Geç yumurtlama olmuş sende, daha idrarda çıkması zor. Ayrıca kanda bugün anca 8-9 bulmuştur. İdrarda çıkması için 20den yukarı olması gerekir HCG nin. O da önce kanda olacak ki idrara geçsin. Yorma sakın kendini, ne olur ne olmazAdetimden 1 gun once verdim 3.44 cikti. Ama yumurtlamamda 22 sinde oldu. Bugunde adetimin 2. Gunu olmalydi adet belirtisi yok ama cok aşırı betaz akintim var. Bugun varsa yukselmstr dye test yaptm negatif çıktı.
Ayy agzinizdan ballar damliyor insallah oyledir ❤❤ ve ben bu ay hamile kalırımGeç yumurtlama olmuş sende, daha idrarda çıkması zor. Ayrıca kanda bugün anca 8-9 bulmuştur. İdrarda çıkması için 20den yukarı olması gerekir HCG nin. O da önce kanda olacak ki idrara geçsin. Yorma sakın kendini, ne olur ne olmaz
Benimde ıslak gibi oluyor rahatsız oluyorum yaAaa bunu illkez duydum gecen ayda adetime 4 5 gun vardi yaptrdm 2.99 cikmisti ama ben o donem cok yoruldm ağır iş yaptım snra birden adet oldum gunum gelince simdi günümde geçti akintim var vajinam islak sürekli kendimi bu sekilde cok rahatsiz hssedyrm
Canim camasir suyuna inanma asidik oldugu icin ikiside kopuruyor 2 gun afet olmussun üstü ne gorme lekelenme seklinde oluyor hamile olmayi cok iatedigimiz icin herseyi ona bagliyoruz umarim en kisa surede hamile kaliriz.Kızlar merhaba benim adetim normalde 7 gün sürer bu ay 2gün sürdü ve diğer günler kahverengi lekeli gecti üstüne görme olabilir mi. Dün camiası suyu testi yaptım köpürdü
Sen daha test yapmadn miBenimde ıslak gibi oluyor rahatsız oluyorum ya
Bencede ona pek inanmaKızlar merhaba benim adetim normalde 7 gün sürer bu ay 2gün sürdü ve diğer günler kahverengi lekeli gecti üstüne görme olabilir mi. Dün camiası suyu testi yaptım köpürdü
Yapmadım kuzu şimdi alcam acaba erken gebelik testi mi alsam yoksa normal mi :) 4 gün gecti yaSen daha test yapmadn mi
Bilemedim ki bende tam blmyrm ama en iyisi kan mi versen acilden. Cunku geçen ay kuzenim erken gebelik testi kullanmsti oda yanlis gstermsti 3 tane yapms 2 negatif bir pozitif kan verdi hamileYapmadım kuzu şimdi alcam acaba erken gebelik testi mi alsam yoksa normal mi :) 4 gün gecti ya
Umarım inşallahCanim camasir suyuna inanma asidik oldugu icin ikiside kopuruyor 2 gun afet olmussun üstü ne gorme lekelenme seklinde oluyor hamile olmayi cok iatedigimiz icin herseyi ona bagliyoruz umarim en kisa surede hamile kaliriz.
Bat ne zamanGecen ayda olmustu gerci ama beyaz akintiyla birlikteydi suan kuru gayet
ben de 10 gün sonra kana gideyim diyorum :)Bilemedim ki bende tam blmyrm ama en iyisi kan mi versen acilden. Cunku geçen ay kuzenim erken gebelik testi kullanmsti oda yanlis gstermsti 3 tane yapms 2 negatif bir pozitif kan verdi hamile
Gec degil mi nasil sabredecenben de 10 gün sonra kana gideyim diyorum :)
Normal testte çıkması lazım canım, üzerinde 20u/ml yazan sıradan testler 4 gün gecikme halinde rahatlıkla sonuç verir. Yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak, sabah ilk idrarla ne varsa çıkar inşallah :)Yapmadım kuzu şimdi alcam acaba erken gebelik testi mi alsam yoksa normal mi :) 4 gün gecti ya
Kuzu beklemem gerek :)))Gec degil mi nasil sabredecen
İnş kuzu ya :))) yarın sabah erkenden uyanacagım :))Normal testte çıkması lazım canım, üzerinde 20u/ml yazan sıradan testler 4 gün gecikme halinde rahatlıkla sonuç verir. Yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak, sabah ilk idrarla ne varsa çıkar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?