- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.921
Anladım canım hayırlısı olsun , tabi ki çok üzücü neler hissettiğini biliyorum. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin .8. Haftadayiz canim
Aminnn aminnnnnnnAmin canım inşallahdediğin gibi Allah a şükür ki deneme fırsatımız oldu inşallah sonu hayırlı olur
Okadar iyi anliyorumki ben bazen durup durrken agliyorum sebebsiz yere ilaclar yuzunxen bide bekliyoz ya iste elimizdende bisi gelmiyo cok degisik bi durum valla ben artik kendiliginden hamile kalanlari cok tebrik ediyorum hayret ediyorum bence buyuk bi basariHaklısın cnm aynen öyle aslında takılmıyorum sadece sabırsızlık var sonucu şuan öğrensem olumlu veya olumsuz olarak oldu tamam diyip oturcam yerime az kaldı gerçi öğrenmeye işte ilaçların etkisiyle de çok yıpranıp bunalıyorum
Aynen canım durup dururken ağlama hissi gelebiliyor. Cidden öyle yani kendiliğinden hamile kalmak büyük başarı. Biz zaten Döllenmiş embriyoyu alıyoruz bir de hareketlerimiz kısıtlanıyor hapşırmaya korkuyoruz yürümeye korkuyoruz resmen ama normal gebelikte afedersin ilişki sonrası kimse 12 gün yatmıyoAminnn aminnnnnnn
Okadar iyi anliyorumki ben bazen durup durrken agliyorum sebebsiz yere ilaclar yuzunxen bide bekliyoz ya iste elimizdende bisi gelmiyo cok degisik bi durum valla ben artik kendiliginden hamile kalanlari cok tebrik ediyorum hayret ediyorum bence buyuk bi basari
Maşallah maşallah ne güzel hayırla sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize yavrunuzla kaç haftalıkBenim 3. Gün embriyosu
Evet cok dogru ya bide millet bilmeden neler yapiyor hop hamileAynen canım durup dururken ağlama hissi gelebiliyor. Cidden öyle yani kendiliğinden hamile kalmak büyük başarı. Biz zaten Döllenmiş embriyoyu alıyoruz bir de hareketlerimiz kısıtlanıyor hapşırmaya korkuyoruz yürümeye korkuyoruz resmen ama normal gebelikte afedersin ilişki sonrası kimse 12 gün yatmıyo
Rabbim yüzünüzü güldürsün her karanlığın sonu aydınlık inşallah bu sefer güzel haberlerinizi alırızKendiliğinden 1 hamilelik sonuc dış gebelik. Olumsuz 2 aşılama, olumsuz 1 blastokist 5.gün embriyo transferi. 16 ocakta bu kez 5.gün 2 taze embriyo transferi. 9.gundeyim zaman geçmiyor, yarın sabah kan testi vereceğim. Dua eder misiniz? Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
Doğru bazen diyorum yatıp kalkıp şükür etmeli o insanlar bu kadar iğne ile delik deşik olmadıkları için kendilerini şanslı hissetmelilerAynen canım durup dururken ağlama hissi gelebiliyor. Cidden öyle yani kendiliğinden hamile kalmak büyük başarı. Biz zaten Döllenmiş embriyoyu alıyoruz bir de hareketlerimiz kısıtlanıyor hapşırmaya korkuyoruz yürümeye korkuyoruz resmen ama normal gebelikte afedersin ilişki sonrası kimse 12 gün yatmıyo
Amin canim Allah razı olsunAnladım canım hayırlısı olsun , tabi ki çok üzücü neler hissettiğini biliyorum. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin .
