi yaoar tamamen para tuzağı akıl almaz derecede saçma bişey bu lütfen kesinlikle yapmayin böyle bisey. Disleriniz öylece kalsin çok daha iyi. Hekimler neden o kadar okuyor öğreniyor bunu takip kurtulurlar bundan para kazanirlar onların da işine gelir lutfen yapmayın dis bu yemeniz icmeniz yasamaniz ona baglu kendi kendinizi ameliyat etmek gibi bişey bu iki ay bunu takarsaniz en ufak verdiğiniz yanlış acida disleriniz hep donecek dis hattınız çene hizasindan kayacak üstelik arkadaki dişler in arası açılacak sonra onlar meziale yani ortaya suruklenme eğiliminde bulunacak tüm disleriniz mahvolacak lütfen yapmayin denemeyin bile

kestırdım kaplama yaptırdım saglam dıslerden oldum ustune bırde dunya para odedım yok porselen dı cam porselenıydı derken bırsuru param gıttı resımler gercekten ınanmak mumkun degıl cok guzel olmuslar
Bende ayni hatayi yaptim su an nasil dislerin

Back