- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 44
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.801
silikte olsa belli olurdu testte ama
yine de bişey diyemem.
Kan testi yaptır canım en iyisi
en azından emin olursun.
çok dikkat ettim ama silikte olsa hiç çizgi yoktu.koca bir tek çizgi.
daha önce oldu mu canım hiç geçikme.
Belki stres falan yaptıysan ondan da olabilir.
Benimde 5 gün geçiktiini biliyorum stresten.
Sen yine kan testi yaptır bence emin ol.
Inşallah hamilesindir canım.
hayır canım daha önce gecikme olmamıştı.hep günümde olurum.yada 2 gün önce.
Kan testi için izin almam gerekicek.yarın idrar testi yapayım diyorum varsa eğer kesin çıkması lazım sanırım.5 gün geçince çıkar diye düşünüyorum.
geç döllenme falan olduysa erken göstermeyebilir ama
5 günde de belli olur herhalde artık.
Sabah ilk idrarınla yap bari.
Hadi hayırlısıyla inşallah.
noldu kız
kim dellendirdi senii
ya kızlar size bomba bi haberim var
OHA VE ÇÜŞ DİYEREK BAŞLIYORUM
EVET BILIYORUM BUGÜN AĞZIMI ÇOK BOZDUM AMA
İNANIN BUGUN ICIMDEN BUNDAN BASKASI GELMİYOR
BENIM OVULASYON TESTI GENE DUNKU GIBI BIRAZ DAHA NET HATTA
OHAAAAA
22.GÜN NE ÇİZGİSİ BU BÖYLE:18::18::18::18::18:
KORKTUM
medicim ben hiçkullanmadım bilemiyorum ama acep hamişmisin kuzu??dün bi arkadaş öyle bişey yazmıştı..bide gebelik testi yapsan??adetin kaçgünde bir oluyo belki öyle bişey vardır canım yaa..
inşallah hayırlısı olsun canım..
selam kızlra bu saate kadar adet olamadım şimdi bide bunu beklicem ne zaman adet olcam diye offf
srelam cnm kıstten dolayı gecıkebılır..
evet canı bende onu diyorum adetim bir an önce gelse bari adetten sonra ilaç tedavisine başlıcam çünkü hamile olmadığıma emin oldum şimdide adet olmayı bekliyorum
canım allkah kolaylık verır bak ıyıkı agrı yaptı da farkettın onu yoksa daha da büyürdu mazallah
slmlar hanımlar...konuya çok hakim değilim ama kist sıkıntısı var galiba..allah kolaylık versin inşallah..bende adetim gelmesin diye dua edenlerdenim.29 kasımda düşük yaptım ama küçük diye doktor korunmayın dedi..tekrar belirtiler başladı 1 haftadır. sat 29 kasım mecburen artık. 1 gün geçti ama test yaptım çıkmadı..dua edin benim için....bu defa kucağıma alayım bebeğimi..birde dış gebelikti ilki bu inşallah öyle değildir. eğer hamileysem ne zaman kese görünür bilginiz varmı ??
cok degıl 4-5 gun maxımum cnmevet canım ya herşeyde bi hayır vardır bundada vardır bi hayır çok geciktirirmi acaba adetimi
yolunda basarılar Allah bıdaha kotu tecrube yasatmasınslmlar hanımlar...konuya çok hakim değilim ama kist sıkıntısı var galiba..allah kolaylık versin inşallah..bende adetim gelmesin diye dua edenlerdenim.29 kasımda düşük yaptım ama küçük diye doktor korunmayın dedi..tekrar belirtiler başladı 1 haftadır. sat 29 kasım mecburen artık. 1 gün geçti ama test yaptım çıkmadı..dua edin benim için....bu defa kucağıma alayım bebeğimi..birde dış gebelikti ilki bu inşallah öyle değildir. eğer hamileysem ne zaman kese görünür bilginiz varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?