Bu üç kelime ne kadar kulağa hoş geliyor? Aralık sonunda evleniyoruz ve 3-4 günlüğüne balayı için Abant'ı düşünüyoruz. Bazıları da Şile Doğa Club önerdi ama hangisi daha iyi olur ulaşımı nasıl sağlarız bilemiyorum. Sizin fikirleriniz neler?
Abantta bulduğum iki otel var biri Büyük Abant ( Ets 105 tl) , diğeri Abant Palace( ETS balayı odası 100 tl).Yalnız bu yazdığım fiyatlar kasım sonuna kadar geçerliymiş. Aralıkta ne olacağı internet sitelerinde belirtilmemiş. Sizin aklınızda başka bölgeler var mI? Ben uçaktan korkmaya başladığım için ıstanbul yakını istiyorum. Aklıma gelen en iyi yer Abant oldu. Geçen Ocak'ta bir arkadaşım Büyük Abant'a gitti sanıyorum balayına. Çok memnundu.
abant places in fiyatı aralıkta 117 tl ama büyük abant otelin daha belli değilmiş.ben amasrayıda düşündüm ama yolları pek iyi değilmiş vazgeçtim. iki gün için gidicem o yüzden sakin çok gezmeyeceğim bi yer olsun istiyorum.bir kaç gün için ise sapanca veya gölcük tarzı bir yeride tercih edebilirsin..tabi buralar bana uzak.
Abantta bulduğum iki otel var biri Büyük Abant ( Ets 105 tl) , diğeri Abant Palace( ETS balayı odası 100 tl).Yalnız bu yazdığım fiyatlar kasım sonuna kadar geçerliymiş. Aralıkta ne olacağı internet sitelerinde belirtilmemiş. Sizin aklınızda başka bölgeler var mI? Ben uçaktan korkmaya başladığım için İstanbul yakını istiyorum. Aklıma gelen en iyi yer Abant oldu. Geçen Ocak'ta bir arkadaşım Büyük Abant'a gitti sanıyorum balayına. Çok memnundu.
Arkadaşım ben Abant'a günübirlik bir gezi için gitmiştim pek de beğenmedim açıkçası. Gerçi bu balayı otelden çıkmazsınız kaydirigubbakcemile3
Ama yine de bir daha düşün derim ben. Tabi kışın abant'ın çok güzel olduğunu söylüyorlar ama ne bileyim ben olsam tercih etmezdim. Sapanca falan düşün, Balıkesir düşün oralarda ıStanbul'a yakın
Ets bir turizm şirketi. Biz yıllardır ailemle bu tur aracılığıyla tatile gideriz. Sektör liderlerinden biri. Otel sitelerine hiç bakmadım. Oralarda fiyat daha mı ucuz daha mı pahalı?
Arkadaşım ben Abant'a günübirlik bir gezi için gitmiştim pek de beğenmedim açıkçası. Gerçi bu balayı otelden çıkmazsınız kaydirigubbakcemile3
Ama yine de bir daha düşün derim ben. Tabi kışın abant'ın çok güzel olduğunu söylüyorlar ama ne bileyim ben olsam tercih etmezdim. Sapanca falan düşün, Balıkesir düşün oralarda İStanbul'a yakın
Önerebileceğim bir yer yok valla.
Ben Sakaryalıyım o yüzden Sapanca dedim, ya da Karasu olan. Oralarda spa turizmi falan ağırlıklı oteller var.
Balıkesir de bu aralar çok merak ettiğim bir yer olduğu için eklendi listeye. Her ilçesinde ayrı bir güzellik var.
Ama tabi Aralık ayında olunca neresi daha iyi olur bilemiyorum.
Dilediğiniz gibi bir yer bulursunuz inşallah
Şimdiden mutluluklar