1 aralıktı benim hala olmadım kızlar...ama hapı bıraktıktan sonraki adetim bu yani ilk denememiz uzayabiliormus die duydum siz bu konuda ne biliyorsunuz??
Kızlarrrrr moralim çok bozuk
Bugün kayınvalidemin rahim kanseri olduğunu öğrendik çok üzüldüm tabi eşim de yıkıldı resmen
Bugün yumurtladım eminim yani zor şer iliişkiye girdik çünkü kayınvalidem çok istiyordu torun sırf valla o yüzden zorladık kendimizi artık bu moralle ne kadar olursa
Allah hayırlısını versin inşallah
canım öncelikle çok geçmiş olsun... inşallah hamile kalırsında hem sizin için hemde kayınvaliden için çok büyük bir moral olur...
biz daha hiç çalışma yapmadık( malesef aramız biraz limoni iki gündür
hadi yaaa
Bence gönlünü al en verimli günler yoksa kaçmasın tren
sonra bir ay daha aynı sıkıntıyı çekme :):)
bak bu ay çok ümitliyim çok hamile çıkacak bu topicten
valla bende çok ümitliydim ama gurur yapıyorum işte... onun benim gönlümü alması lazım ay ne bilim ben işte belkide alınganlık yapıyorumdur... dur bakalım bu akşamki davranışlarına göre değerlendiririm:)
Merhabalar herkese yeniyim bu forumda görüşmek dilegiyle....
hoşgeldin aramıza,listeye ekledim.
Dilerim bu ayın hamilelerinden olursun.
İnşallah bu liste hamile adaylarımızla dolar taşar
merhaba betaray,CITLANBIK günümüz aynı belirtilerin başladımı?
1 aralıktı benim hala olmadım kızlar...ama hapı bıraktıktan sonraki adetim bu yani ilk denememiz uzayabiliormus die duydum siz bu konuda ne biliyorsunuz??
arzummm yap artık şu testi,ben bile çatladım meraktan!
kızlar iki gün önceki değerim 375'ti biliyorsunuz. 750 olmuş. pazartesi 1500 civarı olur kısmetse. ne dersiniz artık bir kadın doğumcuya gitsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?