Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kız ne biliym o zaman o kadar üzüldüydüm ki bi doktorda dedi a kalitede şans %60 sa b de %55 dedi. Bende alıştırdım artık zaten umutluyum 😃 kist engel olmaz inşallah 🙏🏻
Başta bende öyleydim. Doktor dese bile inanmıyordum. Hamile kalanları göre göre gerçeği anladım😂 Allah hepimizin gönlüne göre versin ins🤗🙏

Bugün doktoruma muayenem vardı 4 bc embriyo im var şansım ne hocam dedim açıkca umut etmeyeyim diye embriyo kaliten sandığın gibi kötü değil şansın %55 dedi nasip işi birazda tabiki ama aşırı bi fark yokmuş a sı b si falan

Başta bende öyleydim. Doktor dese bile inanmıyordum. Hamile kalanları göre göre gerçeği anladım😂 Allah hepimizin gönlüne göre versin ins🤗🙏
Ay inşallah kızlar 🙏🏻 Aman a kalite olsa bile Allah istemedikten sonra yine olmayacak o yüzden bol bol dua ediyorum nasibimizde vardır inşallah 🙏🏻 🥰

Canim benim dünden beri okuyorum mesajlarını, ama bir umut diye bekledim bu sırada sana dua da ettim. Çok üzüldüm canim. Allah yardımcınız olsun. Kolay değil seni çok iyi anlıyorum. Bu kaçıncı denemendi başka embriyon var mi bilmiyorum ama asla umudunu kaybetme canim. Allah en güzel ve en hayırlı zamanda evlat nasip etsin sana. Evet bence de genetiginde sıkıntı olabilir. Bende ilk negatifle karşılaşınca genetik ayiklamaya yolladim embriyolari anomali çıkan da oldu. Muhtemelen transfer edilende anomaliydi. Tam sağlıklı olan transfer edilecektiki hiç beklemediğim anda spontan gebe kaldığımı öğrendim. Bunları da sana umut olsun diye söylüyorum yanlış anlama ne olur. Senin için dua edicem 🌸🌸
Bir de kendiliginden düşmesini bekleme bence çünkü bu ola da bilir olmaya da bilir. Kürtaj en mantiklisi 🥺
Benimde mantığım farklı birşey kalbim farklı birşey söyledi ama malesefki uymayan şeyler var bu 2.tup bebek denememdi şuan geride donmusum var kalitesi bu transfer ettirdigimden düşük birtane gonderebilmistik ngs ye o sağlıksız geldi bunuda göndermeden transfer ettirelim dedik demekki buda sagliksizmis keşke bunuda gonderseydik sağlıksız geldiğinde hiç transfer ettirmez umut bari etmezdik ama işte bazen insanın tıkanıp kaldığı noktalar oluyor bizimkiside öyleydi dondurulmuslara isteyeceğiz belkide ngs ama şuan değil maddi manevi gücümüz yok azdaha dursun inşallah seninki gibi spontan olur en çok istediğim bekleyeceğim biraz zaten ilaçları kesince düşer gibi kuretaj düşünmem sona gelmedikçe yapışıklık yapabiliyormus sanırsam

Hiç bilmiyorum ki bacım yaa eskiler maydonozla falan düşürürmüş ama sen doktora danışmadan hiç bişey yapma
İlaçları kesince dusermi dedim tüp Dr düşebilir dedi ne bileyim bekliyecegim işte bazısı ilaç falan kullanıyormuş bana birşey diyen olmadı az bı yorucu işler yapacagim ilacida kestik zaten ilaçlar engelliyordu düşmesini belki düşer insallah

Benimde mantığım farklı birşey kalbim farklı birşey söyledi ama malesefki uymayan şeyler var bu 2.tup bebek denememdi şuan geride donmusum var kalitesi bu transfer ettirdigimden düşük birtane gonderebilmistik ngs ye o sağlıksız geldi bunuda göndermeden transfer ettirelim dedik demekki buda sagliksizmis keşke bunuda gonderseydik sağlıksız geldiğinde hiç transfer ettirmez umut bari etmezdik ama işte bazen insanın tıkanıp kaldığı noktalar oluyor bizimkiside öyleydi dondurulmuslara isteyeceğiz belkide ngs ama şuan değil maddi manevi gücümüz yok azdaha dursun inşallah seninki gibi spontan olur en çok istediğim bekleyeceğim biraz zaten ilaçları kesince düşer gibi kuretaj düşünmem sona gelmedikçe yapışıklık yapabiliyormus sanırsam
Inşallah canim benim. Rabbim bu süreçte sana doğal yollardan sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. Hep duamdasin 🙏

Inşallah canim benim. Rabbim bu süreçte sana doğal yollardan sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. Hep duamdasin 🙏
Sağol Allah razı olsun canım en kolay şekilde atlatabilmeyi nasip etsin rabbim kandilinde mübarek olsun rabbim evladını sağlıkla kucagins almayı nasip etsin sanada sende benim duamdasin🙏🤲

