• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi tup bebek ile hamile kalanlar gelin beraber gün sayalim

meraba benimde sonuç pozitif. altı haftalık gebeyim. umarım herkesin bebeği sağlıkla gelir.
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin? Doktor kontrolüne gidebildin mi? Gebelik nasıl hesaplanıyor. Ben internetten biraz baktım. Transfer öncesi 2 hafta sayılıyor yazıyordu. Gerçekten öyle mi?

teşekkür edrim. transferin on üçüncü günü kanda gebelik testi yaptırdım. değer pozitif cıktı. on gün sonra kontrole gittim ultrasonda kese göründü. embriyo çok ufaktı altıncı haftadan sonra kalp atışları görülür dedi doktorum. gebelikte doktorda takvim var. son adet tarihine göre hesaplanıyor.

teşekkür edrim. transferin on üçüncü günü kanda gebelik testi yaptırdım. değer pozitif cıktı. on gün sonra kontrole gittim ultrasonda kese göründü. embriyo çok ufaktı altıncı haftadan sonra kalp atışları görülür dedi doktorum. gebelikte doktorda takvim var. son adet tarihine göre hesaplanıyor.
Bende heyecanla 10 ocağı bekliyorum. Doktor o zaman görünür dedi kese ve kalp atışı İçin. Kusura bakmazsan kandaki değerin kaç çıkmıştı?

inşallah çok güzel geçer herşey. ilk değerim. 385 çıktı. sonra tekrarlandı testler. katlanarak artması gerekiyormuş ve öyle oldu.

Rabbim kucağına da almayı nasip etsin? Doktor kontrolüne gidebildin mi? Gebelik nasıl hesaplanıyor. Ben internetten biraz baktım. Transfer öncesi 2 hafta sayılıyor yazıyordu. Gerçekten öyle mi?
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor canım ben salı günü gittim dra 6+3 tü hem kese hem bebek hemde kalp atışı vardı rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

Benim de 28 Aralık 12. Gün kan değerim 400 çıktı, doktor tekrarlamama gerek olmadığını söyledi. Daha düşük olsaydı tekrarını isterdik ama gerek yok, Ağrı şikayetin falan olursa tekrar yap dedi. İki hafta sonra kese ve kalp atışı için gidicem ama içim içimi yiyo sanki görene kadar zaman hiç geçmicek gibi geliyo. Ayakta fazla kalınca bel ağrım oluyo ara sıra kasıklarımda da ağrı oluyo ama şiddetli ağrılar değil. Sanırım yarın tekrar test yaptırıcam içim rahat etsin diye . BÖyle beklemek de çok zormuş. Sonuç pozitif ama hamile miyim değil miyim anlayamıyorum şu keseyi bi görsek de rahatlasak Sizler ne durumdasınız? Ne zaman kese kontrolüne gittiniz ya da gidiceksiniz? Pozitif i aldıktan sonra ağrılarınız oldu mu?

Back