daha erken ama heavencim:86:
kaçırmamışsındır canım..bigün koyu çıkıyo zaten o çizgi.ogünle ertesi günü değerlendirmek lazım ki sende öyle yapmışsın.üzülme hiç.
kızlarr adet tarihi yaklaşanlardan yokmu bir haber kan testi yaptıran yada ovulasyon testine bakan hadi artık gelsin güzel haberler
Benim adetime bir hafta kaldı ama pek bir belirti yok.. Daha erken sanki...
slm kızlar benı de aranıza alın ben kasımda hamıle kalmayı dusunuyordum ama kırmızılar geldı bugun 26 aralık benı de yazın
kızlarr adet tarihi yaklaşanlardan yokmu bir haber kan testi yaptıran yada ovulasyon testine bakan hadi artık gelsin güzel haberler
canım benim 3 aralık,iştah artmasından başka bir belirtim yok ama
kendimi çok dinlememeye çalışıyorum,psikolojik olabilir diye.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.
inşallah canım valla topiği açan kişi olarak umarım bu ay ilk hamişimiz sen olursunvalla beklemek çok zor ya zaman geçmek bilmiyor adet günümü bu kadar heyecanla bekliyeceğim aklımın ucundan geçmezdi
arkadaşlar benim adetlerim genelde 33-35 günde olur en son 16 kasım da adet oldum üstünden 10 gün geçti ve benim bugün wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu.sizce yumurtlama mı olmuştur?bu kadar erken yumurtlama olur mu?hesaplarıma göre daha 1 haftadan fazla olması lazım.eğer bu ay yumurtlamayı kaçırırsam keçileri de kaçırabilirim
Belirtin yumurtlamayı andırıyor canım,adet öncesi kasılmalarda varsa doğrudur.
Başla bakalım çalışmalara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?