Pko nun avantajları var canım tüp bebekte zaten çoğu kadın pko,Evet cok dogru ya bide millet bilmeden neler yapiyor hop hamile
Aynen bize bildigin hazir geliyor onumuze hazir tepside yemek ama bir turlu yemegi beceremiyoruzvalla bilmiyorum birde bende rahim filmi cekildigimde arkuat rahim cikmiati ustunden basik yani ve rahmim saga dogru benim saga yatik yani arti pkoyum ohh ne ararsan var
Bence de gerçekten delikdeşik oluyoruz Bi yandan Bi yandan maddi zorluk Bi yandan ilaçların ruh yapımızı bozması gerçekten zor yani onlar çok şanslılarDoğru bazen diyorum yatıp kalkıp şükür etmeli o insanlar bu kadar iğne ile delik deşik olmadıkları için kendilerini şanslı hissetmeliler
Hadi ya nasip iste .. evet pkolu olmanin avantaji yumurta olayinda cok sansliyiz kesinlikle bende 19 tane toplandi bizde sorun tamamen benimPko nun avantajları var canım tüp bebekte zaten çoğu kadın pko,bana rahim filmi çekmediler. 3 yıldır hep muayene oluyordum bana hiç birşey in yok dendi ama fazla şiddetli olmayan şekilde bende pkoluyymuşum, zaten opu da da doğrulandı 24 yumurta toplamışlardı pko olunca fazla yumurta oluyor. Bizim sıkıntımız spermden ötürü oldu. Hatta kadı doğumculardan biri bana kolay hamile kalabilen cinstensin demişti kendi tüp doktorum da rezerv çok güzel falan dedi rahim içi güzel dedi ama yok yok olmayınca olmuyor işte ilk transferim ekimyasal oldu benim
Normal zamanlarımda da hapşırırken sanki hep kasıklarımda birşey yırtılıyomuş gibi hissediyodum şimdi hapşırdığımda da oluyo illaki o bölge kasılıyor korkuyorum. Senin yaş kaç bu arada ilk denemen mi. Ben 30 yaşındayım 2. Transferim buHadi ya nasip iste .. evet pkolu olmanin avantaji yumurta olayinda cok sansliyiz kesinlikle bende 19 tane toplandi bizde sorun tamamen benimrahmimde aslinsa doktor sey dedi gayet cok guzel hersey iyi ama iste tutunmuyorlar genel testlerimde iyi son raddede olmuyor
Bu arada bazen yan donerken falan ya da hapsirdigimda sanki kasiklarim yirtiliyormus gibi oluyor sendede oyle bisi var mi oyle olunca ayy cok korkuyorum dedigin gibi hapsirmak falan iskence hel dikkat hep dikkat
Benim yasim 28 bu benimde 2. Denemem oldu bu arada benim hic gebeligim olmadi 4 yildir evliyim asilama falan yaptirmadim direk tup bebek denedik biz onun oncesinde klomen catlatma sonunda hep basit kis olustu zatenNormal zamanlarımda da hapşırırken sanki hep kasıklarımda birşey yırtılıyomuş gibi hissediyodum şimdi hapşırdığımda da oluyo illaki o bölge kasılıyor korkuyorum. Senin yaş kaç bu arada ilk denemen mi. Ben 30 yaşındayım 2. Transferim bu
Yaşın genç cnm. Ben de 3.5 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmadı klomen çatlama 1 sefer denedim olmadı ama o zaman eşim muayene olmamıştı yani bizim sıkıntımız sperm kaynaklı olduğu için klomen tedavisini de boşa yaşamış oldum. Biz de de durum aynı aşılama denemesi zaten önermesi doktor direk tüp bebek eğer bu da tutmazsa başka embriyo yok. En başa dönülür ama bu sefer eşimi ikna edicem çok iyi ni üroloğa gidelim diye değerler biraz düzelirse tekrar denerim diyorum bakalım nasipBenim yasim 28 bu benimde 2. Denemem oldu bu arada benim hic gebeligim olmadi 4 yildir evliyim asilama falan yaptirmadim direk tup bebek denedik biz onun oncesinde klomen catlatma sonunda hep basit kis olustu
