Aralık ayı için balayı önerileriniz varmı arkadaşlar??

yakın yerler düşünüyosanız Büyük Abant güzeldir..
Antalya düşünüyosanız Rixos'lar yada Voyage otelleri hem bu dönem fiyatları uygun olur hemde kapalı mekanları iyidir. :34:

Biz aralık başı balayımıza thailanda gittik.Bir gün bangkokta kaldık sonra phukete geçtik.phuket inanılmaz bir tatil cenneti.Çeşitli turlara katıldık hele phi phi ısland muhteşem rüya gibiydi..bembeyaz kum turkuaz deniz müthiş mercanlar..sıcaklk 30un altıına inmiyor zaten ama yağmurlar da bitmiş oluyor kasım aralıkta.Tek kelimeyle muhteşem bir balayıydı..Balayı için imkanlar dahilinde herkesiin oraya gitmesini öneririm..

yurt dışı muhteşem olur tabiki. özellikle yazınızı okuyunca daha da bi heveslendim. ama biz de ne pasaport ne de vize yok ki:(((

yurt dışı muhteşem olur tabiki. özellikle yazınızı okuyunca daha da bi heveslendim. ama biz de ne pasaport ne de vize yok ki:(((

pasaport bi günlük iş vize istemeyen bir sürü yer var..olsa bile turist olarak almak çok zor değil die biliyorum ssklı olarak çalışırken özellikle.Ülkemizde kış yaşanırken yaz yaşanan yerde balayı yapmak inanılmaz keyifli bir şey tabiki belkide hayatta birkere olabilecek bir şey çünkü daha sonra çocuktu okuluydu masrafıydı baya zor..

pasaport bi günlük iş vize istemeyen bir sürü yer var..olsa bile turist olarak almak çok zor değil die biliyorum ssklı olarak çalışırken özellikle.Ülkemizde kış yaşanırken yaz yaşanan yerde balayı yapmak inanılmaz keyifli bir şey tabiki belkide hayatta birkere olabilecek bir şey çünkü daha sonra çocuktu okuluydu masrafıydı baya zor..

pasaport kolayklıkla alınabilir gerçekten.
uzakdoğu,marakeş,fas,dubrovnik gibi vizesiz gidilebilecek çok yer var.

dubai,mısır gibi yerlerde kolay vize uygulayan ülkeler :34:

Son düzenleme:
Back