Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet evet afedersin idrar gibi. Ama transferin 3.- 4. Günü falan olmaya başladı bu onun öncesinde de fitil kullanıyordum ama olmuyordu. Aynen fazlası çıkıyor. Çamaşır batıyor bende öyle devamlı değiştiriyorum bazen peçete koyuyorum çamaşırımm batmasın diye

Ya bazen benim hatta pantolonuma esortmanima bile geciyor o derece ya benim fitil taktigim givi basladi direk zaten ayagi kalkinca oluyor genelde aman ya yeterki tutunsunlarsa ne olursa olsun

Birşey olmaz dediler asistanlar bana kagittada yazıyor hapşırma öksürme merdiven çıkma etkilemezmis bende hapsurdum kaç kere hepsi psikolojik biz eşimle gülmemek için ayrı mekanlarda takılıyoruz gulerimde birşey olur diye ama yinede dayanamayıp bir iki gulmuslugum var göbek oynuyor ya kasıklarla sanki etkilenecek mis gibi aslında alakası yok

Ya bazen benim hatta pantolonuma esortmanima bile geciyor o derece ya benim fitil taktigim givi basladi direk zaten ayagi kalkinca oluyor genelde aman ya yeterki tutunsunlarsa ne olursa olsun
Aynen aynen benimde pijama ma artık ne giydiysem o da ıslanıyor bence fitil sebebi ile ama yatarkende geldi. Mesela gece koymuştum sabah uyandım daha yatakta kalkmadan su gibi akti yattığım yerde

Yok yok gül kız hiçbirşey olmaz gülmek iyidir hem katkısı olur ya tuttuktan sonra tutmuş oluyor aslında ama psikolojikmen biz öyle davranıyoruz Allah'tan akıl sağlığı istiyorum biraz kendime bu aralar

İnşAllah güzel haberler alırsın canım benim de bugün 8. Günüm yarın idrar testi ile evde yapmayı düşünüyorum ben de bakalım inşallah sıra sıra güzel haberler veririz

Yok yok gül kız hiçbirşey olmaz gülmek iyidir hem katkısı olur ya tuttuktan sonra tutmuş oluyor aslında ama psikolojikmen biz öyle davranıyoruz Allah'tan akıl sağlığı istiyorum biraz kendime bu aralar
Bende bende Vaybe hayat gençken çocuk için bukadar kosturacan deseler asla inanmazdım ne vardı herkesin oluyor bizimde olur diye düşünürdüm çok zormuş anne baba olabilmek fazlasıyla hakettiğimizi düşünüyorum inşallah zamanı gelmistir daha fazla beklemeyiz

İnşAllah güzel haberler alırsın canım benim de bugün 8. Günüm yarın idrar testi ile evde yapmayı düşünüyorum ben de bakalım inşallah sıra sıra güzel haberler veririz
O zaman inşallah yarin sabah ilk güzel haberi ben vereyim arkamdan da sen ver olur mu? Sonra da diğer arkadaşlardan bekleyelim pozitif haberlerini

Aynen öyle canım inşallah fazla beklemeyi tüm yüzler güler kucaklar dolar

Aynen aynen benimde pijama ma artık ne giydiysem o da ıslanıyor bence fitil sebebi ile ama yatarkende geldi. Mesela gece koymuştum sabah uyandım daha yatakta kalkmadan su gibi akti yattığım yerde
aynen aynen oluyor her turlu o durmuyor akiyor bi sekilde
Bu arada bana sabah aksam 2 seklinde verdi doktor ben bu arada hastane degistrdim 2. Transferimi baska hastanede yaptiriyorum bu doktorum mesela tranferden once transfer gunu ve ondan onceki 4 gun yani toplamda 5 gun gobekten progeatan dex verdi sonra bu cok degisik geldi mesela bana transfer onceki gun ve transfer sabahi bana jeligra kullanmami doyledi onu vajinama siktim bu erkekler icim viyagra gibi biseymis onun icinde bi etken madde varmia onun icin kullandirdi sonrai zaten sabah aksam 2 ser adet estrofem coraspirin iste vitaminlar falan bu seferki boyle gecen seferki tedavide 2 gubde bir kalcadan igne oluyodum yemin ederim hala kalcam agriyo o ignelerin aciai 2 ay oldu gecmedi

Hemen hemen tüm ilaçlar aynı tedavide ben günde 3 defa estrofem 3 defa da fitil vitaminler falan kan sulansıcı iğne banko var zaten. Günde 1 defa 2 doz şeklinde göbekten prolutex vuruyorum. İlk transferimde aynı doktordu ama hergün kalçadan progestan vuruluyordum mahvediyordu ve devamlı hastaneye gitmiyim diye istedim göbekten prolutexe geçtim. Kimi günde 2 defa fitil estrofem kullanıyor ama benim günde 3 defa acaba neye göre değişiyor. Şuan sana yazarken sol kasığıma inceden sancı girdi geçti acaba neydi

Hahaha suan yemin ederim bende yattim sabahtan beri sag kasigimda ince bi sizi vardida simdi solada atti sanki regli baslangixi gibi olur ya kasik agrisi suan simit bolgemde basladi belimdede hafif ya bide etlerimde aciyo sag ve sol kasik tarafimda allah allah ayy i sallah tutunmaya isarettir bizimkilerr yaaa benim suan baska ignem yok hee bide tra sfer gubu 1/3 iste siz ayarlayin dedi bu hani vuruluyoruz ya catlatma ignesi onu vur vucudunda biraz hamilelik hormonu olsun dedi ayin 18. Den sonra baskada vermedi zaten

İnşallah güzel haberlerle gel canım transfer bekleyenlere umut oluyorsunuz. Yüksek yüksek betalar çıksın inşallah

Hahha aynı anda olmuş sızılarımız inşallah dediğin gibidir kız sen taze transfer oldun o zaman öyle mi çünkü bende yok çatlama iğnesi dondurulmuş oldum ben

merhaba kızlar bende 30 ocakta transfer olacağım inşallah 2 tane 5. gün embriyosu.. son günlerinden yetiştim ocak ayına aranıza katılmak istiyorum Rabbim emeklerimizin sonunu hayırlı eylesinn
Benim 29 ocak transferim, tek 5. Gün embriyosu olacak kısmetse beraber gün sayacağız teste kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…