- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.941
Evet evet afedersin idrar gibi. Ama transferin 3.- 4. Günü falan olmaya başladı bu onun öncesinde de fitil kullanıyordum ama olmuyordu. Aynen fazlası çıkıyor. Çamaşır batıyor bende öyle devamlı değiştiriyorum bazen peçete koyuyorum çamaşırımm batmasın diyeAyy Aynen evet su gibi bianda bi geliyor bazen diyorumki cok afedersin sanirim wcmi yapiyorum farkinda olmadanama fitili attikdan2 saat sonra falan sanirim eriyor iyicene fazlasi hoop asagiya birde ben surekli ic camasiri degistiyirum her aktiginda nblm enfeksiyon olmasin diye
Ya bazen benim hatta pantolonuma esortmanima bile geciyor o dereceEvet evet afedersin idrar gibi. Ama transferin 3.- 4. Günü falan olmaya başladı bu onun öncesinde de fitil kullanıyordum ama olmuyordu. Aynen fazlası çıkıyor. Çamaşır batıyor bende öyle devamlı değiştiriyorum bazen peçete koyuyorum çamaşırımm batmasın diye
Arka arkaya hadii, belki sen de süpriz yaparsın doğal yollardanHayırlı olsun bebitom sende öok bekledin nihayet geldi)) inşallah hayırlı olur cnm benm ekledm hemn pozitifi al emojini koyalım oraya canm benmmm ben de artk bi dinleneyim kendımı hazır hissedince başlıcam
Birşey olmaz dediler asistanlar bana kagittada yazıyor hapşırma öksürme merdiven çıkma etkilemezmis bende hapsurdum kaç kere hepsi psikolojik biz eşimle gülmemek için ayrı mekanlarda takılıyoruz gulerimde birşey olur diyeAynen öyle cnm. İlk transferde kalçadan progestan vuruluyordum ağrı yapıyordu bacaklara kadar. Bu sefer göbekten prolutex vuruluyorum ağrısı olmuyor. Terleme olmadı bende ama vücut ısısı yükselebilir. Malum hepsi hormon iğnesi ilacı. Ya birde hapşırmaya korkuyorum kaç sefer hapşırdım
Aynen aynen benimde pijama ma artık ne giydiysem o da ıslanıyor bence fitil sebebi ile ama yatarkende geldi. Mesela gece koymuştum sabah uyandım daha yatakta kalkmadan su gibi akti yattığım yerdeYa bazen benim hatta pantolonuma esortmanima bile geciyor o dereceya benim fitil taktigim givi basladi direk zaten ayagi kalkinca oluyor genelde aman ya yeterki tutunsunlarsa ne olursa olsun
Yok yok gül kız hiçbirşey olmaz gülmek iyidir hem katkısı olurBirşey olmaz dediler asistanlar bana kagittada yazıyor hapşırma öksürme merdiven çıkma etkilemezmis bende hapsurdum kaç kere hepsi psikolojik biz eşimle gülmemek için ayrı mekanlarda takılıyoruz gulerimde birşey olur diyeama yinede dayanamayıp bir iki gulmuslugum var göbek oynuyor ya kasıklarla sanki etkilenecek mis gibi aslında alakası yok
İnşAllah güzel haberler alırsın canım benim de bugün 8. Günüm yarın idrar testi ile evde yapmayı düşünüyorum ben de bakalım inşallah sıra sıra güzel haberler veririzKendiliğinden 1 hamilelik sonuc dış gebelik. Olumsuz 2 aşılama, olumsuz 1 blastokist 5.gün embriyo transferi. 16 ocakta bu kez 5.gün 2 taze embriyo transferi. 9.gundeyim zaman geçmiyor, yarın sabah kan testi vereceğim. Dua eder misiniz? Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
Yok yok gül kız hiçbirşey olmaz gülmek iyidir hem katkısı olurya tuttuktan sonra tutmuş oluyor aslında ama psikolojikmen biz öyle davranıyoruz Allah'tan akıl sağlığı istiyorum biraz kendime bu aralar
O zaman inşallah yarin sabah ilk güzel haberi ben vereyim arkamdan da sen ver olur mu? Sonra da diğer arkadaşlardan bekleyelim pozitif haberleriniİnşAllah güzel haberler alırsın canım benim de bugün 8. Günüm yarın idrar testi ile evde yapmayı düşünüyorum ben de bakalım inşallah sıra sıra güzel haberler veririz
Aynen öyle canım inşallah fazla beklemeyi tüm yüzler güler kucaklar dolarBende bende Vaybe hayat gençken çocuk için bukadar kosturacan deseler asla inanmazdım ne vardı herkesin oluyor bizimde olur diye düşünürdüm çok zormuş anne baba olabilmek fazlasıyla hakettiğimizi düşünüyorum inşallah zamanı gelmistir daha fazla beklemeyiz
Ay inşallah yaa başı sen çek ardından da gelelim pozitif haberlerleO zaman inşallah yarin sabah ilk güzel haberi ben vereyim arkamdan da sen ver olur mu? Sonra da diğer arkadaşlardan bekleyelim pozitif haberlerini
