Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimden 1 gun once verdim 3.44 cikti. Ama yumurtlamamda 22 sinde oldu. Bugunde adetimin 2. Gunu olmalydi adet belirtisi yok ama cok aşırı betaz akintim var. Bugun varsa yukselmstr dye test yaptm negatif çıktı.
Geç yumurtlama olmuş sende, daha idrarda çıkması zor. Ayrıca kanda bugün anca 8-9 bulmuştur. İdrarda çıkması için 20den yukarı olması gerekir HCG nin. O da önce kanda olacak ki idrara geçsin. Yorma sakın kendini, ne olur ne olmaz

Ayy agzinizdan ballar damliyor insallah oyledir ❤❤ ve ben bu ay hamile kalırım

Kızlar merhaba benim adetim normalde 7 gün sürer bu ay 2gün sürdü ve diğer günler kahverengi lekeli gecti üstüne görme olabilir mi. Dün camiası suyu testi yaptım köpürdü

Benimde ıslak gibi oluyor rahatsız oluyorum ya

Kızlar merhaba benim adetim normalde 7 gün sürer bu ay 2gün sürdü ve diğer günler kahverengi lekeli gecti üstüne görme olabilir mi. Dün camiası suyu testi yaptım köpürdü
Canim camasir suyuna inanma asidik oldugu icin ikiside kopuruyor 2 gun afet olmussun üstü ne gorme lekelenme seklinde oluyor hamile olmayi cok iatedigimiz icin herseyi ona bagliyoruz umarim en kisa surede hamile kaliriz.

Sol kasigimda batmalar var ara ara kizlar daha onceki aylar reglime yakin batma oluyormuydu hic dikkat etmemistim merakla beklemedeyim bugun baska bir belirti yasamadimm

Yarin tatlim . Aslinda daha ikinci ayimiz denemede ama bu ay umitliyim . Sefaf uzayan akintiyi kacirmadim yumurtlama akintisi diyorlar o yuzden umitliyim ama bilemiyorum ...

Yapmadım kuzu şimdi alcam acaba erken gebelik testi mi alsam yoksa normal mi :) 4 gün gecti ya
Normal testte çıkması lazım canım, üzerinde 20u/ml yazan sıradan testler 4 gün gecikme halinde rahatlıkla sonuç verir. Yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak, sabah ilk idrarla ne varsa çıkar inşallah :)

İnş kuzu ya :))) yarın sabah erkenden uyanacagım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…