- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
banada dua et yaa az kaldı sanırım yumurtlamama.. yılbaşı gecesi yumurtluyorum hesaplamalara göresenin günün ne zamandı
şükür...daha iyiyim.lekelenmelerim azaldı gerçi her gün 2 tane iğne yiyorrum.popom delik deşik oldu.inşallah bebek de iyidir.perşembe günü gideceğim dr.aayyy çok sevindim ya ne güzel darısı başıma inşallahvalla bir ara hep test yapsammı ay yapmasammı ay benim şu belirtilerim var falan kafayı bozucaktım bir ara siteye girmemek için zor tuttum kendimi ama madem geyik var arada uğrarım bende senin hamilelik nsl gidiyor canım inşallah iyisindir
slm kızlarr....
cesscim çok sevindim değerinin armasına....
sanki banada sedanın kız,cesin erkek bebişi olacakmış gibi geliyorr...
ces konusnda ben de erkek hissediyorum da,kendimi bilemiyorum bu defa
yaaa arkadaşlarr ovulasyon testiyle hemen o ay hamile kalanınız varmı tavsiye ediyormusunuzzz deniyeyimmi bu ay bende..birde reglinize 1,2gün kala hiç belirtiniz olmadan hamile kalanınız oldumu kafayı yicem yrn bırgun hasta olcam hıssedıom cunku hıc belırtı yok ama umudumda var
ayyy çok sevindim ya ne güzel darısı başıma inşallahvalla bir ara hep test yapsammı ay yapmasammı ay benim şu belirtilerim var falan kafayı bozucaktım bir ara siteye girmemek için zor tuttum kendimi ama madem geyik var arada uğrarım bende senin hamilelik nsl gidiyor canım inşallah iyisindir
ya ben bişiy sorucam.. erkeklerin sperm sayısını öğrenmek için hangi bölüme gitmeleri lazım... bide nasıl oluyor onun muayenesi bilen varmı.. ben çok cahilim sanırım bu konuda
yokmu bana cevap
Ben de bilemiyorum maalesef......ayu çok fena nezle olmusuuuum:2:
geçmiş olsun canım dikkat et lütfen kendine ve bebişimize
yokmu bana cevap
yokmu bana cevap
üroloji bakıyor canım.erkek gidio doktorla konuşuo doktorda kenddisini yonlendırıo sperm tahlılı yapılan yere ama yapabılmesı ıcın 4gun temız olması gerekıo sperm ornegı verdıkten sonrA ona gore bakılıo
o kadar dikkate, nezle olmusum iste Alah Allah yahu. ama daha cok dikkat ederim sagol.
nasıl yani 4 gün temiz derken tahlilden önce 4 gün ilişki olmayacak demekmi
nasıl yani 4 gün temiz derken tahlilden önce 4 gün ilişki olmayacak demekmi
benim eşim 3 gün cinsel perhizle gitti. devlet hastaneleri de yapıyor.
evet 4 gün dinlenmiş olacak,ilişki perhizi yapacak ,bizim doktorumuz 3 veya 4 gün demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?