Aralık ayı için balayı önerileriniz varmı arkadaşlar??

rsuperisi

<3 <3 <3
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
578
0
46
İstanbul
arkadaşlar düğünümüz ALLAH kısmet ederse aralıkta ama balayı için daha yer bulamadık yardım edermisiniz bize.

rsuperisi bizimde düğün 5 Aralıkta
İtalya düşünüyorduk ama bu telaşta pasaport vize uğraşmayalım dedik
Kıbrısa gidicez sanırım

bizim de düğün tarihi daha tam olarak belli değil, ama yetiştirebilirsek 05 aralık düşünüyoruz.
kış ayı olduğu için,balayına gidilebilcek yerler çok sınırlı.
biz karadenizi düşünüyoruz. ikimizde doğayı seviyoruz.:))

aaa bakarsın aynı gün ewleniriz :)
düğün yapacakmısınız
düşündüğünüz bi eyr varmı

aaa bakarsın aynı gün ewleniriz :)
düğün yapacakmısınız
düşündüğünüz bi eyr varmı

düğün yapmayı düşünmüyoruz. muhtemelen nikah olacak.
ama kına gecesini salonda yapacağız.
zaten bizim kınalarımız da düğün kadar kalabalık ve eğlenceli oluyor.
kına yeri istanbul kartal da olacak.

benim arkaşım ekimde evlendi abanta gitmişler büyük abant otelinde kaldılar memnunlardı..başka bir aradaşımda balayını ordaki taksim international da geçirmiş tavsiye etti sitesinden inceledim gerçekten hoş fiyatı da bir gece 280 lira idi aralık ayında..ben de kısmetse 11 aralıkta evleniyorum bu konuyu baya araştırdım en son durağımız ankara olduğu için de asya termali seçtim..giden arkadaşlarım memnun kaldıklarını sölediler,umarım bizde mutlu ayrılırız

Son düzenleme:
Balayı benim çok gözümde büyüyor yaa
o kadar yorgunluğun üstüne
bavul hazırla falan filann
:)

valla 2 gün kalmayı tavsiye ediyolar evde ama malesef program sıkışıklığı nedeni ile ertesi gün çıkmak zorunda kalıcamkaydirigubbakcemile

eweeet bizim düğün de belli oldu :)) 01.01.2011 kına. 02.01.2011 nikah.
ama balayı için bizde karar veremiyoruz((
nişanlım kıbrıs olabilir diyor buradan daha sıcak olur diye . ama kıbrıs balayı için uygun bir yermi ki?
giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?

illede vatanım yaw..antalya concorde de lux resort..harika bi yer ..balayı çiftlerine %10 indirimi var.dün rezervasyonumuzu yaptırdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…