Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

KısLar nerdesiniz yaaaaaaaaa :97:
Ne zaMan geLsem kimse yOk..Zaten mOraLim çOk bOzuk :97:
YumurtLama döneMinde eğer döLLenme oLuosa göğüsLer şişmeye başLioya,benm de ovuLasyondan beri göğüsLerim baLon gißi..
Sonra sarı akıntım var nette araştırdım gebeLik beLirtisi oLabiLirmiş die okuDum..
Sonra ben bi gaza geLdim adetime bir hafta vardı dün gittim kan testi yaptım negatif :43: :43:
İLk defa beLirti yaşadım o da fOs çıktı..
iLk defa bebek için dün negatifi görüdkten sOnra ağLadım doLmuşum demekki çünkü çOk umutLuydum sOnra eşim geLdi moraLimi düzeLtmeye çalışıo faLan offf nasıL zOr bi sınav bu :59:
€şim dediki : ALLah sevdiği kuLuna hemen istediğini verMezmiş kuLunun yaLvarMası çOk hOşuna giderMiş..Demekki bizi de sevio ve sıNAv edio ..
€şim inançLı bi insandır ..ÖyLe kOnuşunca braz tOparLadım kendimi..
Ama kafaMdan atamiOrum..Çok istiOrum çünkü :49: :59:

YumurtLama döneMinde eğer döLLenme oLuosa göğüsLer şişmeye başLioya,benm de ovuLasyondan beri göğüsLerim baLon gißi..
Sonra sarı akıntım var nette araştırdım gebeLik beLirtisi oLabiLirmiş die okuDum..
Sonra ben bi gaza geLdim adetime bir hafta vardı dün gittim kan testi yaptım negatif :43: :43:
iLk defa bebek için dün negatifi görüdkten sOnra ağLadım doLmuşum demekki çünkü çOk umutLuydum sOnra eşim geLdi moraLimi düzeLtmeye çalışıo faLan offf nasıL zOr bi sınav bu :59:
€şim dediki : ALLah sevdiği kuLuna hemen istediğini verMezmiş kuLunun yaLvarMası çOk hOşuna giderMiş..Demekki bizi de sevio ve sıNAv edio ..

canım üzülme kısmet ne zamansa o zaman olur her ay o kadar belirti yaşıyorum ki hepsi fos çıkıyo bende ilk defa bu ay ağladım insan bi noktadan sonra doluyo

canım üzülme kısmet ne zamansa o zaman olur her ay o kadar belirti yaşıyorum ki hepsi fos çıkıyo bende ilk defa bu ay ağladım insan bi noktadan sonra doluyo

Sorma cnm yaa ben öLe kOLay koLay ağLamazdım böLe kOnuLarda ..
Şimdi görsen bebek kOnusu geÇmesin hemen gözLerim doLuyo ..
Kendim gißi de kimse yOk etrafıMda ya çOcukLu ya hamiLeLer..
KafaMı nereye çevirsem bebek mevzuLarı ben kaçtıkça sanKi üstüme üstüme geLioLAr..
Üst kOmşum var ikiz hamiLe..Her gün geLio uLtraSon resimLerini gösterio yOk tekme attı yOk şöLe beşik aLcam ya biLiorum kötü niyetLi deiL ama dinLerken ister isteMez kendi adıma üzüLüOrum daha çOk bunaLıorum..Sonra da dioKi sen nie hiç geLmiosun e geLmem taßi hep bebek mevzuLArı..
ßi andan kaynanamLar gözümün içine bakioLAr etrafımdakiLErde aCaßa bu ay tuttumu die off off :59:

