• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Szr_

Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.571
7.216
88
42
Arkadaşlar benim muhtemelen aralık ayı sonunda transfer işlemim yapılacak. İlk denemem ve sürekli acaba tutacak mı ? , nasıl olucak diye düşünüyorum , araştırıyorum. Ben mi bu kadar kafama taktım yoksa benim gibi çok düşünenler var mı ?
Bir de transfer öncesi neler yapıyorsunuz birbirimize anlatıp destek olalım lütfen :dua:

Kızlar listeye ekleyeceklerim olacağı için buraya attım listeyi.
:KK200:TOPİĞİMİZİN POZİTİFLERİ :KK200:

1. nanim nanim
  2. pawlover pawlover
  3. T Tsngnl
  4. K kurdanciaysel
  5. A Asena27
  6. L Leom90
  7. Rainbow66 Rainbow66
  8. Albatros2 Albatros2
  9. E Elakaratas07
  10. nino5585 nino5585
  11. E Eylul3838
  12. @Tekistedigimbebegim
  13. ys_pasa ys_pasa
  14. S sevdacann
  15. Thistle Thistle
  16. Y Yuniko
  17. H M H M
  18. M Mutlu_1mesut
  19. Ankara345 Ankara345
  20. Aloha16 Aloha16
  21. O okyanus4289
  22. B Browni61
  23. P Peri alara
  24. 2 23Narinim23
  25. S Szr_

Son düzenleme:
Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah :) bende Pazartesi transfer oldum 23ünde test gününü bekliyorum, benim gibi isteyen herkese aratmasın Allah... mutlaka kafana takacaksın düşüneceksin bu insanın doğası.. takmıyorum diyen yalan söyler. Ama bunu hayatının akışını engelleyecek uykularını kaçıracak derecede yapma. Anın tadını çıkart. Ben mesela şöyle düşünüyorum tutsa da tutmasa da 12 günlüğüne karnımda bebek var :) hep olumlu ol. Hatta ben transfere girmeden eşimle tartıştım çıktığımda hala konuşmuyorduk. Sağolsun o da bayaaaaa anlayışlıdır :)))) ama takmadım artık benim bebeğim var diye :) inşallah sevineceğin sonuçlar alırsın... bence bunu unutma olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir... zaten olumsuz olunca üzüleceğiz (inşallah olmaz) en azından şu test gününe kadar karnımızdakinin tadını çıkartalım :) hayırlısıyla transferini ol,duanı et, her gün yarım nar ve bir dilim ananas yiyip bol bol su iç. İlk iki gün evde dinlen, sonrasında 15,20 dakikalık yürüyüşler yap ve üşütme. Allah yardımcın olsun.:KK200::anneadayı:

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah :) bende Pazartesi transfer oldum 23ünde test gününü bekliyorum, benim gibi isteyen herkese aratmasın Allah... mutlaka kafana takacaksın düşüneceksin bu insanın doğası.. takmıyorum diyen yalan söyler. Ama bunu hayatının akışını engelleyecek uykularını kaçıracak derecede yapma. Anın tadını çıkart. Ben mesela şöyle düşünüyorum tutsa da tutmasa da 12 günlüğüne karnımda bebek var :) hep olumlu ol. Hatta ben transfere girmeden eşimle tartıştım çıktığımda hala konuşmuyorduk. Sağolsun o da bayaaaaa anlayışlıdır :)))) ama takmadım artık benim bebeğim var diye :) inşallah sevineceğin sonuçlar alırsın... bence bunu unutma olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir... zaten olumsuz olunca üzüleceğiz (inşallah olmaz) en azından şu test gününe kadar karnımızdakinin tadını çıkartalım :) hayırlısıyla transferini ol,duanı et, her gün yarım nar ve bir dilim ananas yiyip bol bol su iç. İlk iki gün evde dinlen, sonrasında 15,20 dakikalık yürüyüşler yap ve üşütme. Allah yardımcın olsun.:KK200::anneadayı:
Yaaaa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim :) Amin... inşallah sende güzel haberi alırsın. O kadar umut ediyoruz , tedavi süreci ee bide maliyeti derken insanı yoruyor gerçekten. Allah yüzümüze baksın ne diyeyim :dua: Bu arada 23 ü geç olmuyor mu ? Yani burda bakıyorum da herkes 10. günde yapmış oluyor testini :))

Yaaaa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim :) Amin... inşallah sende güzel haberi alırsın. O kadar umut ediyoruz , tedavi süreci ee bide maliyeti derken insanı yoruyor gerçekten. Allah yüzümüze baksın ne diyeyim :dua: Bu arada 23 ü geç olmuyor mu ? Yani burda bakıyorum da herkes 10. günde yapmış oluyor testini :))

Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Doktor 23’ünde yapın test dediği için öyle yapacağım. Galiba benim ki 3. Gün transferi ondan 12 gün bekleyeceğim. Sanki sonucu öğrenmek istemiyor gibiyim ben. :) kötüsünden korkuyorum :) bilmezsem hep hamile hissederim :))))

Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Doktor 23’ünde yapın test dediği için öyle yapacağım. Galiba benim ki 3. Gün transferi ondan 12 gün bekleyeceğim. Sanki sonucu öğrenmek istemiyor gibiyim ben. :) kötüsünden korkuyorum :) bilmezsem hep hamile hissederim :))))
Canım peki ilk denemen mi ? Benimde 3. gün transferi olacak ve bende ilk tedirgin olmuştum ama sonra baktım 3 veya 5 farketmiyor. Allah nasip etmişse oluyor zaten. Taze embryo muydu senin ?

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah :) bende Pazartesi transfer oldum 23ünde test gününü bekliyorum, benim gibi isteyen herkese aratmasın Allah... mutlaka kafana takacaksın düşüneceksin bu insanın doğası.. takmıyorum diyen yalan söyler. Ama bunu hayatının akışını engelleyecek uykularını kaçıracak derecede yapma. Anın tadını çıkart. Ben mesela şöyle düşünüyorum tutsa da tutmasa da 12 günlüğüne karnımda bebek var :) hep olumlu ol. Hatta ben transfere girmeden eşimle tartıştım çıktığımda hala konuşmuyorduk. Sağolsun o da bayaaaaa anlayışlıdır :)))) ama takmadım artık benim bebeğim var diye :) inşallah sevineceğin sonuçlar alırsın... bence bunu unutma olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir... zaten olumsuz olunca üzüleceğiz (inşallah olmaz) en azından şu test gününe kadar karnımızdakinin tadını çıkartalım :) hayırlısıyla transferini ol,duanı et, her gün yarım nar ve bir dilim ananas yiyip bol bol su iç. İlk iki gün evde dinlen, sonrasında 15,20 dakikalık yürüyüşler yap ve üşütme. Allah yardımcın olsun.:anneadayı:
ne güzel anlatmışsınız ne güzel moral verdiniz anlatamam :KK200: bakış açınız çok güzel .. benim de bu ay yumurta toplamam oldu. aralık ayında da transferim olacak allahın izniyle. rabbbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım peki ilk denemen mi ? Benimde 3. gün transferi olacak ve bende ilk tedirgin olmuştum ama sonra baktım 3 veya 5 farketmiyor. Allah nasip etmişse oluyor zaten. Taze embryo muydu senin ?

Aynen canım tazen embriyo ve ilk deneme. Cumartesi test günüm duramıyorum çok heyecanlıyım :(
Sen hamile misin yoksa transfer oldu bekliyor musun?

ne güzel anlatmışsınız ne güzel moral verdiniz anlatamam :KK200: bakış açınız çok güzel .. benim de bu ay yumurta toplamam oldu. aralık ayında da transferim olacak allahın izniyle. rabbbim hepimizin yardımcısı olsun.

Yumurta ve sperm varsa Allah ömür verdikçe Ümit var inşallah :) Umarım siz de güzel haberler alırsınız, hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşalllah :)

Erhaba kızlar benimde10 Aralıkgibi 2. Denemem olacak ilki kadar heyecanlı ve sabırsız değilim daha deneyimli oldum içindir hayırlısı inşallah bu defa başarırız
İnşallah bu sefer pozitif olur
:KK200:

Aynen canım tazen embriyo ve ilk deneme. Cumartesi test günüm duramıyorum çok heyecanlıyım :KK43:
Benimde ilk deneme ama dondurulmuş olacak benimki...…….. 1 kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı...… Aralık ayında adet olup doktora gidicem transfer için rahimi hazırlıyorlarmış...… İnşallah emeklerimize değer valla dünyanının ilacı iğnesi vücudumuza yan etkilerini düşünüyorum..... Allah yardımcımız olsun :dua:

Aynen canım tazen embriyo ve ilk deneme. Cumartesi test günüm duramıyorum çok heyecanlıyım :KK43:
Burda yazanlarda gördüm :) 7. 8. günlerde idrarda silik çizgi görmüşler.... Dayanamayıp evde test yapan kişilerin yorumlarında gördüm...… Transfer olduğumda kendimi düşünemiyorum gerçekten :)))

