aboooo çok sevindim.masallah sanaa.ben 1.5 yıllık evliyim.ilk günden beri istiyorum.ama olmado olmado gitti.
ben hiçbişi göremedim henüz.aşılama yatırdım.2.de martta umarım bu sefer olurrr.içine dogmusmuydu o ay hamile oldugun.yani insan hissediyomu
görürsün hiç merak etmee.zor olanı atlatmışsın sen.bundan sonra allah büyütür içinde bebegini.ama varya nasıl özendim sana simdi:)
Kızlar ben çıkıyorum,kocisim gelcek yemek faslı yeni başlıcak bizde.
listemizi güncelledim,dua içinde ebru gelince günceller.
Ben 101 tanesini okudum,durumumdan dolayı devam edemiyorum.
Açıkta kalan 160 tane daha var yani.
Okumak isteyen olursa ebru paylaştırır.
kendinize çok iyi bakın,iyi geceler kızlar.
inşallahh canımmm ama bende bi sürü belirti yasadım adet olunca hepsi gectien güzeli edet tarihinin gecmesını beklemek ve kendını dınlememek, hayırlısı olsun hakkında
Kızlar ben çıkıyorum,kocisim gelcek yemek faslı yeni başlıcak bizde.
listemizi güncelledim,dua içinde ebru gelince günceller.
Ben 101 tanesini okudum,durumumdan dolayı devam edemiyorum.
Açıkta kalan 160 tane daha var yani.
Okumak isteyen olursa ebru paylaştırır.
kendinize çok iyi bakın,iyi geceler kızlar.
:) zaten içime hiç hamileymişim gibi dogmuyokii.bende adet olcam sanırım.heray oldugu gibi
ben de cok ozenirdim sorma. ama inan ki hamile kalinca o gunleri hatırlamıyosun bile. Sen duanı eksik etme, cok kafana da takma bak Allah en uygun zamanda cerecek sana da merak etme.
:) zaten içime hiç hamileymişim gibi dogmuyokii.bende adet olcam sanırım.heray oldugu gibi
çok tesdrekkür ederim.biraz içim rahatladı.olmayacak diye öyle korkuyorumkii.ama olcak.sen hamilesin.hamilelerin kalbi temiz olur.dedigide olurrr:)sen öyle diyosan öyledirr
içini ferah tutmaya çalış.vakti gelince olur. yirmi yıllık evli,nice tedaviler görmüş ve menepoza gireceği vakit hamile kalmış bir bayanla tanıştım ben hastanede. 6 aylık hamileydi.ben kürtaj olacaktım,çok güzel moral verdi o gün bana.numaraları aldık.bu aralar doğum yapacaktı,arayayım dedim.anaaaa 7. ayda 1 kg doğmuş bebek,iki buçuk aylık olmuş bile ve gayet iyi...allah nasip etsin yeter ki her şey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?