aynen aynen oluyor her turlu o durmuyor akiyor bi sekildeAynen aynen benimde pijama ma artık ne giydiysem o da ıslanıyor bence fitil sebebi ile ama yatarkende geldi. Mesela gece koymuştum sabah uyandım daha yatakta kalkmadan su gibi akti yattığım yerde
Hemen hemen tüm ilaçlar aynı tedavide ben günde 3 defa estrofem 3 defa da fitil vitaminler falan kan sulansıcı iğne banko var zaten. Günde 1 defa 2 doz şeklinde göbekten prolutex vuruyorum. İlk transferimde aynı doktordu ama hergün kalçadan progestan vuruluyordum mahvediyordu ve devamlı hastaneye gitmiyim diye istedim göbekten prolutexe geçtim. Kimi günde 2 defa fitil estrofem kullanıyor ama benim günde 3 defa acaba neye göre değişiyor. Şuan sana yazarken sol kasığıma inceden sancı girdi geçtiaynen aynen oluyor her turlu o durmuyor akiyor bi sekilde
Bu arada bana sabah aksam 2 seklinde verdi doktor ben bu arada hastane degistrdim 2. Transferimi baska hastanede yaptiriyorum bu doktorum mesela tranferden once transfer gunu ve ondan onceki 4 gun yani toplamda 5 gun gobekten progeatan dex verdi sonra bu cok degisik geldi mesela bana transfer onceki gun ve transfer sabahi bana jeligra kullanmami doyledi onu vajinama siktim bu erkekler icim viyagra gibi biseymis onun icinde bi etken madde varmia onun icin kullandirdi sonrai zaten sabah aksam 2 ser adet estrofem coraspirin iste vitaminlar falan bu seferki boyle gecen seferki tedavide 2 gubde bir kalcadan igne oluyodum yemin ederim hala kalcam agriyo o ignelerin aciai 2 ay oldu gecmedi
Hahaha suan yemin ederim bende yattim sabahtan beri sag kasigimda ince bi sizi vardida simdi solada atti sanki regli baslangixi gibi olur ya kasik agrisi suan simit bolgemde basladi belimdede hafif ya bide etlerimde aciyo sag ve sol kasik tarafimda allah allah ayy i sallah tutunmaya isarettir bizimkilerr yaaaHemen hemen tüm ilaçlar aynı tedavide ben günde 3 defa estrofem 3 defa da fitil vitaminler falan kan sulansıcı iğne banko var zaten. Günde 1 defa 2 doz şeklinde göbekten prolutex vuruyorum. İlk transferimde aynı doktordu ama hergün kalçadan progestan vuruluyordum mahvediyordu ve devamlı hastaneye gitmiyim diye istedim göbekten prolutexe geçtim. Kimi günde 2 defa fitil estrofem kullanıyor ama benim günde 3 defa acaba neye göre değişiyor. Şuan sana yazarken sol kasığıma inceden sancı girdi geçtiacaba neydi
Canim sen bebegi gormemismiydin bende sana yazacaktm durumlar nasil diye.Yok canim ya benim biraz negatif sonuçlanacak gibi kalp atışını duyamadık kese boş p.tesi tekrar kontrol var eger yine boşsa gebelik sonlandırilacak hayırlısı bakalım
İnşallah güzel haberlerle gel canımKendiliğinden 1 hamilelik sonuc dış gebelik. Olumsuz 2 aşılama, olumsuz 1 blastokist 5.gün embriyo transferi. 16 ocakta bu kez 5.gün 2 taze embriyo transferi. 9.gundeyim zaman geçmiyor, yarın sabah kan testi vereceğim. Dua eder misiniz? Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
Hahha aynı anda olmuş sızılarımız inşallah dediğin gibidir kızHahaha suan yemin ederim bende yattim sabahtan beri sag kasigimda ince bi sizi vardida simdi solada atti sanki regli baslangixi gibi olur ya kasik agrisi suan simit bolgemde basladi belimdede hafif ya bide etlerimde aciyo sag ve sol kasik tarafimda allah allah ayy i sallah tutunmaya isarettir bizimkilerr yaaa❣ benim suan baska ignem yok hee bide tra sfer gubu 1/3 iste siz ayarlayin dedi bu hani vuruluyoruz ya catlatma ignesi onu vur vucudunda biraz hamilelik hormonu olsun dedi ayin 18. Den sonra baskada vermedi zaten
Benim 29 ocak transferim, tek 5. Gün embriyosu olacak kısmetsemerhaba kızlar bende 30 ocakta transfer olacağım inşallah 2 tane 5. gün embriyosu.. son günlerinden yetiştim ocak ayına aranıza katılmak istiyorumRabbim emeklerimizin sonunu hayırlı eylesinn
Hadi kııız, yarın mı yapacan idrar testiniHahha aynı anda olmuş sızılarımız inşallah dediğin gibidir kızsen taze transfer oldun o zaman öyle mi çünkü bende yok çatlama iğnesi dondurulmuş oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?