Sorma cnm yaa ben öLe kOLay koLay ağLamazdım böLe kOnuLarda ..
Şimdi görsen bebek kOnusu geÇmesin hemen gözLerim doLuyo ..
Kendim gißi de kimse yOk etrafıMda ya çOcukLu ya hamiLeLer..
KafaMı nereye çevirsem bebek mevzuLarı ben kaçtıkça sanKi üstüme üstüme geLioLAr..
Üst kOmşum var ikiz hamiLe..Her gün geLio uLtraSon resimLerini gösterio yOk tekme attı yOk şöLe beşik aLcam ya biLiorum kötü niyetLi deiL ama dinLerken ister isteMez kendi adıma üzüLüOrum daha çOk bunaLıorum..Sonra da dioKi sen nie hiç geLmiosun e geLmem taßi hep bebek mevzuLArı..
ßi andan kaynanamLar gözümün içine bakioLAr etrafımdakiLErde aCaßa bu ay tuttumu die off off :59:

seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne yapalım bizim elimizde olan bişey değil Allah nasip ettiyse olur etmediyse olmaz ama rabbim kimseyi bununla sınamasın banada doktor kist gebeliğe engel dediğinde kahroldum ama elimizden bişey gelmiyo dua ve tevekkülden başka Rabbim çok büyük çok sevdiğim bir söz var her sıkıntılı anımda aklıma gelir '' bir gün bir derdin olursa Rabbim büyük bir derdim var deme dertlerine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de''

seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne yapalım bizim elimizde olan bişey değil Allah nasip ettiyse olur etmediyse olmaz ama rabbim kimseyi bununla sınamasın banada doktor kist gebeliğe engel dediğinde kahroldum ama elimizden bişey gelmiyo dua ve tevekkülden başka Rabbim çok büyük çok sevdiğim bir söz var her sıkıntılı anımda aklıma gelir '' bir gün bir derdin olursa Rabbim büyük bir derdim var deme dertlerine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de''

€wt cNm ŞÜKÜR-SAßIR-DUA ..
Ne zaman kist çıktı ben görMedim okumadım geÇmişi ?

maaşallah oğluşlarına.allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin canım.çok şekerler.
amin canim sagol
:nazar::nazar:gurbet ablaa maşallah oğulların çok tatlı olmuşlar erkek olmuşlar hayırlı olsun:24::24:
duan için amiiiiin diyorum:49: Allah inşallah bizlere de sağlıklı evlat nasip etsin sonra büyüdüklerini görmeyi:97:
amin canim sagol insallhhh
inşallah canım ocak ayı oğlan ayı diyorlardı geçen gün bizimde bakarsın olurda sünnet ettiririz inşallahhh
insallahhhhhhh

slmlar hanımlar...konuya çok hakim değilim ama kist sıkıntısı var galiba..allah kolaylık versin inşallah..bende adetim gelmesin diye dua edenlerdenim.29 kasımda düşük yaptım ama küçük diye doktor korunmayın dedi..tekrar belirtiler başladı 1 haftadır. sat 29 kasım mecburen artık. 1 gün geçti ama test yaptım çıkmadı..dua edin benim için....bu defa kucağıma alayım bebeğimi..birde dış gebelikti ilki bu inşallah öyle değildir. eğer hamileysem ne zaman kese görünür bilginiz varmı ??
6-7 haftada görunur
kızlar ben hani kırrmızı kırmızı bişi alcaktım ya wazgeçtim bu birrr
ikincisi umreye gidişim iptal edildi
ya hiç bir istegim olmuyoo çok şanssızmışım bennnnnnnn:43::43::43::43::43:
ayy canim ne oldu yaa tuhhhhh
inş. bıdış dualarnzı eksk etmyn nolur
sz hep dualarımdasınız
kızlar bırde yarın gece cuma gecesı aman içkiden uzak durun noluurrrrr
haramdır canlarım
rabbıme yalvarırken yuzumuz olsun.

Kızlar beni listeden silebilirsiniz,çift çizgiyi gördüm:69:
Darısı hepinizin başına inşallah..
hadi gozun aydin
ben bugün havuç ve incire abanmayı düşünüyorum
faydası olur inşallah:6::6::6:
olur gocca gocca yimirtan oluuuu
kızlar benım 5 ocak adet gunum warsa eger pazartesı test yapsam cıkarmı:18:
benim bacimin 3 gun önce cikti hamis olduguu erken gebelik etstu yababulunn

bitanem sabrin sonu selamet unutmaaaaa
oki sagol göz atam benn

€wt cNm ŞÜKÜR-SAßIR-DUA ..
Ne zaman kist çıktı ben görMedim okumadım geÇmişi ?