Sizin ne kadarlık oldu? İstemsiz korkuyorum sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Daha çok yeni, altı bitiyor inşallah🥰 ilkinde ben de cok korktum sonra biraz daha sakin karşıladım. Aralıklı devam ettiği zaman muayene de her şeyin yolunda olduğunu öğrenince rahatladım. Sabah lekelenme vardı sonra kesildi mesela.Biraz daha rahat davranmaya çalışıyorum çünkü aşırı dikkat ettikçe kendimi strese sokuyorum. Günlerdir ilk defa yatmaktan çok oturdum😅Bu bile çok iyi geldi. Doktorum yürüyüşe çıkabileceğimi de söyledi. Biraz dozunda normalleşmek ve rahatlamak gerekiyor sanırım. Ben stres yaptıkça geliyor sanki🤭Stres en çok zarar veren şey şu süreçte. Bunu hatırlatıyorum kendime sürekli. Sağlıklıysa gelecekler inşallah.Diğer durumda elden bir şey gelmiyor😕

Canim oncelikle yeni gordum cok uzgunum.. Rabbim tekrarini yasatmasin sana.. InshaAllah gucunuzu toplayip tekrar denersiniz veya bilemedin burda bircok arkadasim gibi normal gebe kalirsin🤲🏻❤️ Sana birtek sunu soyleyebilirim.. normal dusugu beklemek insani piskolojikmen yipratiyor 3 tanesininde dusmesini bekledim bir cok agri bir cok travmaya sebep oldu hic tavsiye etmiyorum kurtaj olsaydim keske diyorum.. her adetimde dusuk korkusuyla yasadim son 2 senedir.. ama yinede sen bilirsin🙏🏻 Rabbim guc versin sana ve esine sabir diliyorum en tez zamanda guzel haberlerini aliriz inshaAllah 🤲🏻 Benim 4 pgtli embryomdan tek bitanesi saglikli gelmisti bunuda dikkate almanizi tavsiye ediyorum belki embryolar genetik skntili bu yuzden tutmamistir

Pıhtılaşmam vardı ilk 12 gün sabah akşam 4000 4000 kullandım 12 günden sonra teke doza düşürdü hatta şuan kesmedi bile çok şükür şuan hiç bişey gelmiyor ama çok korkuyorum şuanlık kontrol yapmayalım tedirgin olman bol bol dinlen dedi tuvalete gitmeye korkuyorum ama elden bişey gelmiyor nasipse devam eder aşlahım kimseye kötü durumu yaşatmasın tez vakitte sağlıklı bebeklerimize kavuşalım
Korkmanız çok normal o an hepimiz tedirgin oluyoruz, ama her gelen kan illa ki düşük demek değil . Süreklilik sağlayan ve ağrılar geçmediği zaman korkmak lazım , benim ilk kürtajımda inanılmaz şiddetli nefesimi kesecek kasık ağrıları ve onunla birlikte gelen kanama oluyordu. Kesildiyse stres yapmayın ve zaten düşecekse düşecek , doktorum bana yatarak düşüğü engelleyemezsin , yatarak sadece erken doğumu engelleriz demişti .

Ya bı ilacı falan yokmu düşük yapabilmek için acaba kolaylaştırsın durumu
Hiç ilacı var mı bilmiyorum ama kürtaj inanın çok daha kolay bir işlem , bazen düşük çok sancılı kanamalı olabiliyor. Ben düşürememiştim bekledim düşsün diye ,kürtajda seni zaten uyutuyorlar 20 dk sonra uyanmış oluyorsun . Ne ağrı ne kanama olmuyor sonrasında.

Hiç ilacı var mı bilmiyorum ama kürtaj inanın çok daha kolay bir işlem , bazen düşük çok sancılı kanamalı olabiliyor. Ben düşürememiştim bekledim düşsün diye ,kürtajda seni zaten uyutuyorlar 20 dk sonra uyanmış oluyorsun . Ne ağrı ne kanama olmuyor sonrasında.
Daha çok küçük zaten ondan kolay olabilir diye düşündüm kürtaj sonrası yapışıklık olma ihtimali varmış sanırsam birde onlarla uğraşmak istemiyorum siz ne kadarlık tonoz kürtaj olduğunuzda?

