- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
İnşallah güzel haber alırsın canım evde öğrenmekle hastanede öğrenmek gerçekten farklıHayır yaptırmadım gece kasik agrisi ile uyandım . evdeli negatif çıkınca bi de doktora gidip orada negatif haberi duymak istemiyorum sanırım
oyy kuzum ayynı bendeee o kan testinde 0.01 i görmek istemiyorummmmHayır yaptırmadım gece kasik agrisi ile uyandım . evdeli negatif çıkınca bi de doktora gidip orada negatif haberi duymak istemiyorum sanırım
adetlerim ağrılı geçer canım genellikle ama kistim evlenmeden önce vardı doktora gittiğimde bişey demedi ama benim tüylenme sorunum var kilo yok 45 bilmiyorum zaten son şüpheli ilişki 30 kasım öncekilerde olsa şimdiye testte çıkardı diyorum ama eğer 30.da ki ilişkide döllendiyse anca 1 hafta 10 gün lazım sanırım idrarda çıkması için çaresiz bekliyorum canımHe birde hemen ümitlenme ama geç döllenme oluyorsa adet gecikse bile hamileliği öğrenemeyip sonradan öğrenenler oluyo bu yüzden en iyisi kan tahlili
İnşallah güzel haberler alırsın bizide sevindirirsin burda kuzum tüylenme için hormon testi yaptır pcoslarda olabiliomış sanırım erkekler hormonuyla alakalıymış gerçi bişe olsa sölerdi doktor heraldeadetlerim ağrılı geçer canım genellikle ama kistim evlenmeden önce vardı doktora gittiğimde bişey demedi ama benim tüylenme sorunum var kilo yok 45 bilmiyorum zaten son şüpheli ilişki 30 kasım öncekilerde olsa şimdiye testte çıkardı diyorum ama eğer 30.da ki ilişkide döllendiyse anca 1 hafta 10 gün lazım sanırım idrarda çıkması için çaresiz bekliyorum canım
söylermiydi bilmiyorum zaten devlet hastahanesindeki doktorlar cümlen bitimeden teşhisi koyup postalıyorlar seni soru sormaya bile izin yok neden çünkü cok hastaları varr çok saçma en büyük şans mesleğini seven bir doktora denk gelmek heraldeİnşallah güzel haberler alırsın bizide sevindirirsin burda kuzum tüylenme için hormon testi yaptır pcoslarda olabiliomış sanırım erkekler hormonuyla alakalıymış gerçi bişe olsa sölerdi doktor heralde
Aynen öyle valla benim arkadaşıma devletteki doktor çikolata kistin var demiş özeldeki yok demiş 3. Ayında hamile kaldı kızı var suan bende bana yanlış teşhis koyuldugunu düşünüyorum ama bakalım suanlık yapılcak pek bişeyim yok güzel haberler verelim yaasöylermiydi bilmiyorum zaten devlet hastahanesindeki doktorlar cümlen bitimeden teşhisi koyup postalıyorlar seni soru sormaya bile izin yok neden çünkü cok hastaları varr çok saçma en büyük şans mesleğini seven bir doktora denk gelmek heralde
inşallah yanlış teşhistir inan senin adına üzüldüm orada iyi bi doktora denk gelmen zor inşallah hiç gerek kalmadan kendiliğindenn geliverirrr bebişinn sende ilk bana haber verirsinn :) bundan sonra aklımdasın hep dua edicemm sana:)Aynen öyle valla benim arkadaşıma devletteki doktor çikolata kistin var demiş özeldeki yok demiş 3. Ayında hamile kaldı kızı var suan bende bana yanlış teşhis koyuldugunu düşünüyorum ama bakalım suanlık yapılcak pek bişeyim yok güzel haberler verelim yaa
Oy canım benim Allah senden razı olsun bende sana ve tüm isteyenlere ediyorum hep çok bekletmeden sağlıkla gelsin inşallah mucizelerimizinşallah yanlış teşhistir inan senin adına üzüldüm orada iyi bi doktora denk gelmen zor inşallah hiç gerek kalmadan kendiliğindenn geliverirrr bebişinn sende ilk bana haber verirsinn :) bundan sonra aklımdasın hep dua edicemm sana:)
Oy canım benim Allah senden razı olsun bende sana ve tüm isteyenlere ediyorum hep çok bekletmeden sağlıkla gelsin inşallah mucizelerimiz
aminnn canımm ya annem derdi çocuk isteyenin aklına tüküreyim diye tabi biz onu sıkıp bunaltınca kriz geçirirmiş biz küçükken şimdi aklıma geliyor gözlerim doluyor keşke diyorum sağlıklı bi evladım olsa eksiksiz, hayırlı, beni de bunaltsa kızdırsa, evim oyuncaklarla dolsa ben iş yaparken bacaklarıma dolanıpp annee anne diye işlerimi yarım bıraktırsaa Allah'ım hayalii bilee cok güzell delirdimm galiba sonunda
canım bence git yine bak gecikme olmus kist varmı yok mu bakarlar bi hormon tahlili yaparlar gebeliğe hazırlamak icin vitamin veririler ihmal etme ikinci aydanda pes etmek yok hadi topla kendini bende hala bekliyorum gecikmem var testler negatif bende olursam gidicem hastaneye üzülmek yok Bizim bebeklerimiz diğerlerine göre inatcı biraz okadarbende bu sabah pembemsi bi az az kan geldi şimdide fazla gelmş sanırım adet oldm adetim 13 gün gecikmişti yarında doktora gidicektm kanda negatif çıktı ama nedir ne değildir baktırcaktm gerek kalmadı yerleşme diye düşünmek istedim ama maleseff 2 ayımız deneme başarısız
Kocaaa bir negatiffSonuç çıktı mı canım merak ettim
Adetinin kaçıncı günü kiKızlar arkadasımın sonucu böyle cıkmıs neden böyle cıkmsı olabilir ihtimal var öı
Adet oldu ama normal değil camurlu olmus kahverengiAdetinin kaçıncı günü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?