- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 32
- Konu Sahibi imagination forever
-
Bu yumurtlama zamanı bende çok kısa galiba zaten 23 günde bir adet oluyorum . Denk getiremiyorumCanım yumurtlama zamanını yakalayamıyor olabılırsın.bu ay saglıklı beslen arada yürüyüş folıc asıt yapabıyorsan ovulasyon takıbı ınsallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün
Ben kasım ayında 6,7 test yapmıstım canıminsam dayanamayıp yapıyor hobi gibi
[/QUOT
Elimde de bir test kaldı küçük bir yerdeyim bı de gidip alamıyorum da ona rağmen yaptıminternetten söylesem 1 haftaya anca geliyor şansıma artık
Ben bugun regl oldum ama önümüzdeki maçlara bakacağızBu ay totem yaptık pozıtıflerı gorcez ınsalllaaahh
O zaman bu ay saglıklı beslenıyoruz canmmmBu yumurtlama zamanı bende çok kısa galiba zaten 23 günde bir adet oluyorum . Denk getiremiyorumsağlıklı beslenme bende sıfır malesef ya abur cubur çikolata zaafım var .bu arada inşallah rabbim sanada banada çift çizgi nasip etsin amin
Tamamdır . Senin ilk gebelik mi olacak inşallah ne zamandır istiyorsunO zaman bu ay saglıklı beslenıyoruz canmmmhavuc kecıboynuzu pekmezı bal kuruyemıs yumurta bunları bol boş yıyoruz
Evet canım aslen de antepliyim doğma büyüme gelin olmaAslende oralımısın canım ben aslen dadaşım
Ben trendyoldan sipariş vermiştimadet olduktan sonra yapacağım nerden alıyorsunu ovu testini daha önce yapmadımben
Erken kuzum daha kaset test için az daha bekleyelimBöyle flaşla da çektim ama göremedim
Böyle flaşla da çektim ama goremedim
Zamanla olur inşallah canım daha yenisinnnKızlar bende gebe kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı
23 günde bir mııı yumurtaliklar çok iyi çalışıyor o halde en kısa zamanda gelir bebişin inşallahBu yumurtlama zamanı bende çok kısa galiba zaten 23 günde bir adet oluyorum . Denk getiremiyorumsağlıklı beslenme bende sıfır malesef ya abur cubur çikolata zaafım var .bu arada inşallah rabbim sanada banada çift çizgi nasip etsin amin
Bence pttavmden al hem uygun hem bazı urunlerde kargo ücretsizadet olduktan sonra yapacağım nerden alıyorsunu ovu testini daha önce yapmadımben
Valla bu olursa 2.gebelik.olcak benim inşallah ilki de çok zor oldu neler yapmadım.ki bu sefer kendiliğinden hemencecik oluverir dedim ama 2 aydır bişey olmadı bakalimZamanla olur inşallah canım daha yenisinnn
23 günde bir mııı yumurtaliklar çok iyi çalışıyor o halde en kısa zamanda gelir bebişin inşallahbeslenme bende de yok ahaha
aa cok mutlu olurum. 3 ay denedik sanırım gümler şaşti kısmet olmadıyumurtlama testi çok yapan biri olarak yardımcı olabilirim kızlar her türlü soru sorulur:))
Zor da olsa olur inşallah moral bozmak yokkValla bu olursa 2.gebelik.olcak benim inşallah ilki de çok zor oldu neler yapmadım.ki bu sefer kendiliğinden hemencecik oluverir dedim ama 2 aydır bişey olmadı bakalim
Yok ıkıncı olacak canım ılkı gecen seneydı düşük ve dıs gebelık oldu.bu yıl yenı denemeye basladım daha ıkı ay olacak bu ayTamamdır . Senin ilk gebelik mi olacak inşallah ne zamandır istiyorsun
İnşallah sağlıkla Rabbim bebeğini nasip etsinYok ıkıncı olacak canım ılkı gecen seneydı düşük ve dıs gebelık oldu.bu yıl yenı denemeye basladım daha ıkı ay olacak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?