Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aralık diye düşünüyorum ama sapmaz sanirimHosgeldinizzz kızlar. Bende düşük yaptım geçen sene canım. Tam adet döneminde oldum.28 sonda yani. Sen normal yumurtlama tarihine dikkat et
Peki bu sürede hiç korundun muHosgeldinizzz kızlar. Bende düşük yaptım geçen sene canım. Tam adet döneminde oldum.28 sonda yani. Sen normal yumurtlama tarihine dikkat et
şimdi orayabu grubun adını yazsam hoş olmaz demi
1 aralık diye düşünüyorum ama sapmaz sanirim
Bende geldim 1 aralik yeni batim.
evet 6 ay düşünmedim işlerim de yoğundu psikolojimde çok iyi değildi ama yine 6 ay oldu bırakalı henüz bişy yokPeki bu sürede hiç korundun mu
Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi
Ben cektirmistim 3 ayi gecti sanirim bence cok rahat sadece ilk yurudugun zaman kasiklarinda bi agri oluyir o kadar ben cok korkmustum ama korktugum gibi olmadi..Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi