Tamam gelirim ama nasıl?Bacim whatsap grubu kurduk gelmek istersen
Kızlar instagramda grup kursak olmaz mıııBu sayfada dertlestigimiz tum arkadaslari whatsup grubuna bekliyoruz kurucumuzHamcew no atin bulusalim hadi bakalim cikin cikin gelin
Adet döngün nasıl ki 4 hafyadan fazla olması gerekmez mi? Sat tan sayılmıyor mu?Aynen ya bencede şimdi takmaya başladım eğer hamişsem 3 haftA 7 günlük olmuş olcak galiba :))
Kiz gel hadi looooo. Insta ugrastirmaŞimdi eşime me dicem whatsappta görürsw demez mi hic tanımadgnz insanlarla nasıl numara verdnz felan güvenip erkeklere laf da anlatılmaz bizim bu kadar kısa sürede kardes gibi oldgmZa inanmazlar instagram da istersenz grup kuralm hep tanırız birbirmizi
Anam valla benim kocam polis kotkmayinKiz gel hadi looooo. Insta ugrastirma
Mrb günaydın son adet bitiş tarihim 4 kasım :)Adet döngün nasıl ki 4 hafyadan fazla olması gerekmez mi? Sat tan sayılmıyor mu?
Pardon ben yanlış hesaplamışım haklısınız son adet başlangıcı 31 ekim :)Adet döngün nasıl ki 4 hafyadan fazla olması gerekmez mi? Sat tan sayılmıyor mu?
Kizlar gelmiyomusunuz konusmaya.Pardon ben yanlış hesaplamışım haklısınız son adet başlangıcı 31 ekim :)
Ben WhatsApp a gelemem canımKizlar gelmiyomusunuz konusmaya.Hamcew e atin ozelden numara eklesin sizi.
İnstagramdan grup olabilir ama :)Bende vatsapa gelemem kizlar ve yarin regli gunum
Ay hadi hayırlısı :))Siz bilirsiniz gencler bisy diyemem. Burdan da devam ederiz sorundegil. Benim gunum bugun ama olmadim. Hep sabah olurdum
Hay sen çok yaşa güldürdün beni :))) hepsini aynı anda yapma tatlım sırayla yap bence. İncir kürü yumurta büyümesine yardımcı oluyormuş. Ovulasyon günü de havuç suyu içince çatlatma etkisi oluyormuş. Haydi hayırlı işlerBu ay duydugum tum kurleri yapacam :) maydanoz sut buhari.incir havuc kuru.sogan suyu.olmem insallah
Ultrasona da girerdin kesin :)Aboo test yaptınmıyapmamış olamazsın dımı yok canım mümkün degıl ben 4gun gecse hergun ıdrar artı beta bakardım
İdrardaki asit miktarına göre köpürüyor galiba :) gazlı asitli içecekleri fazla mı tüketiyor çocuk? Böylece çamaşır suyu efsanesi de rafa kalkmış oldu :)Kizlar benim oglan hamile :)))))))))) anam o nasil kopurmedir oyle
Bebiş varsa 4 hafta 4 günlük oluyor. Yani 4 + 4Pardon ben yanlış hesaplamışım haklısınız son adet başlangıcı 31 ekim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?