Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

daha önce oldu mu canım hiç geçikme.
Belki stres falan yaptıysan ondan da olabilir.
Benimde 5 gün geçiktiini biliyorum stresten.
Sen yine kan testi yaptır bence emin ol.
Inşallah hamilesindir canım.

hayır canım daha önce gecikme olmamıştı.hep günümde olurum.yada 2 gün önce.
Kan testi için izin almam gerekicek.yarın idrar testi yapayım diyorum varsa eğer kesin çıkması lazım sanırım.5 gün geçince çıkar diye düşünüyorum.

hayır canım daha önce gecikme olmamıştı.hep günümde olurum.yada 2 gün önce.
Kan testi için izin almam gerekicek.yarın idrar testi yapayım diyorum varsa eğer kesin çıkması lazım sanırım.5 gün geçince çıkar diye düşünüyorum.

geç döllenme falan olduysa erken göstermeyebilir ama
5 günde de belli olur herhalde artık.
sabah ilk idrarınla yap bari.
hadi hay:16:ırlısıyla inşallah.

herkese iyi akşamlarrrr :3::3:
kendinize iyi bakın
senenin son gününde görüşmek üzere kısmetse
son günde kapanışımızı güzel haberlerle yapmak dileğiyle
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ya kızlar size bomba bi haberim var
OHA VE ÇÜŞ DİYEREK BAŞLIYORUM
EVET BILIYORUM BUGÜN AĞZIMI ÇOK BOZDUM AMA
İNANIN BUGUN ICIMDEN BUNDAN BASKASI GELMİYOR
BENIM OVULASYON TESTI GENE DUNKU GIBI BIRAZ DAHA NET HATTA
OHAAAAA
22.GÜN NE ÇİZGİSİ BU BÖYLE:18::18::18::18::18:
KORKTUM

ya kızlar size bomba bi haberim var
OHA VE ÇÜŞ DİYEREK BAŞLIYORUM
EVET BILIYORUM BUGÜN AĞZIMI ÇOK BOZDUM AMA
İNANIN BUGUN ICIMDEN BUNDAN BASKASI GELMİYOR
BENIM OVULASYON TESTI GENE DUNKU GIBI BIRAZ DAHA NET HATTA
OHAAAAA
22.GÜN NE ÇİZGİSİ BU BÖYLE:18::18::18::18::18:
KORKTUM

medicim ben hiçkullanmadım bilemiyorum ama acep hamişmisin kuzu??dün bi arkadaş öyle bişey yazmıştı..bide gebelik testi yapsan??adetin kaçgünde bir oluyo belki öyle bişey vardır canım yaa..
inşallah hayırlısı olsun canım..

medicim ben hiçkullanmadım bilemiyorum ama acep hamişmisin kuzu??dün bi arkadaş öyle bişey yazmıştı..bide gebelik testi yapsan??adetin kaçgünde bir oluyo belki öyle bişey vardır canım yaa..
inşallah hayırlısı olsun canım..

bilmiyorum ki
ya valla hiçbişey anlamadım hiçç
böyle olmadı şimdiye kadar çook enterresannnnnnnn

slmlar hanımlar...konuya çok hakim değilim ama kist sıkıntısı var galiba..allah kolaylık versin inşallah..bende adetim gelmesin diye dua edenlerdenim.29 kasımda düşük yaptım ama küçük diye doktor korunmayın dedi..tekrar belirtiler başladı 1 haftadır. sat 29 kasım mecburen artık. 1 gün geçti ama test yaptım çıkmadı..dua edin benim için....bu defa kucağıma alayım bebeğimi..birde dış gebelikti ilki bu inşallah öyle değildir. eğer hamileysem ne zaman kese görünür bilginiz varmı ??

slmlar hanımlar...konuya çok hakim değilim ama kist sıkıntısı var galiba..allah kolaylık versin inşallah..bende adetim gelmesin diye dua edenlerdenim.29 kasımda düşük yaptım ama küçük diye doktor korunmayın dedi..tekrar belirtiler başladı 1 haftadır. sat 29 kasım mecburen artık. 1 gün geçti ama test yaptım çıkmadı..dua edin benim için....bu defa kucağıma alayım bebeğimi..birde dış gebelikti ilki bu inşallah öyle değildir. eğer hamileysem ne zaman kese görünür bilginiz varmı ??

öncelikle geçmiş olsun evet benim kist sorunum var ve bende bu ay adetim gelsin diye dua ediyorum sanırım gebelik kesesi 6 7 haftalık olunca görülüyo

evet canım ya herşeyde bi hayır vardır bundada vardır bi hayır çok geciktirirmi acaba adetimi
cok degıl 4-5 gun maxımum cnm

yolunda basarılar Allah bıdaha kotu tecrube yasatmasın

Back
X