Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaaaa. Son neesine kadar savas dostum olana kadar sansin var.

Hadi yaaaa. Son neesine kadar savas dostum olana kadar sansin var.
Bende hic leke olmazdi. Klomen kullanali 3 aydir lekeyle basladi. Acaba normalimi bu bilmiyomki. Bende hep sak diye kirmizilar gelirdi.bu ay hic bir belirti yok. Karin altinda hafif tikirtilar var baska hiç bisy yok.gogislerimden de ses yok bilemiyorum aman yaaaaa

Olurmu ki hic ihtimal vermiyorum artik umitle beklemicem. Hele o kan sonuclarini alirken 0. Bilmem kac onu gormek asla istemiyorum
Benim gecen ayki 3.9 çıkmıştı gec dollenme dye bir umitlendim 3 gun sonra bi gittimki 0.9 buyuk bir hayal kırıklığı bu ayda pek çalışmamız olmadi 2 kerelik seylede olacağını sanmıyorum ama umit kesilmez allah ol dese olur

Bu ay evde yoktum zaten :) bat gerçekten bekleniyordu :) bir an evvel olsun geçsin, testlerim yolda savaşa tam teşekküllü devam
Hadi bakalim savasa hazirsin. Benim bu ay olmazsa rahim filmi asilama vs. Vs. Suan bunlara gucum yok nasil yaparim bilmiyorum.

Hadi bakalim savasa hazirsin. Benim bu ay olmazsa rahim filmi asilama vs. Vs. Suan bunlara gucum yok nasil yaparim bilmiyorum.
Rahim filmini anestezi altında çektirip ağrıdan kurtulursun. Aşılama sonrası çok heyecanlı bir süreç başlayacak, bunu düşünüp kendini motive et. Yine de Allah'ın işine karışılmaz, bir bakmışsın bu ay beklenmedik bir sürpriz çıkar :)

caniiimm insallahhhh ne guzel olur. Hic heveslenmiyorum bu sefer. Belki icten bi beklenti vardir diye onume bakamiyorumdur. Adet olursam yine savasacaz yapacak bisy yok yas 34 kizim 6.5 artik gececek is isten. Filmide bi dr arkadas kesin anesteziyle yaptir dedi zaten c.tesi pazar olmazsam p.tesi direk kan tam gecikme yasayip veririm yoksada p.tesi dr a gidecem

Selam kızlar bu hafta heyecanlı bir hafta olacak galiba. Umarım bolca güzel haberler alırız.
A.s canim insallah .persembe mevlud kandili rabbim peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek gecenin hatrina hepimizin yuzunu guldurur insallah.

Merhabalar benim de 13 Aralık inşallah bi an önce hepimiz hamile kalırız
inşallahhh nediyelim sabır sabırrrr... ben zor duruyorum kan vermemek için bugünüde atlattım sayılır. bi de yarını atlatsam kendimi durdursam

Kizlar bugunle beraber reglime 5 gun var sol kasigimda igne batmalari yasiyorum agri gibi degil ama sivilcelerim de cikti sizde neler var gunler yaklasiyorrrr

Kizlar bugunle beraber reglime 5 gun var sol kasigimda igne batmalari yasiyorum agri gibi degil ama sivilcelerim de cikti sizde neler var gunler yaklasiyorrrr
Benim yumurtlama donemiyle baslayip hala devam eden bel agrim ve kasiklarimda garip bi agri .agri gibide degil degisik bisey var goguslerim sis birde beyaz kokusuz kasintisiz bi akintim var.yumurtlamadan sonra kuru doneme gecerim adetime bi kac gun kala akintim bel agrim gogus agrim olur.kasik agrisi adet olunca baslar.sanirim ben cok kotu usttum yada hamileyim :))ilk şık daha olasi usutmek.rabbim hayirlisini nasip etsin

Umarım 2. Seçenek gerçekleşiyordur canım bir an önce güzel haberlerini alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…