- Konu Sahibi cocukoloji
-
Herhangi bir destek amaçlı vitamin aldınızmı?23 ekimde transferim oldu 2 kasimda negatif sonucunu aldim ocak ayindaki reglimde tekrar denemeyi dusunuyorum 1 tane dondurulmus embriyo kalmisti...doktorumla henuz gorusmedim tabi o ne diycek bilemiyorum
1 kutu regenesis vitamin aldim...sonra da bir kutu folik asit ve d vitamini iceren bir kapsul kullandim...Herhangi bir destek amaçlı vitamin aldınızmı?
Canm merhabalar bunları kafana göre mi kullandin yoksa doktorumu önerdi bu arda esin e vitamini olarak ne kullaniyor saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmiyorum Biraz bilgi verirmisnMerhabalar Arkadaşlar....
2normal tüp bebek sürecim ve 2tane dondurulmuş tedavim oldu sadece 1kez hamile kaldım ondada düşük yaptım...
Aslında tedaviyi uzun bir zaman düşünmüyordk, ama taki hastane bizim için büyük bir indirim yaptı sene sonuna kdr en azından bu hakkımızı kullanalım dedik eşimde de istekli olunca aralık sonu gibi Allah izin verirse hayırlı ise bizim için başlamayı düşünüoruz tedaviye baştan...
Tedavi öncesi kullandıgım vitaminler;
B12
D vitamini ampul ayda 1
Folik asit
Biotin
Zinco
Tedavi yaklaşınca c vitamini 500kullancam.
Eşim
E vitamini ve zinco kullanıo.
Sizlerde paylaşın burdan dertleşelim...
Bnm kndi doktorumun önerisi folik asit ve e vitamini evicap alıo eşim organik diye bişey yok dedi doktorum.Canm merhabalar bunları kafana göre mi kullandin yoksa doktorumu önerdi bu arda esin e vitamini olarak ne kullaniyor saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmiyorum Biraz bilgi verirmisn
Anladm canm evıcap 200 luk demiBnm kndi doktorumun önerisi folik asit ve e vitamini evicap alıo eşim organik diye bişey yok dedi doktorum.
Yok cnm 400lük fordAnladm canm evıcap 200 luk demi
Hmm saracoglu 400 luk yorgunluk yapar demişti de ndanYok cnm 400lük ford
Yok 1aydr kullanıo hiç etkilemedi bile...Hmm saracoglu 400 luk yorgunluk yapar demişti de ndan
Hayrlisi canm.şifa olsn insallahYok 1aydr kullanıo hiç etkilemedi bile...
Ilk denemen mi olacak canim doktoru tavsiye uzerine mi buldun ben de ankara nova artta tedavi goruyorum ocak ayinda dondurulmus embriyo ile deniycem 2. Kez bakalim...sperm sayısını nasil artirdinizMerhabalar bende aralık sonu Ankara baskent hastanesi göğsen onalanda tedaviye basliycam hayirlisiyla eşimin sperm sayisi hareket ve morfolojisinde sorun var sayı 2..5 milyonken 15 milyona kadr çıkardık bende geçen mart ayında 2cmlik polip alindi ve tüplerim tıkalı hakkımizda hayırlısı
Ilk denemen mi olacak canim doktoru tavsiye uzerine mi buldun ben de ankara nova artta tedavi goruyorum ocak ayinda dondurulmus embriyo ile deniycem 2. Kez bakalim...sperm sayısını nasil artirdiniz
Amin hayırlısı olsun cnmHayrlisi canm.şifa olsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?