Biraz erken yaptırmışsın canım
değer de çok düşük
değilsindir sanırım
ama yorum da yapamam ki işin ehli değilim malesef
merhabalar bende 6 kasımda regl oldum biter bitmez basladık yumurtlama zamanını beklemeden :) ne me lazım dıe ....aslında hesaplarıma gore bu hafta yumurtluyor musum ...bazı forumlarda okuyorum reglm bitmeden kaldım falan seklinde acab duzensiz regl olanlar içinmidir acaba? bii de kısslar yumurtlama olmama ihtimali düzenli regl olanda yaşanmaz diii mii?
evet biraz erken yaptırmak zorunda kaldım maalesefilk denememizdi hayal kırıklığı oldu bizim için artık aralık ayını bekliycez bakalım Allahtan ümşt kesilmez...
merhaba bugün kırmızı kart gördüm ve bu topiği açmayı düşündüm...N güzel siz açmışsınız bende geldim inşallah topik hayırlı olur hepimize....
selamlar, ben de istiyorum bebiş artık. benim de 2 damla kan geldi, sonra bişi gelmedi. test yaptım negatif çıktı. acaba kan testi de mi yaptırsam. karnımda sanki gaz varmış gibi şiş. anlamadım akıl verin kızlar
Bu arada tüm anne adaylarımızın,umutlarını bir sonra ki aya taşıyan
aralık adaylarımızın,tüm kk ailesinin,hepimizin bayramı kutlu olsun.
Bayramımız hayırlı haberlere vesile olsun.
5 aylık evliyim. ben bu aydan çok umtluydum ama olmadı işteHayırlısı artık ne diyim. zaten son şansım. kocacım askere gidecek ne zormuş çocuk sahibi olmak, millet nasıl pıt pıt getiriyo anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?