Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 15.gun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim o gun ve ertesi gun degil ondan sonraki gun calismalar oldu.Tuttu mu bilmiyorum bata 7gun var erken gebelik testi yaptm kizlr ama hayalet bi cizgi gordum sanki ama bende deliriyo olabilirimm
Bata 7 gun var yazmışsın kusura bakmayın yeni gördüm. Hayırlı olsun sanırım hamilesin bende de ilk hamileligimde bir hafta önce ogrenmistim

Bende 15.gun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim o gun ve ertesi gun degil ondan sonraki gun calismalar oldu.Tuttu mu bilmiyorum bata 7gun var erken gebelik testi yaptm kizlr ama hayalet bi cizgi gordum sanki ama bende deliriyo olabilirimm
Çizgi çok sonradan çıkmadıysa çizgiyi bende gördüm kanda az bi değer olunca böyle silik çıkıyo ama 10 dk sonra çıktıysa çok umutlanma reglin gecikirsede testini tekrarlarsn hakkında hayırlısı olsun

Benim ilk olacagı icin cok heyecanlıyım 3ay oldu ben de sanıyordum hemen korunmayı bırakınca hamile kalıcam:) insan düsünmek istemiyor ama mecburen geliyor aklına. Peki sen de mü erken gebelik testiyle öğrendin canım

30kasım canım sizde var mı belirti.Ben pttavm den 6tl ye days comfort erken gebelil testi almıştım onu kullandım. o sitede cok ucuz ovul normal gebelik testleri 1liraydı 10tane felan aldım :)
Benim durum biraz karışık 22 gun önce kurtaj oldum bebegin kalp atışını duyamadik. Kurtajdan dolayı gecikebilir ama eğer normal zamanında olursam 2 aralık gibi olması lazım

Yok 6-7dk da cıktı cıkma da diyemem ben ışık felan tutup iyice baktım normalde görünmüyodu kendime gülüyorum sonra

Benim bir hafta vardı kasigimda bir ağrı oluştu. Sonra gobegimin altı agrimaya başladı bu agridan suphelenip 5 gun önce idrar testi yaptım luboquick ti markası. Onda çıkmıştı.

Benim durum biraz karışık 22 gun önce kurtaj oldum bebegin kalp atışını duyamadik. Kurtajdan dolayı gecikebilir ama eğer normal zamanında olursam 2 aralık gibi olması lazım
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah Allahım yensiini nasip edip üzüntülerini hafifletir sağlıkla kucagına alırsın

Sende umutsuzluğa kapılma hiç moralini yüksel tut. Eminim bu ay kalacaksın ben inanıyorum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah Allahım yensiini nasip edip üzüntülerini hafifletir sağlıkla kucagına alırsın
Teşekkür ederim canim bu aydan pek de umudum yok aslında bur defa korunmasız oldu ama Allahin takdiri belki olur. Sen de bence kan testi yaptir ve vitamin olsun kan değeri olsun bir baktir

Teşekkür ederim canim bu aydan pek de umudum yok aslında bur defa korunmasız oldu ama Allahin takdiri belki olur. Sen de bence kan testi yaptir ve vitamin olsun kan değeri olsun bir baktir
İlce de kalıyorum hastane pek iyi bi hastane değil.2 ay önce kontrole gittiğimde doktor bey rahminde kese görüyorum gebesin dedi havalara uctum resmen soonra kan testi yaptırdım negatif cıktı yıkıldım o yüZden hastane fobim olustu.Eğer gidebilirsem giderim canım benim Allah razı olsun yoksa 1hafta daha beklerim gelmeZse giderim

Y
Yok 6-7dk da cıktı cıkma da diyemem ben ışık felan tutup iyice baktım normalde görünmüyodu kendime gülüyorum sonra
yok tabi çıkma diyemezsin ama elimde bi çok test var yaptığım eğer hemen çıkmadıysa sonrada buhar çizgisi çıkıyo bunu demek istemiştim bn kürtaj olduktan sonra test yapıyodum düşmüşmü diye kandaki değerlerim 27 gün böyle silik çıkmıştı kanda baya düşmüştü bhcg ama ilk 5 dk da çıkmıştı bu şekilde silik eğer hemen çıktıysa kanda hcg var ama şuan çok düşük hakkında hayırlısı testi 2 gün sonra tekrarlarsa koyulaşması lazım zaten

Ayyy canımm çok yanlış anlamışınn bitanem çıkma da diyemem derken hani çıkmamış gibi demek istemiştim kusura bakma yanlış ifade etmişim

Ona nasıl doktormus ya olmayan gebeligi görmüş Allah Allah neler duyacağız

Ayyy canımm çok yanlış anlamışınn bitanem çıkma da diyemem derken hani çıkmamış gibi demek istemiştim kusura bakma yanlış ifade etmişim
Yok canım yanlış anlamadım dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun ama bu şekilde çıkan testler eğer anında çıkıyosa ilk 5 dk da kanda bhcg çok düşük ama 2 günde bi arttığı için testin 2 sonra daha da koyulaşacaktır rabbim hayırlısını nasip etsin

İnşallah canım benim Allah razı olsun yarın bidaha test yapıcam haberdar ederim hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında. Sabah ilk idrarla yaparım bakalım yine cıkıcak mı

Ona nasıl doktormus ya olmayan gebeligi görmüş Allah Allah neler duyacağız
Valla öyle dedi eşim de cok sevinmişti zaten onun hayal kırıkluğını gördükten sonra daha çok kafaya taktım ovulasyon testi frlan almıştm bu ay çiftide yakaladım ama tuttu mu bilemiyorum pek belirtim de yok

Canım yeni dikkt ettim o zaman ben cuma tekrarlayım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…