Canim oncelikle yeni gordum cok uzgunum.. Rabbim tekrarini yasatmasin sana.. InshaAllah gucunuzu toplayip tekrar denersiniz veya bilemedin burda bircok arkadasim gibi normal gebe kalirsin🤲🏻❤️ Sana birtek sunu soyleyebilirim.. normal dusugu beklemek insani piskolojikmen yipratiyor 3 tanesininde dusmesini bekledim bir cok agri bir cok travmaya sebep oldu hic tavsiye etmiyorum kurtaj olsaydim keske diyorum.. her adetimde dusuk korkusuyla yasadim son 2 senedir.. ama yinede sen bilirsin🙏🏻 Rabbim guc versin sana ve esine sabir diliyorum en tez zamanda guzel haberlerini aliriz inshaAllah 🤲🏻 Benim 4 pgtli embryomdan tek bitanesi saglikli gelmisti bunuda dikkate almanizi tavsiye ediyorum belki embryolar genetik skntili bu yuzden tutmamistir
Allah razı olsun canım inşallah birdaha yaşamayız rabbim kimseye yasatmasin ilk defa hamileyim diye azda olsa sevinmiştim çünkü içimde tam oldu diyemedim daha bir çok aşaması olunca demekki devamı gelmeyecekmis normal olabilirmi hiç umudum yok 9yildir olmadı 2tup bebeklede olmadı rabbim verirse tabi olur ama insanda bir umursuzluga düşmüyor değil hazır embriyo bile devam edememisken spontan nasıl olsun diyorum bilemedim ki kimse bir aydinlatma yapmıyor gittiğim özel Dr devletin aciline git kürtaj yaparlar dedi gönderdi beta katlsnmadi yok beta katlamayinca hiç birşey yolunda gitmez degilmi kese göründü ama

Kac haftalik suan. Bi atabilirmsn resim sanki bnmde ufakti ilk
Canım sat 1ocak transfer tarihim 22ocak saat 17.05 sonra 16 Şubat'ta ilk kese kontrolü 3.8mm dedi ve 17 Şubat'ta tekrar kontrol bu kez 6.35mm dedi ultrasyonda hesaplanan 5+1 ve 5+2 hesaplamaya göre geriden birgunde kese bukadar buyurmuonuda anlamadım

Eklentiler

• IMG_20210219_101627.jpg
    IMG_20210219_101627.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20210219_101526.jpg
    IMG_20210219_101526.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar kafama takıldı beta degeri düzeni artmazsa sağlıklı ilermemesi imkansızmi bazı yerlerde de kese gorundukten sonra beta değerinin önemi yok falan yazılmış kafam bı karıştı ne yapmalıyım başka doktoradami gideyim herzamankj baktırdım yerde birdahami beye hcg baktirayim dünkü baktirdiklarim başka hastaneydi doktorda pek aydınlatmadı zaten kafam çok karışık akıl verin kese göründü küçükte olsa varmıdır bir şans bilemedim lütfen beni bu aydınlatın🥺🙏

Daha çok küçük zaten ondan kolay olabilir diye düşündüm kürtaj sonrası yapışıklık olma ihtimali varmış sanırsam birde onlarla uğraşmak istemiyorum siz ne kadarlık tonoz kürtaj olduğunuzda?
Steril ve iyi bir hastanede olduğunuz zaman öyle sorunlar olacağını sanmıyorum. Ben 2 kere kürtaj oldum ikisini de 9 haftalık sonlandırdık . 6. haftalarda belliydi aslında ama düşer mi diye bekledik düşmedi.

Steril ve iyi bir hastanede olduğunuz zaman öyle sorunlar olacağını sanmıyorum. Ben 2 kere kürtaj oldum ikisini de 9 haftalık sonlandırdık . 6. haftalarda belliydi aslında ama düşer mi diye bekledik düşmedi.
Benim daha 5+2 diye ölçtü Dr dün ultrasyon kadiginda öyle yazıyor kafamda karıştı kese göründü azdaha beklemenin faydası yokmuki okudum kese gorundukten sonra betanın önemi yok falan diye ama

Kizlar kafama takıldı beta degeri düzeni artmazsa sağlıklı ilermemesi imkansızmi bazı yerlerde de kese gorundukten sonra beta değerinin önemi yok falan yazılmış kafam bı karıştı ne yapmalıyım başka doktoradami gideyim herzamankj baktırdım yerde birdahami beye hcg baktirayim dünkü baktirdiklarim başka hastaneydi doktorda pek aydınlatmadı zaten kafam çok karışık akıl verin kese göründü küçükte olsa varmıdır bir şans bilemedim lütfen beni bu aydınlatın🥺🙏
Rabbim istedikten sonra hiçbir şey imkansız değildir ,ama benim 1. gebeliğimde kesemde vardı içinde bebekte vardı fakat gelişmiyordu bebek , betalar düzensizdi ve 3 doktora gittim 3üde gebeliğin sağlıksız olduğunu söyledi ,tabi şu da var benim kesem ve bebek haftası ile uyumlu değildi 6. haftada kalıyordu gelişim mesela. 2.de betam iyiydi fakat o da boştu.

Benim daha 5+2 diye ölçtü Dr dün ultrasyon kadiginda öyle yazıyor kafamda karıştı kese göründü azdaha beklemenin faydası yokmuki okudum kese gorundukten sonra betanın önemi yok falan diye ama
Size bir rahatsızlığı yoksa bekleyin 2 hafta daha kadar zaten 7. haftada hiç gelişim olmazsa sizde daha rahat olursunuz . 5+2 daha çok erken .

X