Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

denizadamasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
83
63

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
aycnnderin aycnnderin 2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
bernailker bernailker 7 Kasım7 Aralık
S slaslasla 7 Kasım7 Aralık
C cicek4040 13 Kasım13 Aralık
I incim1 9 Kasım11 Aralık
CinnamonQueen CinnamonQueen 16 Kasım14 Aralık
merveett merveett 17 Kasım14 Aralık
Candy7777 Candy7777 18 Kasım15 Aralık
B burciby 16 Kasım16 Aralık
Y yestur 24 Kasım18 Aralık
Daydi Daydi 18 Kasım19 Aralık
A aysmesra 21 Kasım19 Aralık
N nesasl 27 Kasım21 Aralık
G gixmooo10 27 Kasım22 Aralık
norayildiz norayildiz 23 Kasım22 Aralık
H hlvsr 25 Kasım23 Aralık
D deryadabirdalga 24 Kasım24 Aralık
M Mauvee 28 Kasım28 Aralık
P prensesannesii 2 Aralık30 Aralık
Lioo Lioo 29 Kasım31 Aralık
Layylaylomm Layylaylomm 4 Aralık1 Ocak
F freewoman1 2 Aralık1 Ocak
denizadamasal denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
S senon 30 Kasım3 Ocak
madamma madamma 3 Aralık3 Ocak

Son düzenleme:
Herkese selam 👋🏼 Umarım herkes gönlündekine kavuşur 🙏🏼 Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif 😔 sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm 😔😔 acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…

herkese merhaba 👋 sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım 🤲 ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla 🤲🤲

Herkese selam 👋🏼 Umarım herkes gönlündekine kavuşur 🙏🏼 Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif 😔 sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm 😔😔 acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
Merhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralık ☺️ Regle en az iki gün kala tekrarlayın testi. Ben o güne gelene kadar ki testleri ciddiye almadım. İlk gebeliğimde 3 gün kala var mı yok mu diye kafayı yedirten çok soluk çizgi çıkmıştı, 2 gün kala da biraz daha net çıkmıştı testte.

Bence bekleyin isterseniz benim de negatifti ve adet lekelenmem başladı

Merhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralık ☺️ Regle en az iki gün kala tekrarlayın testi. Ben o güne gelene kadar ki testleri ciddiye almadım. İlk gebeliğimde 3 gün kala var mı yok mu diye kafayı yedirten çok soluk çizgi çıkmıştı, 2 gün kala da biraz daha net çıkmıştı testte.
Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam 😌 2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda 😌 İnşallah sizlerden güzel haberler alırız 🙏🏼😇

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya

Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam 😌 2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda 😌 İnşallah sizlerden güzel haberler alırız 🙏🏼😇
Bence bekleyin. Varsa net çıkacaktır. 4 gün kala bende de çıkmamıştı çünkü❤️☺️

Amin🥰bende yerimi alayim Ekim'de denedik olmadi Kasım'da denedik herhalde oda olmadı 🤷 7 Aralık günü regl günüm belli olur ama içimdeki hiç olmadı diyo darısı inşallah bundan sonrasına 😍
Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olur🙏🏻 liste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu

Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olur🙏🏻 liste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu
Ya hatırlıyor musun 🫢😍amin amin bende bilmiyorum listeyi listesiz olsun burasıda 🥰 yazarız olanı biteni🥳güzel haberler alırız herkesten amin ❤️

Merhaba. Benim regl günü 7 aralık. Beklemedeyim ☺️ Nasip olursa 2. Çocuk olacak ❤️
Benimde 7 Aralık kizlar durumlar nedir ☺️benim olmadı sanırım

X