2 gündür şiddetli sancım vardı dün doktora gittim sağ yumurtalıkta 3 cm kist ve rahim ağzında yara var dedi kist gebeliğe engelmi diye sordum engeldir dedi ilaç ve fitil verdi adetin 3. günü gel dedi belki adetle atılırmış ama bugün adet olamadım kistten solayı gecikebilir ama inşallah çok gez kalmaz

2 gündür şiddetli sancım vardı dün doktora gittim sağ yumurtalıkta 3 cm kist ve rahim ağzında yara var dedi kist gebeliğe engelmi diye sordum engeldir dedi ilaç ve fitil verdi adetin 3. günü gel dedi belki adetle atılırmış ama bugün adet olamadım kistten solayı gecikebilir ama inşallah çok gez kalmaz

Aynı şey beNimde başıMa geLdi cNm..
Ama 4-5 ay oLuo..
ßi geCe iLişkiden sOnra öLe bi sanCı girdi ki kasıkLarıma nefes aLamadım kiLitLendim kıpırdayaMadım..
AnLa eşim ayakkabıLarımı hırkamı giydirdi gecenin 2 sinde aciLe gittik ağrı kesiCi vurduLar..Ama dOktor kadın doğuma bi gözüksün dedi..Sonra gittim özeLe aynen 3 cm kist var dedi dOktor gebeLiğe engeL mi dedim beNm doKtor oLabilir de oLmayabiLirde dedi..AdetLiyken geL bakaLım geneLde adetLe beraber ya küçüLür ya atıLır dedi..
Sonra bi iki ay gittim iLaç verdi bana küçüLüo ama yOk oLmuo..
Sonra bigün İ.SaraçoğLunu dinLedim tvde kist,miyom,iLtihap oLanLar için soĞan kürü birebir die..
Hemen başLAdım yapMaya hiç aksatMadan ..
Sonra ki ay doktora gittiğimde dOktor dediki sen ne yapMışsın terteMiz bişiy yOk geÇmiş oLsun dedi..

Aynı şey beNimde başıMa geLdi cNm..
Ama 4-5 ay oLuo..
ßi geCe iLişkiden sOnra öLe bi sanCı girdi ki kasıkLarıma nefes aLamadım kiLitLendim kıpırdayaMadım..
AnLa eşim ayakkabıLarımı hırkamı giydirdi gecenin 2 sinde aciLe gittik ağrı kesiCi vurduLar..Ama dOktor kadın doğuma bi gözüksün dedi..Sonra gittim özeLe aynen 3 cm kist var dedi dOktor gebeLiğe engeL mi dedim beNm doKtor oLabilir de oLmayabiLirde dedi..AdetLiyken geL bakaLım geneLde adetLe beraber ya küçüLür ya atıLır dedi..
Sonra bi iki ay gittim iLaç verdi bana küçüLüo ama yOk oLmuo..
Sonra bigün İ.SaraçoğLunu dinLedim tvde kist,miyom,iLtihap oLanLar için soĞan kürü birebir die..
Hemen başLAdım yapMaya hiç aksatMadan ..
Sonra ki ay doktora gittiğimde dOktor dediki sen ne yapMışsın terteMiz bişiy yOk geÇmiş oLsun dedi..
bende yaptim adetim duzensizdi sukur duzene gidi kürden sonaa

Hatta 3. ayda ki verdiği iLAcı kuLLAnmadım direk sOğan kürüne başLAdım terteMiz oLdum..
ßaktım bi iki ay süreKLi iLaç içiOrum bunun kayboLcağı yOk ne varsa doĞaL ürünLErde var..
oyüzden bence sen heMen soĞan kürüne başLa caNım hemen yumurtLamayı sağLio..

doktor vajinal ultrasonla baktı rahimde bişey göremiyorum dedi yani gebelik yok ben hala adet olmadım ya acaba diyorum kafayı bozdum iyice

Back
X