• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bakalım bekliyorum sizi :D

İşte geldim burdayımmm :halay: Aslında benim bu ayki gecikmeden sonra yeni bat ne zaman tam bilemiyorum. Takvime göre 29 Kasım ama Aralıkta olabilir hayırlısı artık:bicak:

Aynen bende 1 aralık diye düşünüyorum. orası çok kalabalık kimne zamn hasta oluyo onu takip edemedim. kendime zor yetişiyorum. başka kim vardı ki çağıralım

Kızlar bende ekim 17 de düşük yaptım adetim ne zaman olur bilmiyorum kasım sonu da olabilir aralık da olabilir

Hosgeldinizzz kızlar. Bende düşük yaptım geçen sene canım. Tam adet döneminde oldum.28 sonda yani. Sen normal yumurtlama tarihine dikkat et

Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi

Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi

Diğer gurupta vardı canım rahim filmi çektiren, kimi hissettim diyo kimi hiç hissetmedim diyo. Kişiye göre değişiyo bide hasteneye doktora göre tabii.. Doktorun yönlendirir seni zaten genel anestezi mi olucak ya da nasıl olacaksa söyler

Ben cektirmistim 3 ayi gecti sanirim bence cok rahat sadece ilk yurudugun zaman kasiklarinda bi agri oluyir o kadar ben cok korkmustum ama korktugum gibi olmadi..

Back