Huuu huuuuuuuuuuuu
ben geldim
doktorumun acil ameliyata girmesi gerekiyomuş gittim bekle bekle gelmedi başka doktor vardı ona muayene olmadım benim doktorum bi tane
Yarın için randevu verdiler.Hala tuvalete gidince peçeteye ve çamaşırıma çok az kahverengi leke bulaşıyo.İdrar testi yaptım eve gelince dayanamadım test bozuk çıktı
Bir terslik var bugün ben de
Huuu huuuuuuuuuuuu
ben geldim
doktorumun acil ameliyata girmesi gerekiyomuş gittim bekle bekle gelmedi başka doktor vardı ona muayene olmadım benim doktorum bi tane
Yarın için randevu verdiler.Hala tuvalete gidince peçeteye ve çamaşırıma çok az kahverengi leke bulaşıyo.İdrar testi yaptım eve gelince dayanamadım test bozuk çıktı
Bir terslik var bugün ben de
Hay Allahım ya, gercekten terslik ustune terslik gelmis. Neyse pazartesinin ugursuzlugu olsa gerek. Keske 2 tane alsaydin testi. Neyse yarin gidersin problem degil, 1 gunden bisey olmaz. Ben de idrar testi alsam mi acaba Esra ne dersin yarin sabah cikar mi varsa birsey?
cnmm benimm yaaa yazıkk sanaaa inşaAllahh iyi haberdir bunun sonucu yaa
Alma bence günün geçerse yap
varsa da çıkmaz gibi geliyor.
Oyle mir dersin. gunum de yaklasti ama peki senin sozunu dinliyim yapmiim.
İnşallah canım
Bir de ayağım takıldı düştüm oturdum ağladım resmen sinirden
Canım benim geçen sefer adetten önce bi sürü test aldım yaptım hepsi silik çizgi falan bir umut bir umut anlatamam sonra adet gelince büyük bir yıkkınlık
En iyisi beklemek ben cidden artık beklicem hele kan testi çok zor günüm geçmeden.Negatifi duymak ya da görmek çok sinir bozucu
Acaba senin kimyasal gebelik mi oldu? benim ikinci kimyasalimda oyle olmustu cunku. idrar testinde silik cizgi cikti. kan testine gittigimde degerim dusuktu. ben de heralde kimyasal dedim cunku 10'du deger. neden durup dururken 10 olsun de mi ama. gebelik oldu dustu dedim heralde yine.
En iyisi temiz temiz okumak canım bana göre deselam kızlar nabersiniz... okuldayım çıkıcam şimdi bi merhaba diyim dedim. bu arada duanın süresi 1 hafta olunca bende adetim bittikten sonra okumaya karar verdim temiz temiz okurum hem. haberiniz olsun yani okumuyor bu kız demeyin sonrabenim 5 gün sürüyo zaten bu 2. gün... hadi öptüm hepinizi görüşürüüüzz
yettiiiiiiiiiiim
solufllycım yarın elele tutuşup gidelim bari..bnm 15.30da
Tamam elimi tut benim korkuyorum
cessssssss
şunu bi oku
koç burcu 2011 yorumlarından
Bir cocuğun sorumluluğun size ağır geleceğini düşünebilirsiniz. Veya çok isteseniz bile çocuk sahibi olmanız bu süreçte mümkün olmayabilir. Çocuklarınız varsa onların sorunları nedeniyle sıkılabilir, bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Katı bir disiplin uygulayabilir, sevgi ve şefkatinizi göstermekte çekimser davranabilirsiniz.
Sevmiyorum dedim burcumu anlamadiniz beni. Bak yine olumsuzluk yaratiyo. Neyse ki bunu kafama takmicam ve bebek sahibi olmayı istemeye devam edicem. PES ETMEK YOK..
kıyamam..korkma..ikimizinki de psikolojik çıkıcak bak görürsün..
Sevmiyorum dedim burcumu anlamadiniz beni. Bak yine olumsuzluk yaratiyo. Neyse ki bunu kafama takmicam ve bebek sahibi olmayı istemeye devam edicem. PES ETMEK YOK..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?