Yok canim hic asitli icecek icmiyor.ictigi tek icecek suİdrardaki asit miktarına göre köpürüyor galiba :) gazlı asitli içecekleri fazla mı tüketiyor çocuk? Böylece çamaşır suyu efsanesi de rafa kalkmış oldu :)
Hamcew gelsin kurar o grubu :)Kızlarrr instagramm grubuu kuralım bizi terkettinz grup kurup
Ya inş vardır aynen öyle acaba normal gebelik testinde çıkar mı yapsam mı tek çizgi görmekten korkan ben :))Bebiş varsa 4 hafta 4 günlük oluyor. Yani 4 + 4
Yap bi test tatlim cikar . Kocaman olmustur insallah bebis annesi :)Ya inş vardır aynen öyle acaba normal gebelik testinde çıkar mı yapsam mı tek çizgi görmekten korkan ben :))
Kizlar benim oglan hamile :)))))))))) anam o nasil kopurmedir oyle
Kuzu bugün dışarı çıkarsam alıp yapayım cıkmazsam yapamam eşim yanımda ya süpriz olsun istiyorum aslında :)Yap bi test tatlim cikar . Kocaman olmustur insallah bebis annesi :)
Hiii hadi bakalim hayirlisi insallah canim.Allah hepimizi guldursunKuzu bugün dışarı çıkarsam alıp yapayım cıkmazsam yapamam eşim yanımda ya süpriz olsun istiyorum aslında :)
İnş kuzu :))Hiii hadi bakalim hayirlisi insallah canim.Allah hepimizi guldursun
Kaç gün gecti adet :)Bende sabah test yaptm ama çıkmadı
1 bugün 2.Kaç gün gecti adet :)
Kan verdin mi :)1 bugün 2.
Adetimden 1 gun once verdim 3.44 cikti. Ama yumurtlamamda 22 sinde oldu. Bugunde adetimin 2. Gunu olmalydi adet belirtisi yok ama cok aşırı betaz akintim var. Bugun varsa yukselmstr dye test yaptm negatif çıktı.Kan verdin mi :)
En az 1,5 aylıkken çıkıyormuş normal testlerde kuzu kan verAdetimden 1 gun once verdim 3.44 cikti. Ama yumurtlamamda 22 sinde oldu. Bugunde adetimin 2. Gunu olmalydi adet belirtisi yok ama cok aşırı betaz akintim var. Bugun varsa yukselmstr dye test yaptm negatif çıktı.
Evet canım bence sen bir daha kan ver ayrıca diyorlar ki 1.00 o geçtikten sonra genellikle bazı doktorlar tekrar gelin diypr gebelik baslangıcı olabilir diyorlar :)Valla mi ayy insallah öyledir beklycm aslinda bu ay olur dye umitte etmemistm olmaz dyrdm bata kadar akindim sim5di stres sardı beni insallah vardir yaa allahim inşallah
Aaa bunu illkez duydum gecen ayda adetime 4 5 gun vardi yaptrdm 2.99 cikmisti ama ben o donem cok yoruldm ağır iş yaptım snra birden adet oldum gunum gelince simdi günümde geçti akintim var vajinam islak sürekli kendimi bu sekilde cok rahatsiz hssedyrmEvet canım bence sen bir daha kan ver ayrıca diyorlar ki 1.00 o geçtikten sonra genellikle bazı doktorlar tekrar gelin diypr gebelik baslangıcı olabilir diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?