- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
Amin canim gecmis olsun. Bi kere olduysa gene olucaktir sabirla bekle. Allahim hayirlisini nasip etsinEvet benim düşük oldu pkosluyum da ondan mı oldu bilmiyorum bakalım tekrar deneyecem tabi birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda evlat nasip etsin
Amin. Ihtimal varmi progestani hangi durumda veriyolar bilmiyorumda canim suan hamilemisin? Gecmis olsun gene nasip eder Rabbim insallahMerhaba kızlar benim Bat 3 aralık bugün doktor progestan verdi hiç bi sorunum yok 8 ay önce düşük yaptım inşallah bu ay olur her ay stres stres yorulduk.Rabbim hayırlısını versin hepimize
İnşallah olur canım 8 ayda hiç korunmadınız mıMerhaba kızlar benim Bat 3 aralık bugün doktor progestan verdi hiç bi sorunum yok 8 ay önce düşük yaptım inşallah bu ay olur her ay stres stres yorulduk.Rabbim hayırlısını versin hepimize
Burada o kadar duyuyoruz bir kere olup bir daha olmayan yada üst üste düşük yapan ister istemez bir korku oluşuyorAmin canim gecmis olsun. Bi kere olduysa gene olucaktir sabirla bekle. Allahim hayirlisini nasip etsin
Olumsuz olani dusunme canim olumlu seyler yasiyanlara bak sen. Allah nasip eder dua edelim :)Burada o kadar duyuyoruz bir kere olup bir daha olmayan yada üst üste düşük yapan ister istemez bir korku oluşuyor
merhabalar bayanlarrr nolur cevappppp benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz
Sağol canım YOk hamile değilim çocuk istiyorum diye gittim dün oda progestan verdi 1 hafta ilişki sonra ilaca başla dedi galiba olursa tutsun diye olmazsa adetin 3.günü gel dedi.bekleyecez artık kısmet canım.Senin var mı bebeğinAmin. Ihtimal varmi progestani hangi durumda veriyolar bilmiyorumda canim suan hamilemisin? Gecmis olsun gene nasip eder Rabbim insallah
Duymak istediğin bir cvp olmıcak ama yumurtalıklarını üşütmüşsün geçen ay tıpatıp yaşadım teşhis bu oldu tabi nasip kısmet belli olmaz ...
Yok canim benimde daha isteyeli 6.ayim tedaviye basliyali 4.ayim bakalim nasipse bu ay gelir insallah ilk goz agrimizSağol canım YOk hamile değilim çocuk istiyorum diye gittim dün oda progestan verdi 1 hafta ilişki sonra ilaca başla dedi galiba olursa tutsun diye olmazsa adetin 3.günü gel dedi.bekleyecez artık kısmet canım.Senin var mı bebeğinHilal coban
Klomen ve sonrasinda yumurta iyi durumdaysa catlatma ignesi ovitrelle canim. Yumurta takibi yaptimi sana doktorun ?İnşallah canım hayırlısıyla.sen ne kullanıyorsun ilaç olarak @Hilal coban
Yok canım daha başlamadı Ağrıda yaşıyorum buralarda iyi bi doktor bulmak zor'dün gittiğim doktor iyi gibiydi adet olursan 3.günü gel dedi herhalde takip edecek.2 ay önce bende oldum o iğneden ama olmadı malesef.Hangi doktora gitsem çok güzel yumurtan var bu ay hamile kalma şansın yüksek diyor ama hep hüsranKlomen ve sonrasinda yumurta iyi durumdaysa catlatma ignesi ovitrelle canim. Yumurta takibi yaptimi sana doktorun ?
Insallah canim ilk iki ay cok fayda etmedi bana klomen ama bu ay cok sukur 2 tane yumurtam vardi 1i cok guzel tam istedigimiz gibi dedi igne yapildi onceki gun bakalim hayirlisi canim. Cok sagolYok canım daha başlamadı Ağrıda yaşıyorum buralarda iyi bi doktor bulmak zor'dün gittiğim doktor iyi gibiydi adet olursan 3.günü gel dedi herhalde takip edecek.2 ay önce bende oldum o iğneden ama olmadı malesef.Hangi doktora gitsem çok güzel yumurtan var bu ay hamile kalma şansın yüksek diyor ama hep hüsraninşallah sana faydası olur müjdeli haberini alırız Hilal coban
Daha hiç adet olmadın mı canım korunuyor Musum peki çok geçmiş olsun bu Arada ne kadarlıktı bebeğin' S solisssKızlar galiba benim adetim aralığa kalmayacak göğüslerim şişti sızlıyor bel ve kasık ağrım da var sıkıntı basıyor birden çok sıcaklıyorum bakalım düşükten bu yana 34 gün oldu bu aralar adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?