Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

soğan kürünü bende duydum ama adet bittikten 7 gün sonra başlanıyomuş sen nasıl yaptın

vaLLa ben duyar duyMAz başLamıştım gaLiba..
yaNi adetLiydim dOktora gittim teMizLendim hemen başLadım..
yinede bi araştır istersen 15 günden fazLa yapıLmio zaten..
aMa çOk düzenLi içiceksin ıLık içiLio meseLa dikkat ediCeksin günde 2 kere..
Hem adet düzenLio , heM yumurtLama sağLio ,hemde kist faLan herşeyi yOk edio..
ßende yine çıksa iLaç faLan kuLLanmam yine soğan kürü yaparım vaLLa çünkü iLaçLAr geçirmio..

bende kontrolden sonra başlayayım ya da adetim bittikten sonra tabi ne zaman gelir onu bilemicem

doktor vajinal ultrasonla baktı rahimde bişey göremiyorum dedi yani gebelik yok ben hala adet olmadım ya acaba diyorum kafayı bozdum iyice

€ğer gebeLik varsa vajinaL uLtrasonda tecrübeLi doktorLar tarafından rahim şekLinden faLan anLioLar yaNi anLaşıLır cNm..

Son düzenleme:
€ğer gebeLik varsa vajinaL uLtrasonda tecrübeLi doktorLar tarafından rahim şekLinden faLan anLioLar yaNi anLaşıLır cNm..

çok genç bi doktordu netten araştırdım vajinal ultrasonda adet 2 3 gün geçince görülebilirmiş aman bende umut arıyorum işte genç menç doktordan iyimi bilcem yok işte

çok genç bi doktordu netten araştırdım vajinal ultrasonda adet 2 3 gün geçince görülebilirmiş aman bende umut arıyorum işte genç menç doktordan iyimi bilcem yok işte

zaten kese faLan gözükmez heMen onu anLayamazLar da rahim şekLinden faLan anLaşıLıo diye biLiorum ben..
sen yine iyisin ..ben kan testi kesin sOnuç verdiğini biLdiğim haLde haLA diorm beLki de geç döLLenme oLmuştur sOnuçta haLA adet oLmadım umut ediOrum bi de ..kafayı yiCem

herkese günaydınnnnnnnnnnn

kızlar ben hani kırrmızı kırmızı bişi alcaktım ya wazgeçtim bu birrr
ikincisi umreye gidişim iptal edildi
ya hiç bir istegim olmuyoo çok şanssızmışım bennnnnnnn
noldu canom hayırdır
neden iptal oldu umre ve kırmızı
Kızlar beni listeden silebilirsiniz,çift çizgiyi gördüm
Darısı hepinizin başına inşallah..
tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

amaninnnn :18:
hadi inşallah medi
inşallah hamişsindir.
dualarımız seninlee

ben ayın 19 undan 23 üne kadar adet olmuştum aralıkta şimdi yine sancım var kanamam başladı doktorumu aradım normal yumurtlama günlerin başladığı için dedi ama ben düşükten önce hep 28 günde br adet olurdum ve yumurtlama dönemimde hiç kanamam olmamıştı

canım bildiğim kadarıyla ona çekilme kanaması deniyo,
yumurtlama döneminde lh tavan yapıyo sonra seviyesi düşüp yerinin progesterona bırakıyo
işte lh hızla düşüp de progesteron yükselmekte gecikirse ara kanama dediğimiz şey oluyor.
benim de yılda 1-2 kez olur doktor normal olduğunu söylemişti,
saat değil tıkır tıkır çalışsın demişti, sadece sürekli olmasın bu sorun yeter

ayrıca kanamam olurken iplik gibi bişey oluyor canım çok sıkıldı :85::85:

günaydın canım sen ne zaman düşük yapmıştın ve kendiliğinden mi düşmüştü kürtaj olmuş muydun
benim kürtajdan sonra 22. günüm bugün ve galiba dün yumurtladım kasığım ve belim çok ağrıdı ve su gibi akıntım oldu rahatsız edecek boyutta:44: sabah kalktım hemen ateşimi ölçtüm kürtajdan 5 gün sonraki normal seyrinden yüksek çıktı normalde 28 günde bir adet olurdum ben hamilelikten önce doktor bu ilk adetini 1 hafta geç olursun 1 hafta geç yumurtlarsın demişti galiba öyle oldu inşallah yumurtlamışımdır. korunuyorum bu ay adet olana kadar ama yumurtladığımı bilmek içimi rahatlatacak:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…