Canım ya ağzından bal damlıyor,
inşallah Allah söyletirmiştir.
Haklısın günler geçmek bilmiyor.
Farklı şeylerle oyalansada insan hep aklında aynı konu.
Her ay sağlıklı bir çiftin bebek sahibi olma şansı %25'miş
Düşündükçe canım sıkılıyor neden bu kadar düşük diye.
Sonuçta her ayrıntıya dikkat ediyoruz.
Çok da istiyoruz ama oran biraz düşük.
Allah hayırlısını nasip etsin.
ben 24 kasımda çift çizgiyi gördüm, ama bugün kanda hcg sadece 25 çıktı.reglime 1 hafta var. kimyasal gebelik olabilirbel ağrım,tat almada değişiklik var. allah hayırlısını versin...pazartesi tekrar kan vereceğim.
ben 24 kasımda çift çizgiyi gördüm, ama bugün kanda hcg sadece 25 çıktı.reglime 1 hafta var. kimyasal gebelik olabilirbel ağrım,tat almada değişiklik var. allah hayırlısını versin...pazartesi tekrar kan vereceğim.
amin canım inşallah valla geçen ay çok umutlanmıştım hatta hamile gibi hissediyordum kendimi ama sonuç hüsran bu ay fazla umutlanmayayım diyorum ama aklımdanda çıkmıyor evet %25 çok düşük bir oran ama yinede ümidi kesmek yok çok çalışırsak işi şansa bırakmazsak inşallah bebişimiz gelicek bizeiçimden bir his bu ay gelicek diyor ama bilmiyorum ya
arkadaşlar mrb çok acil cevap gereken bir sorumvar.lütfen cevap yazarsanız sevinirim.Arkadaşlar bn dün akşam işten geldiğimde bir baktım kanamam olmuş 1-2 damla kadar.tamam kırmızı kartı gördüm dedim.hemen listeye de aralık ayı için adımı yazdırdım.sonra dünden şimdiye kadar hiç kanama olmadı.1 saat önce eve geldim.yine 2-3 damla kan geldi.Bu arada adetim ayın 28ine bekliyordum.Bide progestan kullanıyorum.bunun etksi olabilir mi ya.Kanı gördüm ama yine de içtim hapı nolur nolamz diye omu kesti acaba.nolur acil cvp bekliyorum.bilen varsa.:96:
Canım hapın etkisi olabilir geçen ay ben de yaşadım bu dediklerini.. Herkesin aynı olmaz gerçi ama adetinin devamı yakında gelir...
mrb kızlar yazıp yazmamakta okadar çok kararsız kaldım ki daha önce yaşadıklarımı tekrar yaşamaktan korkuyorum temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için alındı 2 aydır çalışmalara tekrar başladık kasımda ılk önce olsun dıye cok dua etmiştim ama bayramdan önce trafık kazası gecırdım tabı fılmler ,tomografıler, ağrı kesiciler.... 10 gun kafayı yedım inşallah hamıle degılmdır dıye dua ettim şükür pazartesi adet oldumda kafam rahatladı şimdi yeniden çalışmalara başlıcaz ama nedense umudum yok daha öncekinde eşimde yanımda yoktu 1 haftalıgına yanıma geldıgınde hamıle kalmıştım ama şimdi olmuyor hem korku hem şaşkınlık Allahım hakkımızda hayırlısını versin kucaklarımızı boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?