>aralık babaları<

fenerbahcemine84

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.356
7
356
hamilelik bitti ,doğumda yaptık,meleklerimizi kucağımıza aldık çokşükür sağlıcakla.rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınkaydirigubbakcemile5
çeşitli duygu fırtınaları yaşıyoruz peki ya eşlerimiz ne alemde?:jeyyar:
meleğinizle ilgileniyormu?:ecrin_bebek:
gereken sevgiyi gösteriyormu?
size yardımcı oluyormu?:1rolleyes:
size davranışları nasıl?:asigim:

Canım ya..Çok tatlılar Emine'cim.Maşallah
Bizim babamız gazını çıkarma bahanesiyle 1saat boyunca pışpışlayabiliyor kızımızı.Koklamaya doyamıyor.Hastanede de eşim refakatçi olarak kaldı.Hastane çalışanları çok şaşırdılar.Babası altını da açtı,gazını da çıkarttı,annesinin emzirmesine de yardım etti.
"Bugün 6 tane bebek doğdu,en bakımlısı sizinki"dedi hemşire.Diğerleri dokunmaya korkuyormuş.

Hala daha babasıyla kızımı yıkayıp altını açıyoruz.Neyse ki bayram tatilinde kızıyla bol bol vakit geçirebiliyor:)

Eminecim böyle bir konu açtığın çok iyi olmuş. Ben de tam eşimin bebekle ilgili davranışlarından söz edicektim. Ben biraz şikayetçiyim aslında. Eşim ilk çocukta gayet ilgisizdi. Ben nasıl istersem öyle davranıyordum. Hatta bebeğim 5 günlükkken dışarı çıkmış,gezmiştik. Ama Erk bebekte işler değişti. Ne zaman baksam eşimi beşiğin başında buluyorum. Emzirdikten sonra gazını çıkartmak için başımda dönüyor. Sizşimdi daha ne istiyorsun diyorsunuz değil mi? Ama tabi ki bu kadarla kalmıyor. Bebek üşüyecek öyle yapma. Aman orasına dikkat et gibi sürekli beni uyarıyor. Ben de sinirleniyorum tabi ki. Sanki ilk kez mi bebek görüyorum diye. Annem de bana kızdı. Adam ancak baba olduğunu anladı diye. Aslında haksız da sayılmaz. İlk bebekte eşim henüz 26 yaşındaydı. Bir de 2. ye zor ikna ettiğim adam 3. ne zaman deyip duruyor kaydirigubbakcemile3

benim eşim de ilgili saolsun..
zaten çok şefkatlidir.
aksini beklemiyordum ben

bir deşimdi ben de lohusayım diye anneciğimle ikisi resmen etrafımda dönüyor,
ayağına terliğini giy,üstüne sabahlığını al,ilacını iç,kompostanu iç,sürekli ilgileniyorlar saolsunlar.

bebeğe dokunmaya da korkmuyor eşim Allaha şükür.
ama gecen minik coraplarını giydiremedi,o kadar da olsun artıkkaydirigubbakcemile3
o minicik ayaklara incitme korkusu olmadan dokunmak çok zor zaten:1closedeyes:

bytanın eşi gibi benimki de sürekli beni bebekle ilgili konularda uyarıyor.
üstü açık kalmasın,cok örtme cok terlemesin,
kirli bezi çıkarınca masaya koyma mikrop saçmasın,
altına bakmayı unutma vs vs..
ben de biraz alınır gibi olmuştum ama ilgisinden söylüyor sonuçta bunları..

