• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı dıslere 30 gunde cozum.dıs bandı cıktı

Cınlı bır cocuk 30 gun ıcındekı degısımı gorunce cok sasıracaksınız.. $23102007(002)[1].jpg $23102007(003)[1].jpg $23102007[1].jpg $26102007[1].jpg $teeth%20done[1].jpg

Benimde dişlerim ayrık uzun sürecek tel tedaviside hiç hoşuma gitmiyor açıkcası :( doktorum kesip kaplama yapalım dedi ama saglam dişlerimi kestirmek hiç mantıklı gelmedi :( bu bandlar gerçekten işe yarıyor mudur acaba??

Benimde dişlerim ayrık uzun sürecek tel tedaviside hiç hoşuma gitmiyor açıkcası :( doktorum kesip kaplama yapalım dedi ama saglam dişlerimi kestirmek hiç mantıklı gelmedi :( bu bandlar gerçekten işe yarıyor mudur acaba??

o ne biçim doktor be başka doktora gözük muhakkak mümkünse ortodontist e git en iyi o yardımcı olur size sakın kestirip kaplama falan yaptırmayın bi çok yöntem var artık, hem kaplamalar hiçbirzaman gerçek dişimiz gibi olmuyor..

gittiğim doktor çene cerrahi çocukkende babasına girdedim.kesip kaplama yapalım deyince bir daha gitmedim zaten. bu diş lastiğini denemek istiyorum acıkcası ama pek sağlıklı bişi gibi gelmedi kafamda bazı soru işaretleri kaldı.siparişini verdim ama denermiyim bilemiyorum..

gittiğim doktor çene cerrahi çocukkende babasına girdedim.kesip kaplama yapalım deyince bir daha gitmedim zaten. bu diş lastiğini denemek istiyorum acıkcası ama pek sağlıklı bişi gibi gelmedi kafamda bazı soru işaretleri kaldı.siparişini verdim ama denermiyim bilemiyorum..

Ben o hataya dustum diye burda bu konuyu actim.Kesinlikle kestirme dislerini.bu yontemle youtube dede birsuru kisi dislerini duzelttirmis. Denemeye deger bence.Yurtdisinda bu uygulama 4 yildir var. tr de yok belkide para kaynaklari kesilecek diye cok gundeme koyulmuyor reklamlari.fiyati ise cok ucuz ilgili sitelerden bakabilirsiniz kullanici yorumlarini..

henah sen kullandın mı canım bunu nasıl aldın? yurtdısından mı gelıyor? nasıl kullanıldıgı hakkında fıkrın warmı??

ya bunu kullanan yokmu asıl alınacagını soylese sıte ıngılızce hıcbırsey anlamıyorum

ya bunu kullanan yokmu asıl alınacagını soylese sıte ıngılızce hıcbırsey anlamıyorum

Kullanilisi cok basit, on iki dise koyuyorsun.Birden fazla aralik varsa onlarada ayni anda koyuyorsun, buyuk ve kucuk lastik bantlar disleri cok sikistiriyor.Dislere uygulana bu kuvvet syesinde 30 gunde buyuk aralikalr kapaniyor..Ben kendim kullanmadim ama cok ornegini gordum.bazi cok buyuk ve birden fazla olan araliklara 60 gun falan surebiliyor.Tedavi bitincede doktor sabitleyici arkaya takiyor.Kimse farketmeden dislerini duzeltmis oluyorsun..

teşekkür ederim mesajınız için :) ben siparişi verdim bekliyorum

arkadaşım yazdığın msj bir aya yaklaşmış
kullanmaya başlamış olmalısın
herhangi bir değişiklik oldumu dişlerinde
merakla senin vereceğin cevabı bekliyoruz

uzun zaman giremedim final bütünleme sınavları derken. Siparişim geldi ama ben 1 gün zor dayandım çok fazla agrı yaptı bana o yüzden cıkarttım :(

uzun zaman giremedim final bütünleme sınavları derken. Siparişim geldi ama ben 1 gün zor dayandım çok fazla agrı yaptı bana o yüzden cıkarttım :(

Ise yaramaya baslamis ki cikarmissiniz.Iki-uc gun boyle agri yapmasi normal, seyrettigim videolarda da oyle diyordu.Cunku disleri sikislastiriyor ve dislerin yonu degisiyor.One dogru geliyorlar.Keske birakmasaymissiniz, bir haftaya o agri kalmazdi.Dis teli gibi enazindan agzi rahatsiz etmiyor ve yaralamiyor agiz icini.

Diş doktoruna gitsek bundan istiyoruz desek yapabilirlermi ben kendim beceremem veya güvenemem onunda onayı olursa çok sevinirim lütfen cevap.

inşallah deneyen ve iyi sonuca ulaşan birileri yazarda biz de faydalanırız.:34:

sipariş verdim iki hafta önce.bekliyorum.nasıl olur bilmiyorum.deneyeceğim inş.

Back