Aralık ve Ocak Ayında Tüp bebek yapıcaklar gelin konuşalım...

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Merhabalar Arkadaşlar....

2normal tüp bebek sürecim ve 2tane dondurulmuş tedavim oldu sadece 1kez hamile kaldım ondada düşük yaptım...

Aslında tedaviyi uzun bir zaman düşünmüyordk, ama taki hastane bizim için büyük bir indirim yaptı sene sonuna kdr en azından bu hakkımızı kullanalım dedik eşimde de istekli olunca aralık sonu gibi Allah izin verirse hayırlı ise bizim için başlamayı düşünüoruz tedaviye baştan...

Tedavi öncesi kullandıgım vitaminler;
B12
D vitamini ampul ayda 1
Folik asit
Biotin
Zinco
Tedavi yaklaşınca c vitamini 500kullancam.

Eşim
E vitamini ve zinco kullanıo.

Sizlerde paylaşın burdan dertleşelim...

23 ekimde transferim oldu 2 kasimda negatif sonucunu aldim ocak ayindaki reglimde tekrar denemeyi dusunuyorum 1 tane dondurulmus embriyo kalmisti...doktorumla henuz gorusmedim tabi o ne diycek bilemiyorum

bende ekim ayinda ilk tup bebek tedavime basladim 12 gun igne kullandim.ama.sadece 3 yumurta olustu.bunlardan ikisi geride kaldi sadece 1 tanesi buyuyordu oda istenilen buyukluge ulasamadigi icin tedavim iptal oldu nasip olursa aralik basinda tekrar deniycez umarim.bu denemede transfere kadar gidebilirim tedavi oncesi folik asit ve omega 3 iceren bi takviye kullaniyirdum sadece

merhaba ben de varım...bugün histeroskopi ve sol tüp genişlemesi nedenli tüp alımı oldu...iki aynsonra bende başlayacağım 2.denemee inş

Merhabalar bende aralık sonu Ankara baskent hastanesi göğsen onalanda tedaviye basliycam hayirlisiyla eşimin sperm sayisi hareket ve morfolojisinde sorun var sayı 2..5 milyonken 15 milyona kadr çıkardık bende geçen mart ayında 2cmlik polip alindi ve tüplerim tıkalı hakkımizda hayırlısı

Canm merhabalar bunları kafana göre mi kullandin yoksa doktorumu önerdi bu arda esin e vitamini olarak ne kullaniyor saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmiyorum Biraz bilgi verirmisn

Canm merhabalar bunları kafana göre mi kullandin yoksa doktorumu önerdi bu arda esin e vitamini olarak ne kullaniyor saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmiyorum Biraz bilgi verirmisn
Bnm kndi doktorumun önerisi folik asit ve e vitamini evicap alıo eşim organik diye bişey yok dedi doktorum.

Ilk denemen mi olacak canim doktoru tavsiye uzerine mi buldun ben de ankara nova artta tedavi goruyorum ocak ayinda dondurulmus embriyo ile deniycem 2. Kez bakalim...sperm sayısını nasil artirdiniz

Ilk denemen mi olacak canim doktoru tavsiye uzerine mi buldun ben de ankara nova artta tedavi goruyorum ocak ayinda dondurulmus embriyo ile deniycem 2. Kez bakalim...sperm sayısını nasil artirdiniz

Evwt canm bi kaç tanıdığım vesile oldu mart ayında basliycaktk ve doktorla da görüştük hemen başlamadı takviye alın öyle. Başlayalm dedi iyiki de öyle doktorumu dinlemişm sperm sayisi arttı harekt hep 0 iken 0.5 oldu buda bi netice çok şükür

Bu arada göğsen hocamın tavsiye üzerine kaan aydosa yonlendirdi kaan hoca bize sperra ve promen k ilaçlarını verdi esin düzenli. Olark kullandı bitkisel yanında sabah aç karna maranki macunu ve zeytinyağında bekletimis incir yiyor öğlen yemeğinden sonra ısırgan otu cayi iciyor akşam yatmadan önce havuç suyu iciyir canm

Merhaba bende bugün adet oldum yarın tekrardan doktora gidicem inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…