Aynen aslinda esiniz gitse doktora bence cozum olur bizim ilk sperm testinde deger az cikti biaz sonra doktor imryl diye bi ilac verdi 9 kati fazla cikmisti deger sonrasinda esim bi kontrole gitti vorikosel baslangic cikti bizi etkilemdi cok akur ama bi bakilsa cok iyi olur en kotusu ameliyatla bile hallediyorlar bu isi ya burda iste bi zorlayici maddi durum ve sabir iste allah yar ve yardimciniz olsun ayy insallah evlerimiz bebek aglamalaei gulmeleriyle dolsunn tassinnnn insallahhYaşın genç cnm. Ben de 3.5 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmadı klomen çatlama 1 sefer denedim olmadı ama o zaman eşim muayene olmamıştı yani bizim sıkıntımız sperm kaynaklı olduğu için klomen tedavisini de boşa yaşamış oldum. Biz de de durum aynı aşılama denemesi zaten önermesi doktor direk tüp bebek eğer bu da tutmazsa başka embriyo yok. En başa dönülür ama bu sefer eşimi ikna edicem çok iyi ni üroloğa gidelim diye değerler biraz düzelirse tekrar denerim diyorum bakalım nasip
Canım rica etsem kalem kalem neye ödeme yaptığınızı yazar mısın? Bn de Ercan beyi araştırıyorum da..Doktorum acıbadem fulya Ercan baştu gerekli testler git gel uçak masraflarıyla 25 milyar gibi tuttu
Aynen haklısın canım yaş ilerledikçe enerji kalmıyor insanda gerçekten. Dediğin gibi şimdi olsa yyaş sonra doğmuş oluyor diye düşünüyor insan. Biz de de varikosel hafif var ama doktor etkilemez dedi. Bakalım umarım nasip olur herkesin. Ağacı yeşerirAynen aslinda esiniz gitse doktora bence cozum olur bizim ilk sperm testinde deger az cikti biaz sonra doktor imryl diye bi ilac verdi 9 kati fazla cikmisti deger sonrasinda esim bi kontrole gitti vorikosel baslangic cikti bizi etkilemdi cok akur ama bi bakilsa cok iyi olur en kotusu ameliyatla bile hallediyorlar bu isi ya burda iste bi zorlayici maddi durum ve sabir iste allah yar ve yardimciniz olsun ayy insallah evlerimiz bebek aglamalaei gulmeleriyle dolsunn tassinnnn insallahh
Birde yasla ilgili olarak soyle dusunuyorum simdi hamile kalsam nerdeyse 1 yil sonra dogaca gibi yada bu olmazsa bidaha olucak birde bu tutmazsa beni ameliyat edicek doktor hem rahmime kesik atilcak hemde o basiklik duzeltilecek belki sonra diycem ara verelim dimlem hep zaman birran evvel olsunda enerji varken cocuklarla beraner buyuyelimm diye dusunuyorum
Amin aminnnnAynen haklısın canım yaş ilerledikçe enerji kalmıyor insanda gerçekten. Dediğin gibi şimdi olsa yyaş sonra doğmuş oluyor diye düşünüyor insan. Biz de de varikosel hafif var ama doktor etkilemez dedi. Bakalım umarım nasip olur herkesin. Ağacı yeşerir
Ya su gibi mi akıyor. Benim öyle su gibi sanırım fitilden akıyor o ben de pek mana veremedimAmin aminnnnbu arada birsey sorucam vajinal akintin var mi buda hamilelik belirtisiymis yani onemli bende iste o yok progestan fitilinki geliyor akiyor asagiya o iste kafami karistiriyor biraz
Ayy Aynen evet su gibi bianda bi geliyor bazen diyorumki cok afedersin sanirim wcmi yapiyorum farkinda olmadanYa su gibi mi akıyor. Benim öyle su gibi sanırım fitilden akıyor o ben de pek mana veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?