Allahım onu da başımızdan eksik etmesin inş...

maşallah kızlar babalarınıza ne güzel ilgileniyolar hep böle devam etzsin inş.inş. benim eşimde bebeğimiz doğunca bana yardımcı olur

eminecim cok güzel bir konu açmışsın kaydirigubbakcemile5
benim eşimde kızımla cok ilğili maşallah sürekli başında dönüyo ben emziriyom o gazını cıkarıyo:ecrin_bebek:
geceleri nöbetleşe uyuyoruz 1 saat ben 1 saat o mirmirmirmir
eee nede olsa onlar anne karnında aşıktılar birbirlerine kavuşmuş oldular böylelikle :lepi:

canım benim eşim zaten tanıdım tanıyalı bebekleri çok sever kendi çocuklarına karşı nasıl olacağını tahmin edersin artık...
ama ben bunu bir lütuf olarak görmüyorum açıkcası çünkü
benim anne olduğum kadar eşimde bu çocukların babası ...dolayısı ile yardımcı olmak durumda diye düşünüyorum..haaa işten yorgun döner o gün streslidir vs vs bunlar istisna tabiki ama istisnalarında kaideyi bozmadığı bir gerçek...

eminecim daha herkes doğum yapmadı malum..
yapanların da hepsi nete giremiyor..
yorumlar için biraz beklemek lazım..

benim eşimde her konuda yardımcı oluyor evdeyken, özellikle gaz çıkarma, alt değiştirme ve çocuğu oyalama konusunda

merhaba eminecim geç oldu ama konuyu yeni farkettim
eşim çok iyi tatlı bir baba en başta kzımızı ilk gördüğünde ağlamış benim eşim pek ağlamayan biridir kaç senedir birlikteyiz belki 1 kere agladını görmüşümdür o kadar ama kızını görünce ağlamış hastanede yanımda o kaldı benle ilgilendi ayrıca kızıyla şuanda kızımız 2 aylık oldu eşim işten gelince önce kızına bakıyor oynuyor sonra yemek yiyor gecede o ağladımı başında uyutuyor gazını çıkarıyor bazen gece geç saatler oluyor kız uyanık oda uyumuyor yat diyorum işe gideceksin olsun diyor ağlıyor kıyamıyorum hastamı diyor anlayacağınız bizim çok tatlı bir babamız var şanslı kızım benim

oo gormedik eminecim bole bi baslıgı bende sandım babalar konusuyr burda esim bende yazıcam diyip duruyordu bana diyoki kimi cekistiriyorsunuz orda neyse bizim babamız cok tatlı onun bebekle ilgilenmesi cok hosuma gidiyor ikisini yanyana tum hayatım boyunca izleyebilirim cok tatlılar bebegimiizn benden once o altını deiştirdi bana ogretti

wallahi cok şanslı aralık annelerinden birisiyimdir herhalde
eşim benden daha iyi bakıyor yavrumuza
her konuda bilgisi süper
benim kadar beceriksiz değildir yani
bir an önce akşam olsunda eşim işten gelsin diye bekliyorum
cünkü yavrumu cok rahatlatıyooo ilgisi cok iyi yani:lepi:

benim eşimde her konuda yardımcı oluyor evdeyken, özellikle gaz çıkarma, alt değiştirme ve çocuğu oyalama konusunda
ImageShack - Image Hosting :: img0192jb5.jpg

ayy dorucum maşallah ya çok tatlı ya benim için kocaman kokla yavrunu.. ona deki kapad acını kapat kuşlay kaçay acına.ağzı açık olduğunda ben oğluma böyle diyorumda

eminecim bizim babamız maşallah oğlunun her şeyiyle ilgileniyo gece bile emdikten sonra gazını çıkartmaya kalkıyor yat diyorum ben yaparım diyorum dinlemiyor.sade bebek bakımında değil evin her işinde en büyük yardımcım..eskidende şımartırdı beni şimdide şımartıyor..Allah binlerce kez razı olsun oğluyla eşiyle eviyle ilgilenmesi o şevkati anlayışı dünyalara bedel..

kocama bu konuda minnettarım çünkü evlendiğiz günden beri bana karşı sevgisi ve ilgisi hiç değişmedi çocuklarımızada öyle...hastanede refakatçim eşimdi sağolsun iyi baktı bana...
gerek kızımla gerekse ev işlerinde sıkıştığın an mutlaka yardımcı olur ama ben her işe erkekleri yakıştırmıyorum...onlar dışarıda çalışmaya yakışıyorlar bence bizde evimizde...(istisna durumlar hariç tabii) canım aşkım Allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…