Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrardaki asit miktarına göre köpürüyor galiba :) gazlı asitli içecekleri fazla mı tüketiyor çocuk? Böylece çamaşır suyu efsanesi de rafa kalkmış oldu :)
Yok canim hic asitli icecek icmiyor.ictigi tek icecek su

Sanırım buralardan biraz uzak kalmaliyim yoksa kafayi yiycem ha oldu ha olacak bi ihtimal daha bi ihtimal daha derken. Adetimde gecti adetten 1 gun once 3.44 cikti beta olsa şimdiye olurdu idrar testindede çıkardı

Adetimden 1 gun once verdim 3.44 cikti. Ama yumurtlamamda 22 sinde oldu. Bugunde adetimin 2. Gunu olmalydi adet belirtisi yok ama cok aşırı betaz akintim var. Bugun varsa yukselmstr dye test yaptm negatif çıktı.
En az 1,5 aylıkken çıkıyormuş normal testlerde kuzu kan ver

Valla mi ayy insallah öyledir beklycm aslinda bu ay olur dye umitte etmemistm olmaz dyrdm bata kadar akindim sim5di stres sardı beni insallah vardir yaa allahim inşallah

Valla mi ayy insallah öyledir beklycm aslinda bu ay olur dye umitte etmemistm olmaz dyrdm bata kadar akindim sim5di stres sardı beni insallah vardir yaa allahim inşallah
Evet canım bence sen bir daha kan ver ayrıca diyorlar ki 1.00 o geçtikten sonra genellikle bazı doktorlar tekrar gelin diypr gebelik baslangıcı olabilir diyorlar :)

Evet canım bence sen bir daha kan ver ayrıca diyorlar ki 1.00 o geçtikten sonra genellikle bazı doktorlar tekrar gelin diypr gebelik baslangıcı olabilir diyorlar :)
Aaa bunu illkez duydum gecen ayda adetime 4 5 gun vardi yaptrdm 2.99 cikmisti ama ben o donem cok yoruldm ağır iş yaptım snra birden adet oldum gunum gelince simdi günümde geçti akintim var vajinam islak sürekli kendimi bu sekilde cok rahatsiz hssedyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…