Benimde ilk deneme ama dondurulmuş olacak benimki...…….. 1 kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı...… Aralık ayında adet olup doktora gidicem transfer için rahimi hazırlıyorlarmış...… İnşallah emeklerimize değer valla dünyanının ilacı iğnesi vücudumuza yan etkilerini düşünüyorum..... Allah yardımcımız olsun :dua:

Rahim dinlendiği için dondurulmuş daha iyi diyorlar. Tabii kulaktan dolma bilgiler ama... İnşallah emeklerimiz boşa gitmez, kucaklarımız boş kalmaz. Göbeğimde iğne deliği olmayan yer kalmadı. Ama Allahtan gelene çare yok... Demek ki biz bu yolla çocuk sahıbı olmalıymışız Allah böyle imtihan ediyor bizi.
Doğum yapana hayırlı olsuna gitmekten, anne olmaya özenmekte yoruldum. Ki ben daha 1,5 yıllık evliyim bir de senelerdir olmayan var.... Büyük sabır istiyor. Allah kimseye aratmasın inşallah. Bizim de yüzümüzü güldürsün :)

Burda yazanlarda gördüm :) 7. 8. günlerde idrarda silik çizgi görmüşler.... Dayanamayıp evde test yapan kişilerin yorumlarında gördüm...… Transfer olduğumda kendimi düşünemiyorum gerçekten :)))

Benim eşimin sperm kalitesi çok kötüydü. Doktor embriyolar iyi kalitede dedi ama ben yine de ikna olmuyorum tutmaz diye korkuyorum. Erkenden üzülmemek için de test için kendimi tutuyorum mecbur :) eşim de yapma sabret diyor. O biraz gaz verse yapalım diye kesin yaparım da. Üzülmekten çok korkuyorum....

Benim eşimin sperm kalitesi çok kötüydü. Doktor embriyolar iyi kalitede dedi ama ben yine de ikna olmuyorum tutmaz diye korkuyorum. Erkenden üzülmemek için de test için kendimi tutuyorum mecbur :) eşim de yapma sabret diyor. O biraz gaz verse yapalım diye kesin yaparım da. Üzülmekten çok korkuyorum....
Benim 2 oğlum var.... Küçüğü 15 yaşında ve ikisine de normal şekilde hamile kaldım ve normal doğum yaptım... 37 yaşındayım şimdi... 2 tüpüm de tıkalı çıktı... Bu yüzden hamile kalamıyorum valla hiç kendimden beklemezdim ama dediğin gibi yaşamamız gereken neyse onu yaşıyoruz buna da şükür :dua: Ayrıca olumsuz düşünme belki de ilk denemende tuttu :anneadayı: İnşallah pozitif olur hepimiz için.

Benim 2 oğlum var.... Küçüğü 15 yaşında ve ikisine de normal şekilde hamile kaldım ve normal doğum yaptım... 37 yaşındayım şimdi... 2 tüpüm de tıkalı çıktı... Bu yüzden hamile kalamıyorum valla hiç kendimden beklemezdim ama dediğin gibi yaşamamız gereken neyse onu yaşıyoruz buna da şükür :dua: Ayrıca olumsuz düşünme belki de ilk denemende tuttu :anneadayı: İnşallah pozitif olur hepimiz için.

Çok şükür anneliği tatmışsın :) bana da dua edin lütfen annelerin duası kabul olur :) bende bir kez bile olsa anneliği tatsam yeter... inşallah ilk denemede tutar dualarım hep o yönde...

Çok şükür anneliği tatmışsın :) bana da dua edin lütfen annelerin duası kabul olur :) bende bir kez bile olsa anneliği tatsam yeter... inşallah ilk denemede tutar dualarım hep o yönde...
İnşallah canım. Diyorum ya belki de boşuna stres yapıyorsun tutmuştur inşallah. Muhakkak haberini bekliyorum..

Transfer için bekleyen kimse yok mu ?? :))

Kızlar transfer öncesi dekort hap kullanan varmı doktorum bana onu yazdı ama kullanmak istemiyorum ilk transferimdede onu verdi 7 kilo aldım

Kızlar transfer öncesi dekort hap kullanan varmı doktorum bana onu yazdı ama kullanmak istemiyorum ilk transferimdede onu verdi 7 kilo aldım
Ben henüz ilaçlara başlamadım aralık ayında adet olduktan sonra başlayacağım..... Bide 1 yıldır rahimde iltihaptı yok hormonlardı vs çok ilaç kullandım acayip kilo aldım bende :((

Back